Huffington Post, un site ca la carte

Nu, serios, HuffingtonPost.com nu e un spam site de cea mai joasă speţă, clădit pe rescris ştiri şi keyword stuffing. Serios că nu e. Continuaţi să îl citaţi şi îl daţi exemplu de poveste de succes, alături de hotnews.ro şi ziare.com.

Ce nu spune nimeni, dar toată lumea (care se pricepe un pic la online) ştie: HuffingtonPost.com are o serie de comentatori valoroşi, care au ridicat siteul mult, dar nu ei aduc trafic. Nu. Traficul e adus de articole de genul celor de mai jos, scrise pentru google de “colaboratori” plătiţi pentru a aduce pe site conţinut original:

huffpo_spam_1huffpo_spam_2

Am fost surprins că nici un expert de online românesc nu s-a băgat la comentat ştirea achiziţiei. Serios. Mă aşteptam la analize vaste pe tema valorii adăugate pe care siteul o aduce, la modelul de business, la ridicat în slăvi şi alte rahaturi asemănătoare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. pai poate ii loveste si pe ei (fermele de „stiri”) google in curand, daca se tot lauda ca au inceput cu fermele de articole si de how to …

  00
 2. Crezi ca, noi romanii, avem ceva de copiat. Creative Monkeyz lover. 🙂

  00
 3. Buna tehnica nu o stiam

  00
 4. Hai ca succesul o sa se propage la tot AOL-ul.

  00
 5. sunt obişnuit cu tacticile, oricum, Realitatea e ZEUL spamului, cel puţin din ce-am observat pe news segment :))

  00
 6. eu ii am in reader de ceva vreme, dar nu cred ca am gasit pana acum o stire care sa imi sara in ochi si sa mi se para de calitate….

  00
 7. Pro TV copiaza de pe cracked.com de exemplu.Toata lumea care se citeste online-ul american stie ca tot ce se scrie la noi e furt in serie.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube