HP sunt imbecili

Am imprumutat o imprimantă multifuncţională HP PSC 1500.
Şi a stat 20 MINUTE să instaleze driverele pulii şi programele lu peşte, care nu reţin setari, care au sharpen default şi nu poate fi schimbat şi memorat, care scanează pozele d-ampulea, care îmi poate trimite pozele în Adobe ImageReady, nu şi în Adobe Photoshop.
Handicapaţii ăştia fac milioane de dolari anual profit şi nu sunt în stare să faca un soft ca lumea. Fsck!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. NOU
  #1

  pana anul trecut am avut un Lexmark Z32 – driver simplu si bun, usor de folosit. In vara mi-am luat un Deskjet 5740 si 2 zile, pana m-am deprins cu softul de cacao mi-am tocat nervii la foc mic.

  00
 2. intamplarea face ca tocmai ieri mi-am luat o multifunctionala. ce m-a impulsionat sa arunc 3.x mil pe asa ceva a fost un tov. de al meu care mi-a zis ca in carrefour e ultra mega oferta la HP PSC 1500 ( sau 1510 nu mai stiu sigur). ajung la raft, 3.8 mil HP iar sub ea un canon la 3.3 cu aprox aceleasi capacitati ( din ce se intelegea pe etichetele alea de kkt). astept 15 min sa vina un nene cu „plover” rosu sa imi raspunda la niste intrebari cum ar fi „cum se face ca doua multifunctionale cu aceleasi functii au diferenta de 5-600 mii la pret, iar aia mai scumpa e si la > ” mi-a spus niste prostii de zile mari, care oricum nu erau adevarate, lucru constat cand am ajuns acasa si m-am uitat pe site la producatori…concluzia e ca acum sunt fericit posesor de Canon. zic si eu ca zoso: HP suge cucu…si la bani si la functionalitate si la concept. s-au stricat de tot…

  00
 3. poate pentru ca tocmai ai adaugat niste bani in cont cuiva, d’aia nu mai merge.
  Tu inca mai crezi ca tot ce zboara se mananca? Eu nu mai cred de mult asta, poate e problema mea, poate nu….

  00
 4. NOU
  #4

  Zoso si HP, maddox si Lexmark, same pattern.

  „Oh no, Lexmark has banned me? Good riddance. Every Lexmark printer I’ve ever used has been a piece of shit. One time I was trying to print a picture of me so I could give it to a friend to cheer him up after he was diagnosed with cancer, but the printer jammed, and my friend died. Thanks for nothing, assholes.”

  http://maddox.xmission.com

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube