“House of Cards”

house-of-cardsZilele astea se întâmplă o mică vânzoleală în domeniul televiziunii din America. Netflix, un serviciu de streaming online, face un pariu foarte mare, difuzând în exclusivitate un serial cu nume foarte mari.

“House of Cards” e produs de David Fincher (“Alien 3”, “Seven”, “The Game”, “Fight Club”, “Panic Room” şi altele) şi îi are în rolurile principale pe Kevin Spacey, Robin Wright şi Kate Mara.

Netflix a plătit 100 milioane dolari pentru a avea drepturile exclusive pe doi ani asupra serialului, mai mult decât ar fi plătit HBO, candidatul principal pentru asemenea seriale cu nume mari. Au mai avut o încercare acum un an cu Lilyhammer, care s-a bucurat de critici bune, dar de un succes moderat, pentru că jumătate din dialoguri sunt în norvegiană.

De urmărit.

via the verge

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Ce e și mai interesant este că vor da drumul la toate episoadele din primul sezon simultan, nu pe sistemul un episod la săptămână, cum e cazul televiziunilor clasice.

  00
 2. Abia astept Netflix in Romania.

  00
 3. @nobody…asteapta, asteapta ca asteptatul e gratis

  00
 4. And as a flip side to the coin, they lost rights to air Downton Abbey to Amazon …

  00
 5. @nobody vezi sa nu iti creasca barba de la asteptat, nu cred ca netflix va fi disponibil in ro in urmatorii 10 ani.

  00
 6. @Troll dar au drepturi la Dexter,Breaking Bad,Modern Family ,It’s always sunny… Filmele(in UK) sunt cam outdated dar mai surpind cateodata si cu o noutate.Am ales Netflix-ul pentru streming-ul HD.Lovefilm s-au chinuit saracii dar tot ca un CAM RIP se vede

  00
 7. dacă NetFlix nu avem acccesibil din Ro, aștept atunci niște pirati să-și facă treaba și câțiva ipocriți să comenteze vai doamne …

  00
 8. @nobody nu trebuie sa astepti sa vina el in .ro te duci tu la el cu un proxy sau un tunel vpn.

  00
 9. Ariel, de aia nu o să vină Netflix în România, din cauză că piața e satisfăcută chiar bine de pirați și nu mai există cerere/loc și pentru conținut plătit.

  Valabil și pentru SirNeo. De ce ar plăti Netflix drepturi de autor suplimentare pentru afișat conținutul și în România, când românii deștepți au la dispoziție tot conținutul prin proxy sau vpn? Dar nu-i problemă, stați și vă întrebați în continuare de ce companiile astea de streaming nu bagă în seamă România, în timp ce stați cu ochii pe rația de la torrente.

  Multă lume nu se învață minte pentru că multă lume nu câștigă bani de pe urma conținutului produs și vândut. Propun să vă faceți un blog ca al lui zoso, să lansați serviciu de conținut premium și cineva să deschidă blog paralel în care să publice la liber tot ce scrie Vali pentru userii plătitori. Să vedeți atunci cum vi se umflă venele pe frunte și cum o să blestemați și strămoșii piraților care “își fac treaba”. Chiar, Vali, nu s-a trezit încă nici un talentat din ăsta să pirateze conținutul tău premium? Ai mai sus câțiva fani care ar aprecia enorm niște mokăngeală, chiar și cu riscul de a sări ipocriții la ei.

  PS: nu pot posta cu un mail+nume pe care l-am mai folosit aici, îmi zice că aparțin unui user care s-a înregistrat deja cu datele respective (?!)

  00
  • @Iuliannn:

   1. a incercat un prieten să republice articolele, dar i-am suspendat blogul.

   2. da, există deja un iulian care are user.

 10. primele 3 ep sunt pe TvT

  00
 11. @mardum
  mersi, eu cand verificasem erau numai la rezolutie de 480p.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.