Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Este şi mai rău: emisiunea de pe Canal+ a fost ea însăşi o farsă. Jurnaliştii noştri, încântaţi că alţii s-au lăsat „păcăliţi”, s-au păcălit şi ei şi tot aşa (a se vedea aici: http://mircea-tuglea.blogspot.com/2017/02/bancuri-proaste-despre-bancuri-proaste.html).

  00
 2. bine ca n-a dat-o pe aia ca aeroportul Franz Kafka e cel mai trist aeroport din lume si nimeni nu stie de unde vin avioanele si incotro pleaca… mergea stirea acum, pe criza asta a companiilor aeriene.

  00
 3. Cica presa…mai degraba o gramada de deontologi nepriceputi si lenesi…la mai multe tepe dinastea le doresc.

  00
 4. @mircea: nu ar fi rau sa citesti articolul citat in linkul tau si filmul sa iti dai seama ca cei de la Canal + au facut o mare gafa (nu ar fi prima) si apoi au revenit a doua zi.

  00
 5. @Mircea: Man, eu am vazut emisiunea si nu a fost nici o vrajeala. Plus ca articolul la care dai tu link explica foarte clar situatia. Doar ca e in franceza si Google Translate inca nu are nivelul cerut pentru astfel de situatii.

  00
 6. offtopic tip [poti sterge comment-ul, e doar un info privat]:
  multi clienti ai blogger se plang de cateva ore de ceea ce pare a fi un bug serios legat de editor: nu pot publica noi articole, nici sa le editeze pe cele vechi, pagina doar se incarca si se incarca si se incarca. Blogger n-a dat inca nimic
  sunte zeci de linkuri, iau unul la intamplare:
  http://productforums.google.com/forum/?hl=en#!forum/blogger
  bafta!

  00
 7. pfff..asta e..si presa asta..e de **** uneori

  00
 8. @ disneyland: Cum traduce Google Translate fraza asta? „Mais le présentateur a oublié de préciser que l’info est fausse”. Ce nu este clar? Prezentatorul ştia dar n-a vrut („a uitat”) să spună.

  00
 9. Apai greseli exista in toate trusturile de presa, pentru ca la urma urmei si jurnalistii sunt tot oameni si pot gresi. Nu cred ca ar trebui sa fie asta un capat de lume.

  P.S. Pe Hotenws a aparut azi dimineata stirea referitoare la declaratile lui Antonescu de ieri, mai exact la „dialogul intensificat” ce s-ar putea instaura intre PNL si PC. Pentru cei interesati, am preluat aceasta tema si am dezbatut-o argumentat pornind de la cele specificate in statutele celor doua partide.

  00
 10. @mircea: este fff clar ce scrie acolo. nu scris „oublié” ci oublié pur si simplu. am vazut emisiunea la televizor, nu a fost nicio ironie subtila, au luat totul ca si cum ar fi fost adevarat.

  00
 11. @Mircea Tot de pe rue89: „Il (n.m. Bruce Toussaint) se dédouane un peu facilement, sans préciser que personne dans son émission n’avait lu l’article de Courrier International jusqu’au bout et en pointant plus du doigt la télévision colombienne que Canal+ ! Selon ce que dit le journaliste, « plusieurs médias du monde entier » sont tombés dans le piège. Deux, ça fait effectivement plusieurs.” Este evident ce s-a intamplat pentru oricine a vazut emisiunea. Eu chiar citisem „articolul” pe times.ro cu vreo saptamana mai devreme si nu mi-a venit sa cred ca astia au crezut asa ceva.

  00
 12. Asta-mi aduce aminte de o faza de acu vreo 2 ani, cand multi chiar au crezut ca Mondenu’ s-a vandut pe 1 milion jumate de Euro, cate 50% actiuni date lui Blaise si lui Pascal si lui Emi Gal si Florin Grozea =)) tot de pe Times.ro ……

  00
 13. poanta de pe times.ro a fost reușită, dar în niciun caz menită a fi luată în serios (însăși tonul articolului și indicii din el lăsau să se înțeleagă că e „aproape adevărat”)

  00
 14. @ stefan, @ disneyland: Uf! articolul din care cita realizatorul în emisune era afişat pe ecranul din fundal: aşadar măcar cine l-a pus acolo îl citise şi era imposibil să nu observe precizarea de pe rândul trei că era luat de pe un site satiric din Ro. Preferaţi să credeţi c-au fost proşti grămadă decât c-au tras o mică înscenare, nu-i aşa? Evident că invitaţii în emisiune nu ştiau, pe asta s-au şi bazat. Dar, cum credeţi, nu încerc să-mi impun nimănui opiniile.

  00
 15. Proştii sau românii nu işi recunosc greşelile?:)

  00
 16. Pai, responsabilul pe economice de la HN este Dan Popa, nu ? No comment … 👿

  00
 17. Probabil ca au invatat si ei din greseala asta. Acum ce oi vre? Daca au dat o chifla anul trecut, nu mai trebui sa spuna nimic ever? ;))……you’re being evil.

  00
 18. Sa fi facut si cei de la EVZ aceeasi eroare? Adica apare azi o stire pe evz.ro cu titlul „Crime, violuri şi umilinţă pentru promovarea turistică a Danemarcei” si continua stirea – „Ministerul Turismului din Danemarca a investit 20 de milioane de euro într-o campanie de promovare turistică a ţării, al cărei concept şi realizare i-au aparţinut unuia dintre cei mai reputaţi producători de film din ţară, Lars Von Trier”, anunţă site-ul danez de divertisment ONN” .

  Dar e clar o stire de pe …www.theonion.com

  Mwhahaha.

  Oh well.

  00
 19. Bine, au modificat :D…dar iata un link catre stirea in forma ei originala, preluata de atomnews .

  Mwhahaha. Again.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube