Hotnews o dau în bară la mare artă

Se dă o ştire. Se traduce cu picioarele. Idiotul de la Hotnews uită cel mai important lucru: să dea numele românului. Ştiu, nu e în articolul original, dar asta nu îl scuză. Dacă e atât de bun şi de premium pe cât se laudă cocardeii de la hoţnews, ar trebui să îl afle. Că deh, noi suntem pertinenţi şi ştim ce facem.

Totuşi, un comentator îl pune la punct pe redactorul tembel.

Omul acela nu e ratacit si nu e oricine. Aste Alin Totorean, explorator roman, care a traversat desertul Atacama si desertul Gobi, printre alte expeditii ale sale. Omul nu s-a dus la plumbare, tinta lui este sa traverseze Australia pe jos.
Natura nu a fost de partea lui, a subestimat consumul de apa de care avea nevoie, acum este bine si a fost externat. Si va continua.
E o performanta romaneasca, nu o plimbare a unui turist.

Oare o să vedem un update? Slabe şanse…Noi traducem, nu gândim. Pe unde o mai fi Alina Muşătoiu?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Jurnalismul din Romania e LA PAMANT, si madam Avadani se lamenta pe blogul ei ca nushcati jurnalisti sunt la parnaie. Kapra sintetiza bine situatia la el, intr-o postare despre America, si acolo se vedeau diferentele intre jurnalismul din Romania si cel occidental.

  00
 2. E calsica deja atitudinea asta a jurnalistilor! Nu-ti spun ca asa cum ai zis tu intr-un articol mai vechi, ca ii punea sa mai traga o dubla cu venirea politiei si ambulantei la locul faptei, asa le fac si salvamomontistilor cand vin din misiuni.
  PLus ca desi striga bloggeri de vreo 2 ani ca atunci cand faci o stire ar trebui sa ai informatia macar din 2 surse, pe nimeni nu intereseaza. E o „furere de penitza” pe la ei pe acolo, mai ceva ca cea a politicienilor care dorm prin parlament! :(

  00
 3. Omul ceruse sa nu i se dea numele…

  00
 4. @zoso: au facut update.

  00
 5. Fluture mi-a luat-o inainte… Tine si asta de deontologie – in alta extrema, unii nu se dau inapoi sa mai dea o spaga pe la femeile de serviciu din spitale doar ca sa afle ce persoane publice mai sunt internate incognito pe-acolo, preferabil cu boli incurabile ca da mai bine la rating.

  00
 6. Da, clar. Toti cei de la hotnews au o ora obligatorie de auto-flagelare pe zi. Mai ales Bety Blagu, ca-i unguroaica :)

  00
 7. @Rin Tin Tin: simti tonul vinovat? :)

 8. NOU
  #8

  Spui de hotnews? Uita-te la stirile protv sa vezi masura prostiei umane: „exploratorul s-a ratacit in desertul GOBI […] autoritatile australiene au facut tot posibilul sa il salveze cu elicopterul” citat din memorie :)

  00
 9. NOU
  #9

  Hmm … pana nu am citit articolul tau nu mi-am dat seama cum sta treaba. Si eu imi puneam niste semne de intrebare: in primul rand, ce cauta omul acela in desert ?!

  In legatura cu articolul hotnews: oamenii vor sa fie primii care ies cu stirea pe piata. Din punctul lor de vedere, acest aspect este cel mai important.

  00
 10. Omul a fost de un calm impardonabil. a fost recuperat dupa 4 zile fara apa, si abia dupa 2 zile a trimis coordonatee une o sa moara, evident. Si a trait. Dupa ce are n’spe mii de performante uluitoare. Da e ca la romani. Stie cineva cine a fost maintainer la glibc atatia ani. Stie cineva cine sunt Ion Ghinoiu, Gabriel Votcu ,sau Nicolae Stroian. Sau macar Iustin Capra. Stie cineva de Tiarra. Sau pana mea, la capitolul arta sau tehnologie avem atat de multi. Care devin putini pentru ca smecheria devine valoare. Stiu ca nu e asa de fantastic sa travesezi gobi pe picioare singur (eroul povestirii) cum e sa urci kilimanjaro cu 20 de oameni in spate (din care 3 paparazzi, a la andreea marin). Dar e mai greu. Mult mai greu. Si esti mai singur, si mai sec.

  Respect pentru omul cu pricina, de care trebuia sa stim de mult, si restecp de muje pentru idiotii care cred ca e un dement.

  00
 11. face ce face hotblowjobnews.ro da tot vinde de 60k pe luna…

  00
 12. @Morrison: putin, sefule, putine :)

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile