Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Se lasa cu calcat in picioare iar?

  00
 2. Era timpul sa vina si la noi. Au preturi foarte bune si nu mai vorbesc de calitate. Pacat ca nu stau in Bucuresti :(

  00
 3. Preturi bune la ce? Camasi la 90 lei gasesti in toate magazinele. Au un catalog pe site si nu am gasit nimic interesant.

  00
 4. A scazut mult calitatea la hm!

  00
 5. @ Nina: Si nu profiti de ocazia unica de a beneficia de fashion cardul de 80 ron? Nu pot sa cred! Ti le-ai lua aproape gratis.

  00
 6. Au facut panourile alea peste tot in Bucuresti foarte misto. Eu deja stiu ce-mi iau: O salopeta foarte faina la 59 lei si o bluza draguta foc la 39 lei. Si inca n-am intrat in magazin, si nici n-am s-o fac in primele zile cand va fi probabil o mare aglomeratie.
  Am cateva haine de la ei care implinesc acum 4 ani, le-am purtat in draci si arata inca bine. So, bun venit!

  00
 7. Nu inteleg de ce atata agitatie cu H&M in Romania; preturile, conform site-ului lor, sunt foarte mari fata de alte tari.Un exemplu este la un tricou care la noi va fi 99 lei,iar in Anglia costa 4,99 lire.

  00
 8. Calitate au fata de chinezarii. Dar dupa un an de purtat un palton de la ei e muci. Nu stiu cum pot sa bata unii in asemenea hal campii.

  Oricum, au chestii misto iar la preturile alea nici n-ai ce sa vrei mai mult.

  00
 9. Produsele H&M sunt exact cat costa, cel putin afara, nu exceleaza in calitate, iar dupa 2-3 spalari se fac exact ca orice tricou cumparat din bazar/lipscani/europa/ si cum ii mai zice zonei cu produse iefdine din orasul tau. Nebunie evident ca o sa fie ca la noi tot ce este marketat creeaza nebunie. Dar stati voi linistiti ca nu este mana careasca acest H&M, o sa va convingeti.

  00
 10. H&M este o marca ieftina unde gasesti si produse de calitate. Noua ne plac hainutele lor, au un design frumos.

  00