Heineken știe ce vor fetele

Bună de tot reclama asta la consumul moderat de alcool. Exceptând nopțile când ești cu băieții și ai ca plan să te rupi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Mi-aduce aminte de reclama aia la Go On

  00
 2. 1. Heineken nu știe nici măcar ce vor bărbații. Asta nu era oricum Bere, dar de vreun an încoace e o apă aproape chioară.

  2. În aceeași propoziție ”bere” și ”te rupi” e un nonsens. La ce să te rupi pe bere? În primul rând, cred că-ți ia vreo 4-5 ore, și-apoi singurul lucru pe care-l rupi e toaleta. Ingerezi prea mult lichid pentru prea puțin alcool.

  3. Femeile nu știu ce vor. Nu vor eroi, ăia-s plini de conflicte interioare & shit. Vor zmei siguri pe ei care știu când să arunce buzduganul.

  00
  • La 2… Daca stai juma’ de ora cu o bere in fata bei 3 zile si 3 nopti… De la 3 litri pe ora in sus nu cred ca te mai tine asa bine indignarea.
   Si Vali vorbea de o noapte cu baietii… Dar tie ti se par multe 4-5 ore de carat carafa, asa ca… :-D

   00
  • @RC

   Nu ai noimă. În opinia mea, a te face criță ”cu băieții” e prea gay. Sunt de acord că berea este băutura cea mai ”socială”, tocmai pentru că bei mai multă și într-o perioadă mai mare de timp, dar fără a-ți pierde mințile. Sensul sintagmei ”la o bere cu băieții” este să socializezi, adică să vorbești; Nu o labă de-aia tacită, la modul figurat.

   Românii nu prea cunosc băuturile, nici contextul în care se consumă. Berea nu a fost concepută pentru beții. Dacă vrei să te îmbeți și maniera aleasă de tine e >3L bere/h, ești un dobitoc. Am dreptul să te ”jignesc”, pentru că contribui la CAS și-ți garantez că la bătrânețe vei umfla cozile sistemului public de sănătate. Să văd atunci cum îți vor place glumele cu carafe.

   00
  • ” berea este băutura cea mai ”socială” “Berea nu a fost concepută pentru beții.”, “Sensul sintagmei ”la o bere cu băieții” este… să vorbești”… :-)) belea, eu sunt ala fara noima si altii sunt gay, esti sigur ca aia cu care iesi tu la o bere nu sunt “baieti”?! Sau de fapt e o ieseala intre fete si nu vrei sa recunosti?!

   Poate nu stiu romanii cum ar trebui sa bea o bere sau alte bauturi dar eu zic sa incepi cu englezii, irlandezii, etc ca aia clar n-au inteles nimic.

   Nu stiu cine si daca e dobitoc, dar tu esti clar sufletul petrecerii oriunde te duci ;-)

   00
 3. Stai, am voie sa beau o bere si sa conduc ?

  00
 4. Banuiesc ca nu fetele nu sint englezoiace care beau pina uita de ele.

  00
 5. Macar de bere sunt sigur ca e umeda tot timpul.

  00
 6. E o bere buna calitate/pret: e decenta la gust si poti sa te matolesti si a doua zi nu o sa te resimti ca de la multe altele.

  00
 7. NOU
  #15

  Deci sa inteleg ca fetele vor barbatii care le refuza ?

  00
 8. heineken stie o p#la. nici ele nu stiu ce vor.

  00
 9. ei bine, pentru “stie ce vor femeile” s-ar putea sa primeasca un Nobel …

  00
 10. fete vor £££££££

  00
 11. Redd’s!?

  00
 12. Reclama cu usor iz feminist. Femeile vor domni galanti, inalti , frumosi, cu bani (multi) , cu simtul umorului si care sa nu exagereze cu alcoolul.
  Va spun sigur ca se poate doar cu bani multi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.