există un avantaj în a fi eu. oamenii mă citesc, dar nu recunosc.
unul din motivele pentru care îi respect pe unii jurnalisti este că nu le e frică să spună „nu ştiu”. Şi preferă să facă asta uneori, decât să se facă de râs. Poate dacă donşoara care a scris articolul asta din Cotidianul ar fi mers 10 metri până în birourile de la IT (sunt sigur că ştie unde sunt, ştiu şi eu unde sunt, şi nu lucrez la Cotidianul) şi ar fi întrebat pe cineva de acolo, oricât de sictiriţi ar fi băieţii, ar fi lămurit-o. Cu ocazia asta ar fi avut şi ea, ca şi noi, parte de o viaţă socială, măcar pentru o noape.
şi ne întoarcem la discuţia de acum câteva zile de la Dragoş, a cărei concluzie a fost că mai bine lipsă decât prostii. la rece, nu cred că îi foloseşte cuiva din blogosfera adevarată (vă explic imediat ce e aia, e termen nou inventat) să fie menţionat aiurea.
să ne întoarcem la articol.
- knopos. eu am confundat cu cronos. se putea şi mai rău. err, nu chiar, că Dragoş e acum şi webdesigner.
- însemnările ordonate cronologic înseamnă jurnal.
- faza cu viaţa socială e relativa. ba e albă, ba e neagră. ce poate fi mai de căcat decât să scrii un articol de căcat? să fii în postura să îl trimiţi înapoi şi să o faci că nu ştii despre ce e vorba. felicitări.
- bănuiesc că e prea mult să ceri cuiva să ştie ce e aia platforma de blogging. e ca o plaformă industrială, un loooooc maaaare, unde se petrec divese chestii. locul pus la dispoziţie este platforma, cum o foloseşte fiecare e treaba lui. unii topesc fier, alţii fac biciclete, cam asta e şi cu platforma de blogging. weblog.ro asta e.
- 100 de mii e o cifra umflată. la o poplaţie de 22 milioane, cu 4 milioane de utilizatori frecvenţi (conform Institutului de Statistică), e greu de crezut că sunt 100.000. 10, poate. 5, mai degrabă. din astea, poate 1000 merită efortul.
de ce nu citesc ziarele? de ce nu citesc rubrica IT din ziare? pentru că în 90% din cazuri, sunt mai deştept şi mai informat decât autorul articolului. aşadar, nu am nevoie de unul mai prost ca mine să îmi prezinte o informaţie pe care el nu a înţeles-o. scurt şi la obiect.
„Cu efort minim poti ajunge o vedeta” spune Antonio Eram.
asa e, de aia sunt atât de multe vedete în România.
probabil vina pentru articolul asta îmi aparţine. dacă mă înrolam acum 3 luni la Cotidianul, probabil l-aş fi scris eu. mai bine, vreau să cred…
***blogosfera adevărată înseamnă mulţimea bloggerilor care blogheaza just for fun. se exclud directorii care îşi scriu în header că sunt directori, reclamagii, sictiritii eterni…
ps: ştiţi de ce se fac fetele ziariste? că le place să se joace cu pixul!
fara sa fiu misogin, spun cu mana pe inima ca articolul don’soarei este patetic (ca sa nu zic altceva) .
tu ai fost blind…
„blogosfera adevărată ??nseamnă mulţimea bloggerilor care blogheaza just for fun”
asta e bula zilei, te-ai luat la intrecere cu cotidianul, cine te aude/citeste te mai si crede – suna a flower power si woodstock
cine se pricepe stie ca lucrurile ca nu stau *chiar* asa
hint: de boing boing ai auzit? de exemplu…
Mai baieti si fete, e si ea intersata si ne face publicitate. Uitati-va si voi la partea plina a paharului…