Haters gonna hate: mentalitatea şi gardul

idantero-hater

Nu e nimic mai trist în viaţă asta, dincolo de realizarea că nu poţi mai mult de atât, decât să fii dincolo de gard. Să vezi că ăia are şi tu n-ai. Să vezi că ăia primeşte şi tu nu. Vin in ajutorul celor de dincolo de gard cu nişte idei pe tema “de ce sunt eu in spatele gardului şi mă uit la ăia care mănâncă fursecuri”:

 1. nu ai nimic de spus şi nimeni nu te bagă în seamă. sigur, asta nu e niciodată adevărat, a arunca cu lături din avion peste nişte oameni care nu ţi-au făcut nimic şi pe care îi invidiezi se califică in viziunea ta ca fiind părere pertinentă.  bluarto much?
 2. nu realizezi că problema e la tine şi crezi că există o conspiraţie care te împiedică să fii şi tu dincolo de gard.
 3. eşti atât de ocupat cu privitul peste gard încât ai uitat de ce vrei să fii acolo.
 4. piaristele care nu te invită dincolo de gard sunt curve, iar piariştii sunt jegoşi. problema e că au aflat şi ei de părerea asta importantă a ta.
 5. eşti hater neconstructiv şi mă înjuri pe mine fără să înţelegi diferenţa de abordare a problemei.

E mult de editorializat pe tema asta, dar n-are cine să citească. Pur şi simplu unii sunt luzeri şi cred că lumea vrea să îi fută pe ei în mod special şi se victimizează pe tema asta, uitând să facă şi ceva util.

Reţineţi asta, că e important: unii sunt pur şi simplu luzeri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Ar fi interesant sa urmărești haterii pentru blogării din Bacău. Sunt un deliciu. La fiecare proiect pe care-l realizăm și-l punem în practică, aflăm că suntem plătiți de toate partidele politice prin bani publici.

  00
  • @CJ: caută prin casă banii. eu ii tot caut pe ăia luaţi pentru testat maşini, pe care tolontan spunea oamenilor că ii luăm.

 2. Bine ca el NU e acolo :))

  00
 3. Foarte tare articolul si mare dreptate ai…dupa parerea mea chiar daca esti in afara nu trebuie sa critici pe cei care sunt inauntru, ci din contra sa muncesti si sa ajungi la nivelul acelora si sa intri si tu…

  00
 4. Unul care face cersetorie pe blog, aduna donatii sa-si ia 4S s-a trezit sa vorbeasca de mocaciuni.

  00
 5. deci care va sa zica se da fursece la evenimentele astea.. `tu-le muma, si mie mi-au spus ca e mult de munca, ca sa stau acasa.. asta ca sa bage nesatulii aia de bloggeri mai multe fursece la mat 😐

  00
 6. Pai doar e copilul lui Boioglu…

  00
 7. Nu mai bine ne zici ce meşcherie a fost la lansarea 4S? Pen’că băiatul ăla e ocupat să strângă bani să-şi ia Iphone de ăsta nou…

  00
 8. și mocaciunile în ce-au constat? în fursecuri? :))

  00
 9. Cum naiba sa nu-i iubesti pe astia. Sunt asa de dulci…

  00
 10. Pe vremurile cand eram copil mic si prost distractia suprema era ma duc la Romexpo la targurile gen TIB / TIBCO si ulterior la „CERF” pentru a ma intoarce acasa cu o sacosa uriasa de pliante, pixuri, stegulete si orice altceva as fi primit „moca”. Doar ca de pe la 20 de ani nu a mai fost chiar fun…

  00
 11. sunt curios, ce mocaciuni?

  00
 12. @raiiar N-ai auzit? era o lada cu iphoane la intrare, fiecare isi lua cate vroia…

  00
 13. Unii nu stiu sa se vanda, nu conteaza ca stiu sa scrie sau sa faca un review. Trebuie sa te mai faci si placut, iar eu de exemplu una ca nu sunt bun la asta si doi nici nu imi place sa fiu agreabil.
  De fiecare data mi se pare ca sunt lingau si mi-e scarba de mine.
  Altii poate sunt prosti, incompetenti si invidiosi.
  Sau nu-s curve.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.