Harta!

Ai un site de prezentare a firmei? A unei companii? Pune o hartă amărâtă pe site, să ştie lumea unde te găseşte! Hello Hotels are pe site adresa. Bun, să zicem că sunt din provincie. Unde e Calea Griviţei? Unde e numarul 145? În ce direcţie? Cât am de mers din Gara de Nord? Cât de greu e să îmi dai nişte repere, ştiind că în România numerele sunt aiurea?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. lasa ca are grija de voi tatuca marti :))

  00
 2. Eh, e criza, nu sunt bani pentru marketing.

  00
 3. buna!!! am citit prin ziare ca a aparut virtual bucharest second life. ce parere ai?

  00
 4. muieti-s posmagii?

  00
 5. Am vazut pe site-ul unei firme ca aveau la Contact inclusiv coordonatele GPS, nu doar harta. Le introduci in navigator si te opresti direct la usa lor.

  00
 6. Cand ai dreptate ai… mare dreptate. 😀
  Adaugam cat de rapid.

  00
 7. pai din gara de nord iei un taxi la adresa respectiva. oricum pe jos nu poti merge (presupun ca`i departe) si daca tot vii cu trenul n`ai o masina personala cu care sa te invarti in bucuresti. mai neplacut e daca vre`un taximetrist iti simte accentul de ne-bucurestean si te plimba pe 100 de strazi aiurea pana la hotel.

  00
 8. Nu mai presupuneţi voi că-i departe, că e chiar vis-a-vis de gară. Mai exact între Hotel Ibis Accor şi Agenţia CFR Griviţei (care e la nr. 139). Pe site scrie 143, nu 145, şi da, administratorii site-ului sunt de vină că n-au pus şi o hartă. Hello Hotels e poate cel mai nou hotel din Bucureşti, acum câteva luni fiind încă în construcţie la etapele finale de amenjare.

  00
 9. Sunt sute de harti ale Bucurestiului pe google, important e sa ai adresa. Restul tine de tine si de-a ta lene.

  00
 10. De exemplu am vazut ca in Danemarca imi spuneau exact unde e situata facultatea in raport cu gara, cu aeroportul. Nu cred ca e greu… ceva gen:”Boule, de la gara iei 43 te duci in jos,faci dreapta si gata”. Dar daca suntem in Romania, o taran de cretini ce sa-i faci…

  00
 11. @Nimeni: îndrumi oamenii greşit, i-ai trimis spre Podul Grant la nr 154. Uite poziţionarea corectă, în dreptul cruciuliţei de pe mijlocul ecranului: https://search.yahoo.com/search/?p=maps

  00
 12. 1. drumurile sunt numerotate dinspre centurl orasului spre periferie.
  2. pe dreapta nr pare, pe stanga numere impare.

  Stiind 1 si 2 si mergand pe strada cat sa vezi minim 2 numere iti dai seama de sensul in care mergi si de partea pe care esti…

  Cu harta exagerezi…acum 10 ani ai fi cerut numar de telefon macar… acum 20 adresa…. Peste 10 ani ce pretenii o sa mai ai? Teleportare in pat in hotel?!?!

  00
 13. @Andrei: serios? de cate ori ai vazut numarul 22 si vizavi 45?

 14. pai, zoso, pe o parte sunt cladirile mai late.
  si eu daca as fi din provincie, as suna.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.