Hannah Montana şi-a scris autobiografia

Scriu la un articol si nu l-am terminat. Asa ca va servesc una usoara, inainte de culcare. Miley Cyrus, o pustoaica de numai 15 ani care joaca intr-un serial de succes la pustanii americani, si-a scris autobiografia. Oare…o fi ceva interesant? Vom avea oare ceva de invatat din lupta ei pentru celebritate? Ii pasa cuiva?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Mie nu-mi pasa

  00
 2. pfff … actritza din hannah montana :)))) :-j what a joke … asta e la fel ca si simona senzual cu videoclipurile … pe langa

  00
 3. Nu văd ce ar putea scrie ea. ca atare nu mă interesează. Plus că nici n-am auzit de ea.

  00
 4. she does crappy stuff :-S

  00
 5. Doamne, cat de rau poti fi!!!

  Sa-i dam o sansa. Eu cred ca va scrie cugatari exceptinale, de genul: nu inteleg de ce oamenii sunt asa rai, de ce baietii nu imi vad sufletul si imi vor doar trupul… 🙁 Of, sunt trista, Gina e la munte si eu stau acasa… 🙁 Nimeni nu ma iubeste, ei nu vad ce sensibila sunt si ce multe am de spus lumii…

  🙁 🙁 🙁

  00
 6. Este chiar amuzant comentariul lui 18centimetri . Ce sa scrie aia la 15 ani? Cred ca este aceasta este un fel de publicitate.
  Pentru noi romani care nu stim cine este, nu ne pasa ce scrie ea. Dar americanilor poate le pasa, vazand-o la TV mereu poate ii intereseaza si viata ei din spatele camerelor.

  00
 7. Probabil o sa iasa ceva de genul serialului „Jurnalul Elenei B” din Catavencu 🙂

  00
 8. Daaa, mie imi pasa! Vai ce bine ma simt astazi de cand am aflat asta, ziua mea este mult mai luminoasa!
  Cand apare cartea? Ca vreau sa o cumpar!

  00
 9. Ce viata interesanta a avut ea pana acum…

  00
 10. ma intereseaza la fel de mult ca si cartea scrisa de mama lui britney spears despre viata ei ca mama de vedeta. adica delooooooooc.

  00
 11. Sa speram ca nu va face anual cate o reeditare ca si asa gasesti din ce in ce mai rar intr-o librarie carti de calitate…Sau sa fie vina mea ca intru in librarie si sunt si pretentioasa? :))

  00
 12. Inca putin si vom putea citi si autobiografia Cleopatei Stratan. Nu e minunat? Ca si papusa Oana…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.