Tom Hanks despre Autobahn

Americanii sunt fascinați de Autobahn și de lipsa limitării de viteză. Tom Hanks e amuzant, și zice două chestii bune: nu staționa pe banda din stânga și „oricât de rapid ai conduce, cineva conduce mai rapid decât tine„.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. Americanii si romanii(!) sunt fascinati de Autobahn, as zice eu ;)

  00
 2. Doamne fereste sa fie asa ceva la noi candva … la cum conduc romanii …. Ba prea incet, ba prea repede :)))

  00
 3. nu staționa pe banda din STÎNGA. ;)
  Mare talent de povestitor are Tom Hanks. Mi-a plăcut să-l urmăresc

  00
 4. Am mers de cîteva ori pe autohban, am avut si probleme cu o masină, si am fost uimit de politete, nimeni nu a claxonat şi, în plus, s-a orpit un nene care ne-a rezolvat problema. Gratis. Din spirit de solidaritate! Viteză nelimitată şi politeţe la fel!

  00
 5. Educatia se face cu forta, ca in orice alt domeniu.
  Claxonatul excesiv, „tailgating” (mersu’ in fundu’ aluia din fata), adormitu’ pe ultima banda, flash-urile nejustificate, insultele (aratatul degetului) sau amenintarile („iti iau gatu'”) sunt contraventii aici. Cand risti o amenda de niste sute de euro (si punctele aferente, care se aduna) pentru un deget aratat unui coparticipant la trafic, te gandesti de doua ori. Cu conditia sa aiba cine sa si aplice legile cu pricina…

  00
 6. De cite ori e vorba de Autobahn in discutiile intre romani, ar trebui sa fie obligatorie precizarea:

  Chiar daca sunt zone fara limite de viteza, nu toata lumea conduce cu 200km/h. Majoritatea conduc cu 130-150 km/h. Rareori vezi masini care trec peste 180km/h.

  00
 7. @Dorin: of of, mai mai… se scrie â din a cand se afla in interiorul cuvantului. la inceput de cuvant (ex. împreună) se scrie cu i.

  00
 8. @aolekx : măcar n-a făcut acea greşeală de scriere imbecilă pe care o văd tot mai des, respectiv în loc de ‘în’ – AN (dă-te an….)

  00
 9. @aoleks +1 matematica asta..

  00
 10. @Aoleks deci prietene du-te şi sinucidere sunt sigur ca Dzeu nu o să spună nimic

  00
 11. “oricât de rapid ai conduce, cineva conduce mai rapid decât tine“ … foooarte adevarat :)

  00
 12. Cea mai rapida masina street legal e, daca tin eu bine minte, Bugatti Veyron. Deci, daca conduci un Veyron pe autobahn, nu mai e nimeni care sa conduca mai rapid ca tine.

  00
 13. Foarte comic :)
  „Toate masinile din Germania sunt VW”…
  A condus cu extraordinara viteza de 130-140 km/h :)) si cunoaste toate semnele de circulatie mai putin ala cu „no dogs allowed”…

  00
 14. Asta îmi aduce aminte de un joc a la Out Run (arcade-ul ăla de la Sega cu un dos de Testarossa în faţa ochilor), unde când erai mai breaz erai felicitat alternativ cu „Autobahns ere made for drivers like you”. ;)

  Mx

  00
 15. @adi: „tailgating” – oare de unde o veni gate din acel cuvant, de la fund? Nu mai va dati interesanti daca nu cunoasteti intelesul unor termeni, va faceti de kkt.

  00
 16. M-am pishat pe mine de ras cand povestea cum treceau aia pe langa ei :)))

  00
 17. @je tocmai te-ai facut tu de cacat: https://en.wikipedia.org/wiki/Tailgating

  00
 18. Vali, de ce nu te muti in Germania ? Sursa ta de venit depinde de traitul fizic in Romania ? Eu stau de aproape 2 ani langa Munchen si e mult mai bine ca-n Bucuresti. Hai sa fim vecini !

  00
 19. primul accident pe care l-am facut a fost pe autobahn. am incercat sa stationez pe banda de urgenta si am derapat ametitor pana la gardul ce despartea cele 2 sensuri. Apoi o duba m-a lovit in dreapta spate si a intors masina intr-o pirueta nebuna. Groaza si teroare.. dar I’m still alive !

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube