Hai sa facem o chestie mişteau in SecondLife

Acum jun an, toate ziarele o abureau cu SL. Saptamanal era o stire, o lansare, o manifestatie in SecondLife. Zilele astea nu se mai intampla nimic. Eu am o idee. De Craciun, hai sa organizam o coada in SecondLife. Deschidem un magazin de beteala si bauturi si ne asezam toti la coada. Si stam ca vacile acolo, in speranta ca nimeni nu va sublinia faptul ca prima viata suge, daca simtim nevoia sa stam in a doua.

Ce ziceţi?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Eu cred in viata de dupa moarte… In toate cele 9 sanse. Sau cate sunt… Dar de fiecare data candd ma gandesc sa las ceva si pentru atunci ma cuprinde teama ca „actuala” nu-i the SecondLife ci ironic si chiar murphy’ian… e taman ultima! :)))
  De aia traiesc clipa. Deci ce ziceai, beteala? Ma bag!

  00
 2. is curioasa cati vor zice da.

  00
 3. buna ideea…si a doua zi de Craciun un spital pentru cei de nu au vazut mancare si bautura pana la sarbatori

  00
 4. Sunt de acord. Tu primul la coada.

  00
 5. Eu zic ca este o idee proasta. Deci, don’t do it 🙂

  00
 6. ahahahaha. 😐 nu.

  00
 7. La fel cum tu scrii pe blog, unii creaza continut 3D. La fel cum tu castigi bani din asta, unii castiga bani din creatie de site-uri sau „widget-uri” 3D. Second Life e o platforma ca oricare alta, facebook, twitter, wordpress… you name it. Singura diferenta e ca are a 3-a dimensiune si implicit o mai mare capacitate de personalizare. Se intampla o gramada de lucruri pe platforma asta dar ziarele de la noi sunt ocupate cu alegerile 😉

  00
 8. My God…chiar toata lumea joaca asa ceva? :-S Ma simt singur.

  00
 9. NOU
  #9

  Dar de ce să stea lumea la coadă virtual? Să se formeze o coadă în faţa Patriarhiei sau în faţa magazinului Unirea. Sau să facă o coadă de la Unirea la Patriarhie prin pasaj la metrou! De ce? Degeaba!

  00
 10. @Dorian
  Şezi calm, că nu eşti singur. O grămadă de oameni nu se dau pe SL. Au avut şi creatorii nişte limite, nu puteau să atragă chiar pe toată lumea.

  00
 11. n`am second life dar ne putem intalni la hanul din Ironforge pentru o bere in world of warcraft 🙂

  00
 12. second life? get a life!!! mai stiu io pe unu’ care se lauda c-a avut concert cu trupa lui in second life. io propun sa se organizeze un suicid in masa in second life.

  00
 13. ^ @ maddy, trist. de astea uitasem. travian, the west, wow and the likes. hai sa ne sculam la 4 dimineata sa vorbim cu alianta ca avem un atac.

  00
 14. ideea asta-i buna pentru oamenii care isi imagineaza ca totul i frumos in viata virtuala..sa stea la coada si pana le vine randu sa se duca toata beteala..

  00
 15. Cred că de fapt nu se mai joacă SL :))

  00
 16. Se joaca si inca cum ..

  Nu-mi place idea 😐

  00
 17. O sa fie ca la sfanta imbulzeala. Nu o sa fie organizat :))

  00
 18. @mausyo: ba o sa fie organizat; ma apuc de facut lista :))

  00
 19. La ce sa te complici sa faci un magazin cu beteala cand sunt atatea magazine free in SL !!! la ce sa te complici sa formezi coada? nici nu vei fi bagat in seama !!:))) daca se capata ceva lindeni free parca, parca mai sta lumea pe simul sau magazinul tau, dar asa ? Mi-am tras un brad de Craciun de la free mult mai mare decat ala din Bucuresti 2007! Mi-a dat ownerul simului la cutia cu brad , beteala si o pereche de patine ! Acum astept Craciunul sa mi-l atachez de picior ca nu bani sa-mi cumpar land, sunt homeless !
  Ca sa te dispui un pic, chiar merita cateodata sa-ti faci un cont in secod life ! Sa fiti iubiti !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube