Guvernul munceşte, da?

Intre doua sesiuni de twitter, facebook si blog, Tariceanu si compania au facut o chestie relativ inteligenta:

Guvernul a decis interzicerea modificării comisioanelor stabilite prin contract şi interzicerea introducerii de noi comisioane pe parcursul derulării contractului fără acordul consumatorului.

via Mediafax

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Ce-mi place cum sunt ei eficienti in perioadele electorale… ‘tu’le muma in cur de jnapani imputziti!
  P.S. Ce ar fi sa fie alegeri de 2 ori pe an! Poate asa reusim si noi sa adoptam toata legislatia necesara si poate vedem si ceva dezvoltare economica! 😉

  00
 2. Aia a decis şi ANPC acum vreo 1 lună…

  00
 3. Asta tre’ sa fie din ciclul marilor realizari Taricene! Pesemne si-au dat si ei seama ca prea multi fraieri isi pun streangul la gat sau se arunca de pe blocuri pentru ca au fost idioti cand s-au imprumutat si nu s-au gandit ca banii aia trebuie dati inapoi cu dobanda si ceva in plus, iar bancile au profitat din plin de prostia lor si si-au bagat o carca de comisioane. Sau nu mai ia romanul credite ca sa-si cumpere Citroen si nu mai are madam Tariceanu bani de coafor?

  00
 4. Sa nu exageram. Doar se prefac. Mai mult sau mai putin convingator

  00
 5. S-au trezit si ei acuma?@artistu- perfect de acord cu tine

  00
 6. Ha, ha, ha. Si cine o sa le respecte? Aceste proiecte marca Tariceanu sunt oricum nule pentru alegatori. Acum sa si ei cu legile, cand mai e o saptamana pana la uninominal? Domnilor politicieni, sunteti penibil. Jenibili, domne!

  00
 7. Cautare ieftina, la sfarsit de mandat si in campanie electorala, de “atentie” si…clienti de vot proTariceeanu & co.

  Decizia asta ar fi meritat sa fie laudata doar daca era luata in 2004, ca semn ca e cu creier si cu darul de a prevedea prapadul ce urma sa-l realizeze bancile si alte institutii de credit in contractele de credit. Acum, e tardiva, s-au trezit si romanii azi…
  Rau nu e insa oricum ca a adoptat si guvernul asta “pe sfarsite” decizia celor de la Ag.N.de Protectie a Consumatorilor.

  00
 8. pe mine ma amuza ca a fost nevoie de o hotarare de guvern ca bancile sa fie obligate sa respecte legea, contractul, si in cele din urma CLIENTUL.

  00
 9. @Valentine one:
  Pai legea nu interzicea pana acum schimbarile dobanzilor si acest lucru era stiplat si in contract.

  00
 10. guvernul munceste si se pare ca incearca sa combata raul facut de PSD

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.