Guest vs. Boc

Atunci când a fost numit ambasador în România, primul lucru pe care l-am aflat despre americanul Michael Guest a fost că este homosexual. Nu ce a făcut, nu din ce partid e, nu ce politică duce, ci faptul că se fute în cur.

Când a fost numit premier, ce am aflat despre Boc? Că a picat acum 5 ani în cap la o emisiune.

Ce îmi place e că la două zile după ce clipul cu Boc s-a fâsâit, unii insistau cu el, cu analize pertinente, uite ce zice blogosfera de Boc, vai de noi… Şi uitaţi încă de două ori clipul, în caz că l-aţi ratat. Oameni care se simt jigniţi dacă îi etichetezi penelişti. Că aşa e în blogosferă, nu spui la ce echipă joci şi dacă unul te face penelist, tu sari ca ars.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Indiferent de partidul la care „joaca” daca spui de ei ceva e nasol. In schimb daca afirmi ca X de la partidul Y a facut aia pentru poplatie atunci astia care acum cateva minute erau negrii de suparare ca i-ai etichetat acum isi recunosc culorile politice si revendica „binele” facut poplatiei

  00
 2. La fel cum si la Nastase s-a insistat mult pe imaginea de Bombonel, mai mult decat pe ce-a facut sau ce-a furat, la fel cum Tariceanu a fost mai intai fost manechin si motociclist decat importator de Citroen. Pentru ca suntem o tara avida de Cancan.

  00
 3. Eu speram ca blogosfera să fie apolitică, sau măcar să fie ea un pseudo-partid și să nu aibă a face cu mizeriile care se întâmplă zilnic în politica românească. Se pare că iar mi-au fost înșelate așteptările. Dar sunt român, așa că sunt obișnuit cu asta.

  00
 4. Si cel mai mare pacat al Elenei Udrea e ca e blonda, urmat indeaproape de faptul ca e amanta dictatorului.

  00
 5. Deci dacă îl consider pe Boc trompeta lui Băsescu şi pe PDL vinovat că a adus şleahta pesedistă la guvernare din nou, sunt automat penelist? Cine nu e cu noi e împotriva noastră, aşa-i? :))

  00
 6. „Atunci când a fost numit ambasador al României,”
  Poate al US in Romania ?

  00
 7. In 6 luni jumate de guvern o sa se schimbe…..

  00
 8. „Atunci când a fost numit ambasador al României, primul lucru pe care l-am aflat despre…-rectifica , ambasador al USA pentru Romania , ca la inceput am crezut ca e vorba de geaoana si apoi am dat si de numele americanului , dar nu ma miram sa fie vorba si dspre geoana ca homosexual :D

  00
 9. Guest a fost singurul ambasador american din ultimii 100 de ani caruia i-a pasat cu adevarat de Romania si nu numai la nivel declarativ; omul chiar a directionat bani americani catre renovari de scoli si biserici (ex: Stavropoleos). Pe mosulica de acum l-am auzit doar odata spunand ceva de genul „daca va place in cacat, nu va plangeti de miros”, referindu-se la coruptie. Adevarul e ca la ei nu sunt atat de grobieni, schemele Ponzi se fac de catre oameni…. civilizati :D

  00
 10. @redandblue: ai dreptate. oboseala.

 11. macar nu e din gasca plecata de la penele in frunte cu stolojan si e ardelean . si nu-mi ziceti ca si ciorbea. pe ala l-a faultat basescu. cand dl.prezident se pregatea pentru performantele de mai tarziu.
  semnat de unu care-i cu PNL (am avut ghinionul sa candideze turcan la mine-n oras si a luat aproape jumate din voturi in colegiul in care a aterizat – nici sibienii nu-s toti perfecti)

  00
 12. @morbo: sper ca erai beat.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube