GSP anunţă viitoarea ieşire din trafic.ro

Intr-un comentariu pe blogul lui Robert Berza, Gusti Roman, tartorul GSP.ro, anunta ca in curand siteurile vor iesi din trafic.ro, urmand sa fie monitorizate de SATI

in scurt timp, toate siteurile noastre vor intra in SATI, lucru care va insemna si iesirea din trafic.ro. asta este drumul normal

Ia sa vedem reactia trafic.ro acum…

gsp,trafic,dot ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. las ca il monitorizeaza pe conquistador, ca si-asa nenea ala de la netbridge zicea intr-un comentariu la mine ca refreshul java pe iconul de trafic e conform policy-ului. na, luati-va policy

  00
 2. nu pot sa conceapa ca au fost devansati de conquiztador? un kkt de site de altfel..oricum gsp merita mai mult

  00
 3. Brrrrrrrrrrrrr, iarasi gesepe, doh, si lupta ba in brat ba in trafic. Am primit pe email o gluma cu parlamentarii. Ce se spuna ei cand ii intreaba presa ceva : Pai comisie, facem comisie, facem un top, un concurs. Zi-le de comisii, topuri, premii.

  00
 4. haha, buna treaba . oricum si fara GSP trafic.ro ramane UP

  00
 5. Zoso, mai e un pic si trafic.ro va deveni la fel ca top100.ro sau cum se chema ala…

  00
 6. hai ca a fost o perioada frumoasă :)

 7. Au vazut ca nu mai sunt pe primul loc si gata…

  00
 8. NOU
  #8

  ce stie sa faca trafic.ro si nu stie sa faca google analytics ? io chiar nu vad rostul altora acum ca exista analytics de la google.

  00
 9. Sin, păi Analytics ca Analytics, da tu cum te mai dai mare? :) Şi advertiserii „educaţi” cum îţi selectează saitu’ să se promoveze pe el?

  00
 10. @Arhi „‘las ca il monitorizeaza pe conquistador, ca si-asa nenea ala de la netbridge zicea intr-un comentariu la mine ca refreshul java pe iconul de trafic e conform policy-ului. na, luati-va policy”

  Arhi continui sa faci acuzatii fara sa aduci nici o dovada. Am verificat conquiztador.ro si nu exista cerere de reload al scriptului trafic.ro la simpla miscare de mouse, ci doar la o interactiune directa a utilizatorului, cand acesta da click in interfata flash a jocului, asa cum in orice alt site in html un utilizator ar da click pe un link din site-ul respectiv (poti verifica si tu cu livehttpdheaders, de exemplu).

  Daca ai dovezi ca ceea ce afirmi se intampla, te-am mai rugat si alta data sa vii cu ele in mod public sau sa ni le notifici prin email si daca sunt adevarate vom suspenda imediat conquiztador.ro din clasamentul trafic.ro, conform politicii noastre.

  Pana atunci nu faci decat sa te umpli de ridicol in mod public, mai ales ca nu avem nici un motiv sa favorizam in vreun fel conquiztador.ro.

  Toate cele bune,

  Daniel

  00
 11. astia au impresia ca sunt destepti si smecheri ca ies din trafic.ro

  00
 12. Arhi, nu mai confunda Java cu Javascript.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile