Groupon.ro spam

Cum pana mea să fii ditai grupul internaţional şi să nu ai un link de confirmare la abonarea prin email? Atât de dobitoc să fii? Un retard m-a abonat în dimineaţa asta cu 3 adrese de email la mizeria lor de newsletter, după ce anterior mă abonase cu altă adresă.

Dar există soluţii:

groupon_spam

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Mai au si pop-up de opt-in, hate it :)

  00
 2. Pai parca aveau un target de 500.000 adrese anul asta.

  N-or sa implementeze validarea.

  00
 3. Pai cum crezi ca au devenit ceea ce se lauda ca sunt? E o metoda prea buna pt spammeri pentru a nu fi aplicata si de ei. Hello, banii trebuie facuti prin orice metoda, unii (unele) fac trotuarul 6 ani ca sa isi faca o casa.

  00
 4. NOU
  #4

  nu cred ca ai rezolvat nimic…. da cel putin te simti mai bine…:))))))

  00
 5. Era mai scump scriptu cu mail de confirmare si nu intra in buget :)

  00
 6. Mda, eu am primit un e-mail similar de vreo 20 de ori de la ei acum cateva zile, probabil ca li se blocase scriptul de spam.

  00
 7. sau … poate nu vor … :-)

  00
 8. Apropo , valoareaza peste 15 miliarde ….

  00
 9. Extras din „Politica de confidentialitate”:
  – „1. Va protejam”
  – „7. Transfer în anumite circumstanţe
  În cazul unei vânzări, fuziuni, consolidări, modificări a structurii de control, a unui transfer a activelor substanţiale, a unei reorganizări sau lichidări a Groupon Internet SRL, atunci, la propria discreţie, putem transfera, vinde sau ceda informaţiile colectate ”

  Cu alte cuvinte… legea e valabila pana aici… asteptati-va ca datele voastre personale sa fie (mai mult ca sigur) vandute catre X si Y (cel mai probabil pentru spam) ca vorba aia… ti-a dat cuponu’ e dreptu’ lui sa faca si mai multi bani pe carca ta… =) Pentru un rahat de reducere…

  00
 10. Angry zoso is funny. :D

  00
 11. Au baza de mailuri a unui magazin online foarte mare din .ro

  00
 12. groupon este cel mai bun site de reduceri si la nivel de romania si la nivel global (numarul 1 in toate tarile occidentale si america), chiar ma mir cum au decis si au avut curajul sa intre pe piata romaneasca, unde de obicei nimic nu merge.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile