gPhone cu HTC

T-Mobile will be the first carrier to offer a mobile phone powered by Google’s Android software, according to people briefed on the company’s plans. The phone will be made by HTC, one of the largest makers of mobile phones in the world, and is expected to go on sale in the United States before Christmas, perhaps as early as October.

The high-end phone is expected to match many of the capabilities of Apple’s iPhone and other so-called smartphones that run software from Palm, Research in Motion, Microsoft and Nokia to access the Internet and perform computerlike functions.

The HTC phone, which many gadget sites are calling the “dream,” will have a touch screen, like the iPhone. But the screen also slides out to expose a full five-row keyboard. A video of the phone has been posted recently on YouTube. A person who has seen the HTC device said it matched the one in the video.

din NY Times

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. nu mai inteleg nimic

  00
 2. Ba oameni buni, mai lasati-o dracu cu iPhone-ul…
  In momentul de fata exista telefoane (pda phone-uri) mai performante ca iPhone, si totusi toata lumea face comparatii cu iPhone! Asta e efectul marketingului agresiv.

  00
 3. In general ce face Google are succes doarece incearca sa faca totul f bine:) Nu ma mira ca acest telefon sa aiba un succes la fel de rasunator pa iphone-ul

  00
 4. lumea face comparatzii cu iphone pentru ca probabil e cel mai inovator si usor de folosit telefon. Si nu vorbesc in particular (aka si eu stiu in 2 timpi si 3 miscari sa ajugn la orice numar vreau sa sun si NU am iphone) dar interfatza lui cu utilizatorul ii la cu totul alt nivel fatza de restul telefoanelor.

  00
 5. Cica Android o sa schimbe modul cum folosim telefonul. Vorbesti cu o femeie – intra Androidu pe fir si ii baga cele mai tari vrajeli. Esti student si suni pe muma-ta sa mai bage ceva e card – intra Androidu si explica cit ma ai in cont, ca e destept si stie. Si nici nu mentioneaza, desi stie, ca ai dat toti banii pe bere la PET. E discret, nu da pe goarna decit poate la CIA. Vorbesti cu Orengiog sa iti reconecteze telefonul ca ti-ai platit factura – intra Androidu peste tine si zice centralistei ca minti, te-a urmarit el prin camera telefonului. Mai sint si alte faze care nu se pot face cu telefonul in ziua de azi si numai Androidu o sa le permita. De exemplu, pilotarea elicoptereleor, ca in cintecul ala cu Partizan cu Androidul din Salajan: „pe cer sta un helicopter, condus de sus, de un android sever”. Nu degeaba piaru de la Google da faxuri si emailuri la toti jurnalistii si nu degeaba jurnalistii si bloggerii dau copipeist la respectivele emailuri.

  00
 6. sunt developers care au facut pana si $50 000 intr-o luna pe app store cu o aplicatie de $2-3… ceva ieftin si simplu.. sa ii vedem pe android devs cum isi vor cumpara painea cea de toata zilele…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube