Geoană ot Dăbuleni și penibilitatea casei

La începutul lunii decembrie, Mircea Geoană a anunţat că va notifica Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) despre faptul că este în curs de mutare şi că va renunţa la contractul cu regia, el menţionând că le transmite celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt „penibili”.

„RA-APPS are 700 de locuinţe pe care le închiriază la preţul pieţei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriaşi al RA-APPS care plătesc preţul pieței, un preţ foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract”, a spus Geoană. (mediafax)

Și, normal, a lăsat-o așa, până ieri, când RAAPPS a scos vila la vânzare. Dar pun pariu că tot nu vrea să se mute, cel puțin nu până în vară. Cât de jenant ca om să fii să faci din astea? Cât de fără coloană și de mizerabil să fii să fii să spui că nu ai casa ta la 50 de ani, deși ești fiu de nomenclaturist și politician de 20 de ani?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. O fi și el sărac și cinstit, bos.

  00
 2. Casele alea tre’ sa fie foarte misto de trage lumea cu dintii de ele.

  00
 3. Vezi cazul Tiriac.
  Pai treaba sta in felul umator,cand vine neamtul…..

  00
 4. Las ca se baga la „Prima casa” cu Mihaela dragostea lui

  00
 5. Pana si melcul are o casa, numai Geonel, NU !
  Poate ii imprumuta nastasie una… ori doua :)))

  00
 6. Politicienii sunt in esenta niste cersetori, oameni care nu au produs si nu produc nimic, traiesc pe banii altora. Nu poti avea de la ei pretentia de coloana, rusine, jena si alte chestii de oameni normali.

  00
  • Nu cersetori, ci paraziti. Daca primul iti cere si daca vrei ii dai, daca nu, nu – al doilea iti ia, indiferent de ce crezi tu. Si poate fi doar starpit/ eliminat cu forta ca de vorba buna nu intelege.

   00
 7. Serios acum Vali… cine plm se muta de Craciun/Anul Nou? Apoi… vine Dragobetele, Pastele… Sf Maria in vara… ntz… ntz… nu merge, stii ce zic? :)

  00
 8. Mare lucru sa-ti dai seama singur de cum esti vazut de cei din jur ! Geoana este vazut ca prostanac deci „never ever” nu va mai ajunge in fruntea PSD. Ajunsese de bine de rau „inalt reprezentant a lui Ponta” tocmai ca sa poata sta in chirie in casa aia. Cat de prost poti sa fii sa te iei de Ponta cand stii ca depinzi de el cu casa ?

  PS. Dati cautare pe Google dupa „prostanac”, ce apare prima data ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube