Geoană are nevoie de lecţii de golănie

Aflu cu bucurie că Mircea Geoană se gândeşte să mai candideze o dată la funcţia supremă în stat (de preşedinte, nu de adjunct al lui Cătălin Voicu), pentru că eu cred că are şanse mari la reuşită. Acum când nu mai e preşedinte de partid va putea să se concentreze mai bine pe candidatură şi mai puţin pe pararea loviturilor din toate părţile, dar mai ales din partidul său.

Dar, Mircea Geoană are nevoie de un consilier specialist în golănie sau în ceea ce noi în online numim trolling.

do_not_feed_the_trollsŞi nici prin online n-ar strica aşa ceva. Mă uitam la colegul Boo Ness Q, are idei bune, dar uneori insistă prea mult pe subiect. Trollatul e o artă fină, iar maeştrii acţionează subtil: lasă copiii să se agite pe subiect o perioadă de timp, după care vine calm şi le pune capac. Sau le dă ora exactă. După care iar îi lasă două zile să se agite. Nu le parează fiecare lovitură, pentru că astfel intră in jocul lor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. exista 2 specialisti in golanie: Antonescu si Vadim. :)

  00
 2. Pefect adevarat, dar mi-e tare greu sa ma abtin sa nu raspund la fiecare lovitura, desi incerc. Poate ca dupa ce am depasit pragul sfertului de secol ma maturizez si treptat, treptat, devin mai bun[escu].

  00
 3. Haha, as putea sa fac un studiu de caz din interventiile doamnei Cornelia Palos (link in comentariu). Asa ne jucam si noi, o las sa troleze cat poate, dupa care ii tai macaroana. Si ea iar revine, dupa o saptamana-doua. Inca nu s-a saturat, am ajuns la 65 de comentarii si inca se intreaba care e numele meu :))

  00
 4. probabil ca ‘specialistu’n golanie’ mai trbuie sa il invete si ce sa spuna, in cazul geoana, sincer, cel mai mare dusman al domniei sale sunt actiunile si vorbele domniei sale.

  00
 5. Porobabil ca m-ai vrea sa fie o data presedinte pentru o noapte :)

  00
 6. In loc de informatii despre lucruri sau oameni interesanti azi va oferim trolling despre ardeleni/olteni/unguri/francezi/suedeji/etc. Pentru ca noi suntem lenesi sa scriem un articol bun si e mai usor asa.
  Oare o sa mai merarga mult timp chestia asta?

  00
 7. Am câştigat !!! Ar trebui să-şi ia acest slogan în campanie, deşi s-a cam dus timpul lui Geoană… Ponta are şanse mari să devină următorul preşedinte !!!

  00
 8. CEVA ce nu ai luat in calcul : Geoana a uitat ca PRTOCOLUL USL la canditatura presedintie il are PNL iar pentru functia de premier o are PSD…! Tzeapa!

  00
 9. omul e liber sa faca ce vrea … vedem la sfarsit daca decizia a fost buna sau proasta

  00
 10. maestrii vin si pun:)

  00
 11. Geoana gandeste (daca-i posibil asa ceva) cu voce tare ce cred ca se stie la el in partid de o mie de ani: n-o sa-l sustina nimeni pe Antonescu la prezidentiale. Daca generalele se castiga cu primarii, prezidentialele se castiga cu guvernul. Daca-n 2012 ajunge Ponta premier, cred ca o sa dureze fix 5 minute sa rupa PSD protocolul si sa-l lase-n drum pe Crin. Asa ca Geoana viseaza la postul rezervat viitorului nostru presedinte, tovarasul Adian Nastase.

  00
 12. Geonel n-are cum sa fie troll. E facut dintr-un material care este exact opusul troll-ului – de exemplu: un pres nu poate trolla un pantof. Pe cand un pantof poate trolla intotdeauna un pres.

  Geonel presedinte ar fi ca Nixon, nu poate scapa de aceasta ratare nicaieri, nici daca ar incepe sa merga prin cluburi de fitze non stop, nu doar de revelion.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile