Gelu#2 iese la rampă în cazul familiei terorizate din Timișoara

Ciprian Necula, Associate Professor at SNSPA, Romani Studies Master, scrie o opinie pe Hotnews despre terorizarea vreme de 20 de ani de către vecini a unei familii din Timișoara.

Am selectat doar 3 citate

În loc să se concentreze pe soluționarea eficientă a conflictului și pe protejarea victimelor, el folosește această situație pentru a expune public victimele și pentru a mobiliza suportul electoral, apelând la emoțiile și temerile cetățenilor.

Victimele au ieșit public, că sunt terorizate de 20 de ani. Nu le-a expus nimeni. Nu e cazul să plângi pe umărul intimității victimelor. E mizer să faci asta.

Care ar fi, după părerea domnului Necula, soluționarea eficientă a conflictului? Dar a acelor cetățeni care terorizau familia? Aud? Ah, să nu se mai comporte ca niște animale? Hmm… Oare de ce nu spune pe gură sau pe tastă domnul Necula asta?

Această abordare nu doar că este ipocrită, dar și profund nocivă pentru democrație. Chiar dacă o să mă criticați, e datoria mea să spun acest lucru.

Democrația era faza. Tanti aia a făcut zeci de reclamații și iată, vine profesorul de la SNSPA să dea soluția. Eu aș zice că e hilar și ticălos să propui democrație în situații din astea.

Ce relevanță are pentru acest caz etnia agresorilor? Rațional, niciunul!

Reiau din articolul precedent: de câte ori etnici ardeleni sau bănățeni au terorizat vecinii de curte comună ca să le vândă imobilul ieftin? Procentual, așa? 10%? Ăilalți 90% ce etnici sunt? Mitici?

E amuzant cum dansează și se preface că treaba nu e chiar așa. De curiozitate, după mintea domnului Necula, schemele astea jegoase funcționează? Sau nu fac decât să înrăiască victimele și alte posibile victime? Hmm…

Altfel, vreau un live cu el ducându-se la ăia acasă și întrebându-i cum văd ei soluționarea. Nimic pregătit, nimic regizat. Eventual și pe limba lor, să fie bine.

Peste tot în discuția asta veți întâlni oameni care nu au avut de-a face cu așa ceva. Nu au avut vecini nebuni, nu au avut vecini scandalagii, nu au avut de-a face cu cetățeni de etnie violenți. De aia răspunsul lor este „dar ai încercat să vorbești cu ei” sau „nu înțelegi tu pentru că ești rasist”. Lor le doresc coșmarul trăit de familia aia și cele de dinaintea lor. Iar lui Necula îi doresc să se mute în curte cu ei. Și să rezolva problema cu democrație și înțelegere.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

109 comentarii

 1. domnul Necula sa ne pupe pula.

  Comentariu apreciat.61415
  • Rog seriozitate, sa se faca liste de asteptare, sa beneficiem cu totii de acest tratament, fara discriminari ;-)

   Comentariu apreciat.2993
  • Stai că a dezactivat comentariile; nici măcar nu se mai pot citi. Cred că toată lumea i-a spus că e beat și să meargă să se culce.

   Comentariu apreciat.1570
  • Arhi, apreciez ca te-ai gândit la toți și nu ai fost egoist sa te gândești numai la tine.

   In alta ordine de idei , aia cu “ ce relevanta are etnia” zici ca pe dl Necula l-a scuipat in gura un admin de pe Reddit România, fix același discurs au și ăia când apare cineva sa critice niște ciori borate, după care îți dau și ban.

   Comentariu apreciat.1133
  • Si raspunsul e de nota 10: ce relevanta are etnia? rational, niciunul!
   Asta sigur e cu „romani studies”, ca dupa cum face acordurile pare mai degraba ungur?

   Comentariu apreciat.610
  • eu imi cedez locul lui Gelu Duminica. It’s a win-win-win

   Comentariu apreciat.370
  • ”rog seriozitate”
   asteapta si provincia?

   171
  • Îl punem și pe domnul Faiar pe lista asta?

   Comentariu apreciat.370
  • era mai bine daca era doamna Necula .. dar pentru asa aberatii merita si domnul

   230
  • Dincolo de faptul că a zis și el ceva acolo, că asta e treaba lui, să zică ceva, să pară că se justifică funcția lui, e și prost rău. Păi dacă s-ar aplica legea cum susține dânsul că ar vrea, 99% dintr copiii de suedezi ar fi ridicați de protecția copilului la naștere și 99% dintre suedezi ar fi la pușcărie pentru rele tratamente aplicate minorilor. N-ar fi deloc un lucru rău, poate că așa, în câteva zeci de ani mai diminuăm sporul natural al etniei (că e mai complicat să faci copii la zeghe) și mai temperăm avantul clanurilor. Să se aplice legea, zic!

   120
 2. Alt suedez cu diplomă la locuri rezervate?

  Comentariu apreciat.2783
  • intreab-o pe maithuna: formularea ”clanuri suedejesti” este pleonastica sau redundanta?
   ca e din categoria ”nea zapada”.

   Comentariu apreciat.644
 3. Cineva le-a furat sectiunea de comentarii de la articolul asta celor de la Hotnews.

  Comentariu apreciat.1340
  • la alea despre gaza e mishto cum apar in 5 minute un snpo de 40 voturi, pozitive sau hegative, după caz.
   la acest articol au inchis comentariile, ca nu se mai pot manipula.

   Comentariu apreciat.820
 4. Femeia aia a apelat la Fritz, ca vector de imagine, pentru a-și expune public situația. Că Fritz, din postura din primar nu are autoritate sa intervină direct, întrucât speța e de competența poliției, parchetului și altora din sfera asta. Dacă Fritz se ducea la șeful poliției să discute personal speța, eventual pe la ora 12 noaptea, intr-un local închis, atunci ar fi fost situația nocivă pentru democrație.

  Comentariu apreciat.2252
  • Cum ”locala” tot miliție se numește, dar e degeaba, că nu are atribuțiuni dincolo de pragul porții, um telefon la aia ”adevărată” puteau interpreta ca trafic de influență, deși doar așa poți să-i faci să-și deplaseze cururile majestăților lor la muncă de teren…

   Comentariu apreciat.391
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 743
  • @Septimiu: greșit. Locala NU are ce face la tulburare de liniște publică.
   Caz concret la subsemnatul: cineva din cartier face chef. Manele la maxim, de răsună valea. Vine locala de 2x, taie niște amenzi, pleacă. Cheful rămâne.
   Fac încă o reclamație la ora 23:00. Deja locala îmi spune: sunați la poliție, că după 23:00 e de competența lor. Sun la poliție, trec 10 minute aud și văd cum ajunge echipajul la fața locului. În 5 minute s-a așternut liniștea.
   Iar aici nu e numai tulburare. E și distrugere, amenințare, etc… Toate penale. Deci poliția are treabă. Dar poliția stă la chefuri cu clanurile.

   151
 5. NOU
  #19

  Băi, ce bulangii! Cum sa fac public așa ceva, cum sa zici ca etniaaa…

  Dar chiar în Timișoara să zici ceva de etnie? Ipocriți, ce să mai cotcodăcim.

  Eu zic să ținem bine vrabia din mână, că de cioara din par nu-i voie sa te atingi.

  Comentariu apreciat.1043
  • Cioara cu paru

   Comentariu apreciat.570
  • Ce e ciudat…ca TM sta bine la %, pe locul 1 e MS, urmat de SB. Sincer ma asteptam la mai multe astfel de subiecte aici la mine în oraș (tgm) dar nimeni…nimic nu relatează și nu e ca și cum nu s-ar fi întâmplat și aici asa ceva

   Comentariu apreciat.270
  • Timișoara nu fuse capitala europeană multiculturală anul trecut?

   Comentariu apreciat.301
  • Situatia mi se pare identica la musulmani – vin multi si iti spun „e un caz izolat, nu sunt(em) toti la fel” insa in acelasi timp refuza sa se dezica, sa spuna „fane e prost si noi nu suntem de acord cu el” – prefera sa il acopere.

   Comentariu apreciat.620
 6. Ciprian ăsta vrea să îi ducă pe suedezii ăia la psihoterapie. Sunt victime, da’ nu ne prindem noi

  Comentariu apreciat.1150
  • O să fie discriminată persoana supraponderala care distruge prin curte, i-a văzut toată țara mufa pe internet și nu o să îl mai angajeze nimeni.
   O răbufnire de moment nu trebuie tratată atât de aspru, daca era de alta etnie nu mai era subiect de campanie electorală.
   Trebuia blurata mufa infractorului, că așa zic regulile de incluziune de la UE, nu e camera omologată, gdpr, cei care au făcut publică filmarea sa îi plătească ședințe de psihoterapie, i-au cauzat o stare de neliniște, angoasa și stress făcând publice acele imagini.
   Va avea bietul om PTSD data viitoare când va mai incerca să facă mișcări de Kung fu panda pe proprietatea și bunurile altora.
   Copilasii pot sta liniștiți, li s-au blurat fețele, pot teroriza in continuare cu bâta alți copii in curtea școlii, direcțiunea nu va zice nimic, trebuie sa promovăm incluziunea socială, sa respectăm și îmbrățișăm tradițiile minorităților.

   Comentariu apreciat.1193
  • da, chiar că nu o să mai angajeze nimeni. asta era grija lui.

  • @Vali, de ce insinuezi că persoana care distruge proprietăți ziua în amiaza mare nu are un loc de muncă sau nu-și dorește unul? Poate filmarea s-a făcut în weekend când era extenuat după o săptămână de muncă și de aceea a dat rateuri in figurile de karate kid aplicate mașinii.

   Comentariu apreciat.980
 7. Chiar dacă o să mă criticați, e datoria mea să spun acest lucru.

  De criticat nu are cum sa-l critice nimeni, fiindca a fugit de feedback si a inchis comentariile.

  Putin ironic ca e un articol de opinie, dar nu vrea sa auda opiniile celorlalti.

  Comentariu apreciat.1891
  • păi știe care sunt opiniile celorlalți, de aia face tumbele astea logice.

  • tactica suedejeasca: dai si fugi.

   Comentariu apreciat.1680
  • Sunt suedej, n-am cum sa fiu rasist!
   Fritz este rasist ca … „O instrumentalizare a victimelor (vecinii agresați) și a rasismului latent ca factor electoral mobilizator.”
   In traducere ai filmat suedejul ca da cu bata => rasism latent.

   p.s. Futu-te-n gura de ipocrit! Orice numai sa nu zica ca suedejii au facut, cu dovada in fata, nasoale. N-ai cum sa nu-l scuipi intre ochi si sa iei tot ce va posta in continuare cu miserupism.

   Comentariu apreciat.981
 8. Bai..cam incep sa inteleg de ce unii nu mai pot cu rasa asta..suedejii..sau nu au mai putut candva in istorie..poate ca la 1000 de indivizi exista si unul cu caracter..dar hai sa fim seriosi…999 sunt jegosi..in special in ziua de astazi cand deja sunt niste minoritari cu drepturi..organizati in familii/clanuri care nu ezita a se deda la violente de orice fel pentru a parveni dpdv financiar..cu ajutorul/acceptul institutiilor statului.. ca simplu cetatean esti halit daca ai de-a face cu ei..doar sa iei barda si sa iti faci mica ta dreptate..dar suedejii stiu ca romanii au fibra de mamaligari si profita ..nasol..nasol-nasol

  Comentariu apreciat.1352
  • pe final ai atins si cealaltă componentă a problemei : membrii acestei etnii îsi permit, pentru că majoritarii sunt și ei cam de kkt…adică ori sunt lași, ori sunt leneși și nu își fac jobul, ori sunt corupți (credem că respectivii fac bani fara sa cotizeze ? )
   Par exemplu, primarul de la Crevedia nu îmi pare gitan, ci românaș de ăla sadea, țăran tâmpit, hot si obraznic…țăran in sensul ăla rău….
   E facil sa aruncam vina doar pe unii, fără să ne punem și oglinda în față….

   Comentariu apreciat.4311
 9. Dupa aceeasi logica, ca sa fim corecti, nu rusii au atacat Ucraina, ci niste cetateni au atacat Ucraina :)

  Comentariu apreciat.1327
  • Inca una si ma duc: domnul Necula, intr-un demers in spiritul exercitiului democratic de care insista sa ne aminteaza, a decis sa dezactiveze comentariile de la articolul lui de pe HotNews.

   Comentariu apreciat.980
  • Da, domnul Necula le are cu libertatea de exprimare, maxim! Cand nu-i convine ceva, hop, opreste comentariile…. a, erau rasiste? ghinion, sa le modereze, nu sa le inchida

   Comentariu apreciat.490
 10. Asta e unul din aia care au iesit din mediul lor?

  Comentariu apreciat.500
 11. Chiar am citit mizeria aia de articol dimineata, momit de titlu si am zis ca asta e o mizerie ordinara. Un wokism ieftin de genul american: sa nu mai spunem rasa celor care comit crime ca majoritatea sunt negri si nu da bine ca vom crea prejudecati rasiale.
  Ce urmeaza? Sa ii iertam doar ca sunt de etnie? Indoim legea ca sunt de etnie?

  Comentariu apreciat.1181
  • Nu i-a zis nimeni rasa, doar s-a leakuit filmarea pe social media. S-au pronunțat cuvinte precum clan și interlopi.
   Mă simt discriminată. Să înțeleg că dacă nu fac parte dintr-o anumită etnie mi se ia șansa de a ajunge șefă de clan sau soție de interlop?
   Unde e egalitatea de șanse indiferent de etnie, culoare a pielii, sex, orientare sexuală?

   Comentariu apreciat.721
  • Nu DS, uite poți spune că de alde Coldea face parte dintr-o structură de tip clan sau mafiotă…
   Recent eliberatul Mazăre a făcut și el parte dintr-o astfel de structura…
   Non-gitani, și cu succes financiar în viață…că doar nu le ia cineva banii, nu ?

   122
  • car, la Mazare n-as putea baga mana in foc, mai ales ca umbla tot timpul bronzat. Ai tu informatii sigure ca nu e?

   180
 12. Dar vai, Marinel, cum poti folosi acest termen rasist??? E vorba de un vanilin cu loc rezervat celor aromati cu parfumuri exotice!!!

  Comentariu apreciat.340
 13. ce ar face stimabila Erika Isaac in cazul familiei respective?

  Comentariu apreciat.525
 14. Este profund incorect sa fie publicata rasa agresorilor din cauza prejudiciului grav pe care-l aduce comunitatii rrome. Nu este drept ca din cauza a 99.99% sa sufere cei 0.01%.

  Comentariu apreciat.1153
 15. Mda… în urmă cu ceva ani am cumpărat un teren în Timișoara. Chiar în oraș, undeva în zona Căii Aradului, pentru cei care sunt familiari cu orașul. La agenția imobiliară toate bune și frumoase, “zonă bună”, “vecini sunt numai oameni ok, cu posibilități financiare, discreți”. Trei luni mai târziu, a început să răsară o casă pe terenul de lângă mine. Când am văzut Mercedesul și șoferul bronzat mi-a stat ceasul. Până la urmă am făcut cunoștință, era un membru marcant al unui cunoscut clan din oraș. M-a informat că pe partea cealaltă de teren sunt vecin cu un prieten bun de-al lui. Numele nu-mi spunea nimic, am aflat apoi că era un interlop destul de cunoscut. Pentru că eu sunt un om simplu, am zis că nu sunt de rangul lor și că nu pot avea onoarea de a locui în acel select cartier, așa că am scos terenul la vânzare. M-a sunat agenta să mă întrebe de ce vând, că mă poate ajuta să găsesc cumpărător. Când i-am zis cu cine sunt vecin a dat-o în bâlbâială și a zis că verifică și revine cu un telefon, că ea nu știe să fie suedezi proprietari “acolo”. După alte trei săptămâni, timp în care m-au sunat diverse persoane, fără succes, am vândut unui tinerel un pic bronzat, care se lăuda că el lucrează la poliție. Eu m-am mutat la sat.

  Comentariu apreciat.1332
  • Adică ai avut oportunitatea sa ai relații pe peste tot și le-ai dat cu piciorul, după aia te întrebi de ce nu ai noroc în viață. Doar gândește-te, practic orice voiai era la doua pași – o relație, niste marfa ieftina, o domnișoară, etc. in plus oricine te oprea sau avea o problemă cu tine era destul să îi spui cu cine ești vecin.

   Comentariu apreciat.561
  • NOU
   #50

   mac mac mac!

   Ai fost acolo, la competitie pe terenurile din Aradului cu clanurile…clanul Real, clanul Hornbach, Decathlon, Ikea, Altex, Momax, Selgros, clanul benzinarilor si al salilor de evenimente…

   326
  • Ai ratat ocazia de a avea „servicii de securitate” gratuite…
   Îmi aduci aminte cind lucram în Columbia prin 2008 si eram cu superintendentul la un bar de vizavi de hotel si dupa cîteva beri acesta se plingea unuia de la bar ca-i este cam frică pe stradă. La care barmanul îi spune să stea liniștit că este cazat la hotelul celui mai mare mafiot din zonă și dacă cineva se atinge de el a doua zi este deja mort.

   Comentariu apreciat.491
  • Da, am ratat niște oportunități fantastice: să particip la niște petreceri fenomenale cu manele și grătare – că vreau sau nu, să văd live câte o reglare de conturi între interlopi, să bag bani ca să fac o casă pe care eventual să o dorească unul care să fie mai aproape de “cel mai tare șef pă combinații”. Mare prost am fost. Mă mir că n-am dat mai repede terenul unuia care știa să aprecieze compania selectă, am și stat trei săptămâni cu el pe piață.

   Comentariu apreciat.331
  • NOU
   #53

   @Outlaw- dude, nu se potriveste ce zici tu! In zona respectiva sunt magazinele alea mari. Mai incolo, unde incep casele incepe Dumbravita. In directia opusa, sa zicem in zonele de case cele mai aprpiate de Calea Aradului sunt case din anii 50-60, normale nu le vrwa nici clanul lu’naiba. Terenuri acolo nu mai sunt pt constructii de case noi, poate pron vreo gradina.
   Nu imi pot inchipui ce teren aveai tu de se bateau clanurile pe langa tine pe terenurile alea. Badarania si manelismul sunt omniprezente, da ce descri tu ca potentiale riscuri nu se potriveste cu situatia din teren.

   315
  • Tu vrei adresa exactă, nume, numere de telefon, anul, ziua și ora? Hai că nu-s chiar așa prost!

   93
  • NOU
   #55

   Nu, scuze, acu realizez ca pt „outlaws” intotdeauna „life is on the edge”, asta explica dramatismul situatiei!

   06
 16. cei care apara rromii din imagini, sunt de teapa celor care sunt pro-hamas si pro-palestina

  Comentariu apreciat.8926
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 22104
  • nea, sunt de teapa LGBTQ+ care apara Hamas. Cu steagul acela frumos sa apere o organizatie care i-ar spanzura de cel mai apropiat stalp de-ar avea ocazia.

   Comentariu apreciat.765
 17. Zici SNSPA și tragi apa. Focar prezent (și mai grav, viitor) de wokeism în societatea românească.

  Comentariu apreciat.601
 18. NOU
  #60

  SNSPA – Scoala Nationala de Secretare si Pizde Arogante.

  Comentariu apreciat.772
  • Fostă ”Ștefan Gheorghiu”, școala de politruci a PCR, unde se școlarizau toți idioții pentru manipularea maselor.

   251
  • @Marinel, confunzi. SNSPA nu este Ștefan Gheorghiu. Ștefan Gheorghiu este azi FJSC :)

   144
 19. Acu… aia de la protecția copilului nu fac nimic? Te duci cu copii la scandal ce lupa calului… Si daca iesea ipotetic un “samurai” din casa si ii facea parizer pe toti, inclusiv Tyson ala mic, tot nu era bine ca era agresiv 😂…

  Comentariu apreciat.610
  • Are pitici gratis un take in legătură cu asta. Se pare că așa e normal la ei, sa și bage copilașii in față ca sa deruteze adversarul.

   https://youtu.be/U9uzszhIi80?si=Kso3kbxxbzME4v_k

   Protectia copilului e o gluma proastă. Nu îi ia pe copiii care mor de foame și frig, desculți, abuzați, trimiși la cerșit. Crezi că o să îi ia pe ăștia bine hrăniți, spălați și îmbrăcați doar pentru că s-au jucat mai liber pe proprietatea personala a unor bătrânei hateri care s-au plâns la domnul primar?

   Comentariu apreciat.300
  • ce să facă? vrei să se trezească cu șatra la ușă?

  • Se poate întimpla ca în timpul iureșului, dacă te iei de ei direct, să cadă vreun copil pe jos, sau să-l ia cu ei tîrîș în ”luptă” și apoi iese nasol la poliție cu agresat puii de cioară.

   Comentariu apreciat.351
  • Banuiesc ca nu ati auzit pana acum de manevre defensive de tip stropitul cu lapte de tzatza sau aruncatul puradelului la distanta.

   70
 20. NOU
  #68

  Am vazut articolul, mi s-a parut o colectie de imbecilitati completa.

  N-am vazut de cine e scris, am presupus ca e vreunul de la institutiile astea care n-a facut nimic si incearca sa isi scuze inactiunea. De fapt era asta de la protejarea minoritatilor care face pe avocatul alora care nu au facut nimic.

  Adica, am presupus maxim de nocivitate, dar de fapt era mai rau :)

  Comentariu apreciat.371
 21. NOU
  #69

  Ba astia ar face orice numai sa nu fie oameni, ar juca orice carte, discriminare, GDPR, sclavie si dracu mai stie ce le mai debiteaza mintea.
  Te uiti la ei, mai vezi unu rasarit care a iesit din satra si incepe sa cârâie pentru ei.
  Cum era vorba aia, “suedejul tot suedej ramane si in ziua de paste”. Se aplica perfect aici.
  Eu am cateva curiozitati:
  – procentual, cati din cealalta etnie au serviciu si isi platesc taxele
  – procentual, cati isi ridica ajutorul social din bmwuri si mercedesuri
  -procentual, cati barbati au facut facultatea pe la Rahova si celelalte facultati de renume national
  -procentual, cati dintre ei si-au terminat studiile si au mers catre facultatile alea gratuite si cu bursa
  -procentual cati au fost implicati in scandaluri, batai, proxenetism, camatarie si alte cursuri de acest gen
  -procentual cati au autorizatie de constructie pe palatele cu turn
  -procentual cati sunt cu taxele la zi

  In rest pt domnul cu pareri, va doresc niste vecini de astia oropsiti de soarta care sa va explice cu aratatorul de lemm, pe masina, camere si ce mai ai tu prin curte, diferite chestii. Si sa mai ai pareri dupa ce stai vreo 2 ani intre ei, incercand cu vorba buna.
  Chiar nu intelegeti marea majoritate a oamenilor nu au nimic cu voi? Au cu comportamentul vostru?

  Comentariu apreciat.730
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 344
  • NOU
   #71

   @car
   Pai hai ca-ti mai dau un exemplu:
   Politist de cealalta etnie, mare bucurie in suedejie ca “au si ei unul de-al lor”.
   Opreste tanarul politist un sofer in trafic si vede un parfum in masina, il fura efectiv si apoi singur, singurel vine si se lauda la noi “ba, politist, politist, dar tot suedej sunt”.
   In cazul asta ce facem? Tot “rumanasii inteligenti” sunt de vina, ca nu au ascuns mai bine parfumul in masina si l-au provocat pe omul legii sa dea cu jula, este?
   Tocmai asta ne dorim toti, sa se aplice legea indiferent de etnie, culoare si ce scuze mai aveti voi.
   Exact de asta se agita oamenii, sa fiti tratati ca niste oameni normali si asta vine la pachet cu niste obligatii, nu numai cu drepturi, care oricum drepturi, aveti mai multe ca noi, “rumanasii inteligenti”, daca ati stii sa profitati de asta, ati ajunge departe, legal.
   Dar na, daca tu zici ca e in ADN-ul vostru, cine sunt eu sa te contrazic.

   Comentariu apreciat.410
 22. Apropo de „micro-clan”!
  Ala care vine cu minorul la o astfel de actiune, nu poate fi deposesat de drepturile parintesti si copilul dus la o casa de copii, unde sa nu mai fie martor la astfel de rele tratamente?

  Comentariu apreciat.580
  • Nu, că l-a școlarizat pentru viață, i-a arătat procedurile direct pe teren…

   Comentariu apreciat.330
 23. Tot rasismul ar dispărea peste noapte în România prin 2 simple chestii:

  1. Ăia de la verificarea averilor persoanelor fizice și-ar face treaba.
  2. Ăia de la DIICOT care se ocupă de traficul de persoane și-ar face treaba.
  3. Ăia de la mediu care se ocupă cu fraude în domeniul deșeurilor și-ar face treaba.
  4. Ăia de la primărie sau Inspectoratul de stat în Construcții, aka cu verificarea clădirilor ridicate ilegal și-ar face treaba.
  5. Ăia de la poliție care se ocupă de tâlhării și alte violențe și-ar face treaba.

  Că și clanurile astea dacă și-ar pierde obiectul muncii, poate ar mai descoperi că există și școală, și locuri de muncă, și alte chestii interesante pe lumea asta.

  Problema e ce faci cu politicienii care și ei beneficiază de faptul că cei enumerați nu își fac treaba :)

  Comentariu apreciat.910
  • Am zis 2 și am scris 5, asta e, mă iertați :)

   Comentariu apreciat.450
  • Sunt salarii mici la bugetari maică …ce să faci cu câteva mii de euro pe lună…
   Uită-te de exemplu la de alde Coldea ….
   De ce sa nu iei ceva și de la oamenii ăștia, ce fac , doar nu dau in cap …bine, de fapt dau, dar….
   Apartamentele s-au scumpit, materialele de construcție (pentru vile) s-au scumpit , mașinile s-au scumpit….e greu…

   Comentariu apreciat.300
  • E ok, ai zis 2, ai scris 5, se va face 0.

   Comentariu apreciat.460
  • Sînt curios cîți i-au întrebat pe ăștia de sănătate… https://www.youtube.com/watch?v=ufvdr_X4rdU&t=1s

   50
  • Nu ajunge. Nu am timp sa-ti explic pe larg dar nu ai rezolva mare lucru. Ar trebui legi de crima organizata, filaje, inregistrari si pedepse de la 25 de ani in sus pt crima organizata pt ca fara exagerare, asta fac. Dar e mai rau ca la Mafia din 80 pt ca si atunci cand prinzi o parte din clan ei nu se dau in gat. Ei stiu ca de familiile lor se ocupa restul. Ei nu pot iesi din clan si taborul este cel mai important. Daca sunt exclusi din clan mor de foame. Nu ii angajeaza si nu ii integreaza nimeni. Integrarea e o gluma.

   173
 24. Pe logica lui nea Necula ăsta ar trebui să mergem toți să ne cerem scuze la etnia conlocuitoare… Aaa, stai că nu e relevanta etnia…. Să ne cerem scuze la acei domni și să se găsească o pedeapsă pentru vecinii care îi deranjează de ani de zile prin simpla lor prezență. Și multe urări lu’ domnii de la hoțnews că au scos secțiunea comentarii la ”opiniile” alea ca să nu-l mai m–iască lumea.

  Comentariu apreciat.360
 25. Asta nu e doar suedej, e suedej PSDist. A fost secretar de stat in cel putin un Guvern psd.

  Comentariu apreciat.362
 26. Democratia functioneaza doar intre membri care au acelasi respect pentru democratie! Cetatenii din filmare au demostrat existenta cleptocratiei!

  211
 27. Dar so sa aveți amen? Țăndin că romane si but mai buni ? Diți tumenge buti!

  124
 28. „Lucrurile ar trebui sa fie mai simple”
  E noul
  „Cineva să facă ceva”

  111
 29. Ce jeg a devenit Hotnews de cateva luni. Publica rahaturi si fara sa ai posibilitatea de a comenta, nu mai zic moderare la comentarii la greu sa fie publicat doar ce e PC. Si mai jeg e [P]-ul ala la articolul care lauda PSD-ul: https://imgur.com/a/VkkQKYN

  170
 30. acesta problema e perpetua de ani de zile, local au fost făcute mai multe reportaje și plângeri,dar atât s-a putut.
  acum 6 ani : https://youtu.be/kyaNt5BFHJw?si=5pTYstZLgBHZRG0O

  e o practica obisnuita

  140
 31. Cred ca e timpul pentru o versiune adaptata României a melodiei lui Gigi D. , „L’amour toujours”.

  Un fel de „România fără clanuri”, oricare ar fi aceste clanuri: romi interlopi, generali SRI interlopi, interlopi angajati la Politia Locala Sector 4… si lista poate continua.

  200
 32. Ar fi interesant sa dea acești agresori de cetățeni originali din satul Racsa sau Hadareni.

  In Racsa a fost simplu, după o omucidere, sătenii au tras clopotele la biserica și au plecat în pas vioi spre marginea satului, unde au incendiat așezările agresorilor de etnie roma. Câțiva ani nu au mai existat probleme din partea lor. Interesant era ca înainte de crima, comunitatea de etnie roma era tolerata fără probleme în Racsa.
  Ceea ce fac acești indivizi, indiferent ca sunt romi sau romani e de ne tolerat.

  221
 33. NOU
  #91

  Am citit si eu articolul si e mizer. Argumente 0, probabil si omu.

  140
 34. Trist este că…„azi în Timişoara, mâine-n toată ţara” 😑

  120
 35. ANAF verifică vreodată de unde au bani, respectiv dacă au plătit impozit pe venit?

  231
 36. Am o colega la facultate care e printre putinele neangajate inca pentru ca isi ocupa viata cu tot felul de cauze, printre care distribuirea de anti-conceptionale pentru etnia minoritara. Cand am auzit, am facut misto de ea, acum parca ii sustin scopul nobil.

  150
 37. Sa fim sinceri, Timisoara e un caz unic pentru acest gen de violenta!
  In restul țării, Craiova, Bucuresti, Sibiu, Tg. Mureș, Iasi, Țăndărei etnia este foarte bine integrata in societate.
  Caran, Duduianu, Sadoveanu, Camataru, Fabian, Chira, Corduneanu sunt exemple de familii model extrem prezente in mod activ in viata sociala si economica românească.
  Plus ca nu stim daca filmarea nu prezinta ceva unguri deghizați sau musulmani imigranți in tranzit!!!

  151
 38. si ce ar trebui sa faca unul care nu se comporta asa si nu vrea sa fie asociat cu ei si nici sa fie torturat de taranii cu furci si torte?
  Ura asta pe care o propagati toti va afecta si oamenii constiti si educati.
  Credeti ma ca noi ii detestam mai mult.

  323
  • Sa NU taceti! Sa faceti educatie! Sa-i convingeti sa respecte legile si bunul simt!

   90
  • Sa faceti si voi reclamatii la politie?

   30
  • @rrom
   E simplu… reclami tot. Daca nu esti in stare, inseamna ca esti ca ei.
   Daca te complaci, inseamna ca esti tot un suedez care doar asteapta oportunitatea de a dovedi de ce e un stare…..

   50
 39. Colegii din cadrul Serviciului Prevenție și Intervenție în Regim de Urgență s-au deplasat la locuința familiei implicate în incident, la locuință erau bunicii și unul dintre copii, din declarațiile bunicii rezultând că ceilalți copii și părinții erau plecați din țară.

  https://editiadetimis.ro/eveniment/familia-de-rromi-care-si-a-terorizat-vecinii-monitorizata-de-protectia-copilului-minorii-din-familie-martori-la-violente/

 40. Nimeni, nimic.
  Orice eveniment cu conaționali:
  Gelu: da-te la o parte să mă bag în poză.
  Ciprian: a zis cineva r0m1? #metoo!

  40
 41. Apropos de Rasism la aceasta asociatie a lucrat si sotia mea. Ai naibi timisoreni acestia tare rasisti mai sunt.
  https://www.tion.ro/eveniment/video-voluntarii-care-ajuta-refugiati-atacati-cu-pietre-de-o-familie-de-romi-la-timisoara-1598195/

  50
 42. Bagami-as pewula in ei de infractori borate si jegoase.

  Thank you Vali for opportunity :))

  Si acum back la fb si TikTok pe bewla noastra – am mai rezolvat o problema in Romanica virtuala.

  30
 43. @Vali nu ai facut un articol cum rezolva politia in State problema si cum rezolva in romania? Trebuia sa pui iar videoclipul cu „romanii” care inselau cetatenii americani pe autostrada si a venit politia.

  10
 44. https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/ce-s-a-intamplat-in-ultimele-ore-din-viata-raisei-2364938.html

  Intreb doar…. Ucigasul e suedez? Ca dupa nume e un suedez jegos….

  Dar e bine ca sunt oameni care le iau apararea acestor untermenschi.

  40
 45. Nu-mi dau seama care e faza exact la HotNews dar tot publică astfel de articole woke și apoi opresc comentariile. Azi de pildă e ăla despre meciul de box sau cum se cheamă dintre doua tipe și un tip.

  80

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube