Gazeta Sporturilor şi Pro Sport lansează site-uri bazate pe conţinut video

Principalele ziare sportive româneşti, Gazeta Sporturilor şi Pro Sport, vor lansa în următoarele zile site-uri axate pe conţinut video, care vor oferi publicului atât meciuri transmise în direct pe internet, cât şi filmuleţe şi interviuri.

Potrivit reprezentanţilor Pro Sport, echipa ziarului lucrează la prosportonline tv.ro, un site pe care doreşte să îl lanseze joi, odată cu meciul Rapid-Gloria Bistriţa, disputat în cadrul etapei a 11-a din Liga I. Alexandru Catalan, manager de comunicare-organizare la Pro Sport, spune că ziarul a încheiat un parteneriat cu netBridge pentru drepturile de difuzare online a meciurilor din Liga I.

Oficialii netBridge au anunţat în urmă cu câteva săptămâni că au achiziţionat drepturile de difuzare pe internet pentru partidele din Liga I de fotbal, de la Telesport.

Catalan spune că site-ul se va axa pe transmiterea meciurilor din Liga I de fotbal, însă se au în vedere şi jurnale de ştiri sau meciuri internaţionale. “Trebuie însă să vedem exact ce drepturi vom putea achiziţiona. Vrem să respectăm legea”, a declarat reprezentantul Pro Sport.

De cealaltă parte, Gazeta Sporturilor va lansa în câteva zile gsptv.ro, un site care va transmite rezumate din meciurile Ligii I, din Cupa României la fotbal, selecţii din jurnalele sportive transmise de Antena 1, precum şi filmuleţe din diverse sporturi. Augustin Roman, directorul executiv al cotidianului, spune că site-ul va conţine şi materiale produse de echipa de la Gazeta Sporturilor, precum interviuri şi filmuleţe. De asemenea, echipa are în vedere transmiterea meciurilor din Cupa României la fotbal.

Potrivit lui Augustin Roman, vizitatorii gsptv.ro nu vor putea descărca materialele postate pe site, dar vor beneficia de un sistem bun de încărcare.

Gsptv.ro va fi al nouălea site din reţeaua construită de Gazeta Sporturilor, care include gsp.ro, stelisti.ro, rapidisti.ro, dinamovisti.ro, violamania.ro, campionate.ro, autof1.ro, la care se adaugă grupul de bloguri de pe blogsport.ro. Echipa GSP mai intenţionează să lanseze craiovamaxima.ro şi suporteri.ro.
Mediafax

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Cand e un pic de meci site-ul gsp nu se mai incarca din cauza numarului mare de vizitatori. Sunt curios ce au reusit sa faca acum cu noul site in care vor transmite meciuri in direct.

  00
 2. gsp transmitea si inainte meciurile in direct pe ligaonline.ro. Problema era ca se vedea ca-n poze. Cel putin la mine.

  00
 3. Pariez ca o sa suga rau de tot :-)

 4. craiovamaxima.ro by gsp… BLASFEMIE!!!

  00
 5. gsp o ia rau in barba de la prosport de data asta. prospot are drepturile pt transmitere live…deci s-a scos. cu interviuri si repoartaje oricum erau si pe gsp.ro deci pentru sa faca gsptv.ro? vb lu Znuff: o sug rau de tot!

  00
 6. wtf is VIOLA?! VIOLA MANIA?! Viol?!

 7. zoso vezi ca iar se lua unu de tine: netics :)))

  00
 8. Dar ce le este aja greu…sa le puna pe youtube …. desi alea cu meciurile online…..merge ideea….oriucm nu ma intereseaza cu meciurile and sheet…deci sa faca ce vor :D

  00
 9. znuff si cristian, no comment

  claudiu, gsp n-a transmis meciuri online prin ligaonline.ro. acest site apartine netbridge.

  00
 10. mihai a punctat direct la tinta. pentru unii e mai greu cu ginditul, e mai usor cu replici gen “o s-o suga”. poate ar fi timpul sa va uitati putin in oglinda si sa va intrebati ce vreti de la viata, mai, baietzi. ce parere aveti?

  00
 11. ba au mutat astia meciurile pe gsp si e urat ca lumea intro luna sau doua nu o sa mai fie intersata de fotbal

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.