Gândul are RSS

Gândul are RSS Nenii de la Gândul s-au gândit să îşi tragă şi ei RSS pe site, să intre în rândul lumii. Bine aşa băieţi, mâine poimâine aflaţi de web 2.0 şi începeţi să scrieţi de bloguri.
Ah, staţi, că deja cu asta vă daţi mari.

Am observat azi că au RSS, am dat ca omul click pe iconiţa de lângă adresă, şi…nimic. Am dat un „view source” şi am văzut minunile din imagine. Frumos.
Îmi daţi mie lecţii şi mă invitaţi la „demonstraţii”? Poftiţi, luaţi o lecţie, gratis. Întotdeauna verificaţi funcţionalitatea!

ps: rssul lor funcţional se găseşte aici. felicitări că îl aveţi şi întreg şi împărţit pe categorii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Merci de semnal. Singurul lucru pe care il pot spune in aparare e ca cel care a facut „minunile” e un calculatorist, nu un jurnalist. :)

  00
 2. Mestere, RSS is useless…

  00
 3. Zoso de parca nu ai sti ca e foarte usor sa iti dai cu parerea despre orice si mai greu sa faci ceva. Vin sarbatorile…mai iarta-i si tu. eu nu am inteles, datii find faptul ca pagina lor web e ok, de ce nu au rss de la relansarea ziarul sa zicem…dar multe nu vom intelege!

  00
 4. :))) zoso vezi ca iar se ia ctp-ul de tine…

  00
 5. S? mai zici c? „Nimeni nu g?nde?te pentru tine!”. Uite, g?nde?te Zoso :D

  00
 6. Dude, Gandul avea rss de multisor. Eu de vara asta il adaugasem in reader.

  00
 7. La o luna dupa ce s-a lansat ziarul am fost pe site-ul lor si eram destul de impresionat de layout fara tabele (si nu avea reclamele alea) si de faptul ca avea RSS.

  Ca acum a fost o buba si n-a mers, cred ca e OK. Si daca ar scoate reclamele alea sau macar le-ar face sa para mai „in design” decat aruncate asa, prin parti, cred ca ar fi cel mai bine facut site de ziar din Romania (din ce am vazut eu cel putin).

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube