Un gând de Sărbători

Daca generalii Chitac si Stanculescu sunt foarte batrani si bolnavi si nu se stie daca pot suporta regimul de detentie, am o solutie. Daca sunt batrani si bolnavi, repet. Doar daca. Solutia. Sau, daca e prea drastic, stie generalul Eutanasie Stanculescu niste baieti care au medicamente pentru boli din astea. Eventual poate il cheama si pe Ilici.

Asta ca tot s-au implinit niste ani de cand i-au dat sa bea lui Ceausescu medicamentul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Cate cuvinte despartite in silabe, te ia cu groaza cand vezi articolul din JN. Cat despre „mandria” tarii, tineretul asta de 60 de ani sau cati ani au, dupa ce l-au impuscat pe Impuscatu` acum se fac taximetristi si masoni. Hai ca asta e buna. Mosu` care a aruncat cu oua in Iliescu sa se faca gigolo …

  00
 2. Nu vom vedea niciodata un comunist sa faca puscarie atata timp cat comunistii de azi, akum „democrati” inca ne conduc. Sunt interese mari la mijloc.
  Pe mn ma dezgusta cand vad ca astia scapa…

  00
 3. Eu nu cred ca doar astia doi sunt vinovati de revolutie. Daca se dorea, cu adevarat, sa se faca dreptate judecata lor se facea in urma cu 15 – 16 ani. Vinovati sunt liberi in continuare, Ilici de exemplu.

  00
 4. Am inteles ca vor sa fie scapati din penitenciar pe motiv de boala. Cat mai au de facut din aia 15 ani? Eu nu cred ca ii apuca pe toti.

  00
 5. Hai sa nu fim asa de drastici! Uite aici o solutie: https://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0 (Criogenia Salveaza Romania)! Hai sa-i aruncam in azot lichid, si sa uitam de ei pe veci!

  00
 6. lead poisoning ? 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube