Gând despre mogulii întunecați ce afectează ortodoxia dacică

Sunt mișto teoriile noi ale conspirației. Bill Gates, mogul software, miliardar și persoană publică vrea să controleze prin 5G mintea lui Vasile, de profesie șomer, 12 clase, cu domiciliul în Chinteni. George Soros – 90 de ani, avere de 8,3 miliarde – își petrece timpul încercând s-o determine pe Antoanela – 43 ani, salariu minim pe economie – să facă vrerea lui. Cumva, toți oamenii ăștia importanți sunt extrem de preocupați să facă rău altor oameni de care n-a auzit nimeni, care n-au multe de oferit, dintr-o țară uitată din Europa de Est. Mie mi se pare bestială logica. Și mă întreb cum ar fi să reușească planul din umbră într-o zi. Adică… care are fi efectele? S-ar aduna lumea în fața ABC-ului să discute ”ai auzit ce i-a făcut ăsta – Bill Gheiț – lu’ Petrache de la trei? Da mă – l-a injectat cu nanoboți.”

Pe de altă parte este de admirat determinarea de care dau dovadă miliardarii lumii în încercarea de a ne subjuga. Ai nevoie de multă răbdare și resurse ca să petreci decenii donând și sponsorizând cu milioane de dolari zeci de triburi de copii din Africa și să întreții cu banii tăi azile, spitale și orfelinate doar ca patruzeci de ani mai târziu să poți să devii stăpân pe creierul unui șef de scară din Craiova.

Îmi și închipui cum decurg întâlnirile anuale ale grupului Bilderberg: fel de fel de rubedenii ale familiilor Rotchchild și Rockefeler, verișori de-ai lui Kennedy, Bill și Melinda Gates, Soros în scaun cu rotile împins de un tip sobru în costum și cu ochelari de soare, Elon Musk, Jeff Bezos… Cum se adună ei în subteranul slab luminat al unei biserici părăsite și sărută la intrare copita unui țap înainte să se îmbrace cu o robă neagră. Cum stau ei la o masă rotundă în lumina lumânărilor și discută în latină despre dominația mondială:

[Bill Gates] ”Ce avem pe ordinea de zi?”
[Rothchild junior] „Popovici Leontin. Ar fi de discutat.”
[Bill Gates] „Are avere?”
[Soros] „E pe ajutor social dar are un teren în Săldăbagiu. Dar e complicat – frate-su zice că-i al lui.”
[Jeff Bezos] „E la zi cu vaccinurile?”
[Elon Musk] „Încă se încearcă inocularea dar subiectul nu cooperează.”
[Melinda Gates] „Recomand amplificarea puterii turnurilor 5G din zonă cu 20% și să i se dubleze doza de mercur din apă.”
[Rockefeler] „O mai avem pe Viorica Pantea-Durgheu. 68 ani, pensionară, creștin-ortodoxă, Girișu de Criș. A aflat despre proiectul #82.”
[Bill Gates] „A fost scanată?”
[Rockefeler] ”La intrarea din Kaufland. Nivel pozitronic de 53, grosime cerebrală în acord cu stadardul.”
[Jeff Bezos] ”Hmmm. Dificil… Țin minte cazul – e de anul trecut.”
[Soros] ”Propun iradierea nepoților prin telefonul mobil. E mai sigur așa. Dacă îi controlăm nepoțeii o controlăm și pe Viorica.”
[Melinda Gates] „Iradierea dă greș. Știm cu toții că le-a dat cruciulițe sfințițe și că alea interferează cu transmisia pe banda de 2GHz…”
[Bill Gates] „Are avere?”
[Rothchild] „Garsonieră în chirie pe Șelimbărului.”
[Bill Gates] (strângând brusc un pahar de sticlă în pumn) ”Perfect…”

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

110 comentarii

 1. Ideea ta este sa combati niste tacaniti cu argumente la fel de proaste ca ale lor? Faptul ca nu e tehnic posibil sa implementezi halucinatiile unora cu cipuri 5g si vaccinuri ii face automat oameni buni si morali pe aia pe care ii amintesti tu in articol?

  „Cumva, toți oamenii ăștia importanți sunt extrem de preocupați să facă rău altor oameni de care n-a auzit nimeni, care n-au multe de oferit, dintr-o țară uitată din Europa de Est.”

  Gen cum sa dea niste milioane de euro spaga ca sa vinda niste licente inutile de vreo cateva zeci/sute de milioane stiind ca banii aia sunt luati fix de la gura saracilor alora de care nu a auzit nimeni?

  „Pe de altă parte este de admirat determinarea de care dau dovadă miliardarii lumii în încercarea de a ne subjuga. Ai nevoie de multă răbdare și resurse ca să petreci decenii donând și sponsorizând cu milioane de dolari zeci de triburi de copii din Africa și să întreții cu banii tăi azile, spitale și orfelinate doar ca patruzeci de ani mai târziu să poți să devii stăpân pe creierul unui șef de scară din Craiova.”

  Da, de aia isi fac nevoile aia de la Amazon prin dube de cat de marinimos si cu gandul la copiii din Africa e patronul lor. Exemplele pot continua la nesfarsit.
  Sau daca contruiesti un orfelinat este ok apoi sa patronezi morisca consumerista sau mizeriile facute de Facebook?

  00
  • Bine ca stii tu ca isi fac nevoile in sticle… ai citit in presa si ai vazut si un filmulet nu?

   00
  • Putem sa comentam si noi pe subiect si nu pe lângă?
   Tu ce faci ca sa nu fii afectat de mogulii de mai sus?
   Ești la curent cu ce se intampla in țara asta? Faci ceva, individual, care sa aibă un impact in viața altor persoane de pe lângă tine? Sau doar arătam cu degetul si ne plângem?
   Sunt satul de tactica PSD ista sa vorbim pe lângă si sa agitam mulțimile din nimicuri …grow up!!!!

   00
  • Daca am fi putut vota articolele postate de Coloja ar fi fost toate cu
   „Articol ascuns de spiriduși!”. Articolele ca articolele, dar nici comentariile sale de 2 bani nu mai pot fi votate pe masura pertinentei.

   00
 2. Rasuflat rau subiectul….

  00
 3. Hai sa ignoram toate Ong urile sustinute financiar de Open society foundation a lui Soros ca face mișto Coloja de noi ca suntem conspiraționisti.

  00
 4. Problema cu aceste teorii conspirationiste e ca distrug orice incercare de a avea o conversatie reala despre influenta uriasa pe care o au miliardarii planetei in tot ce inseamna politici publice.

  Vasile cel cu 12 clase nu este o tinta pentru Bill Gates sau Jeff Bezos, dar sute de milioane de Vasile, Jane, Mohamed, Chan sau Maria sunt acolo jos pentru ca toate resursele planetei se duc catre cativa miliardari care controleaza tot. Au ajuns acolo sus distrugand orice forma de competitie reala, iar acum scriu direct regulile jocului astfel incat doar oameni ca ei sa prospere in continuare.

  Sistemul acesta are nevoie de oameni disperati ca Vasile sau Antoanela pentru a-i exploata.

  Teoriile aceste tampite sunt cel mai bun cadou pentru miliardarii planetei pentru distrug orice dezbatere reala despre problemele sistemice.

  00
  • Comentariul tau e mult mai bun decat articolul. Multi miliardari si-au ridicat imperii „bareley legal” si intr-un mod imoral, exploatand cei mai saraci/defavorizati/minoritati etc. Sigur nu prin cipuri implantate de reptileni, dar manipuland sistemul. Si da, inainte de a intreba, m-am vaccinat. 😉

   00
  • Logic. Astia fac chestii imorale/incorecte dar in loc sa militam la modul real pentru schimbarea legilor pentru a face fata evaziunii si al alor chestii, ne basim in grup cum 5G-ul controleaza mintea si vaccinurile iti baga cipurile in suflet.

   Mi se rupe un pic de imaginea lor … nu ma deranjeaza pe mine neaparat ca unii zic ca Bill Gates controleaza pishokinetic lumea cu vaccinurile. Ma afecteaza insa efectele. Ca unii nu se vaccineaza. Ca nu pot eu avea acces la 5G. Etc.

   00
 5. „iluminați” care ne impun agenda sunt la fel de toxici precum dacopatii. Exista asemenea iluminați și la nivel mai mic. Bill Gates și soros joaca în liga mare, globala. Pe ei nu ii interesează Maricica sau Gigel, pentru ca ei privesc oamenii strict ca turma.
  Un exemplu legat de impunerea agendei sorosiste e „Green deal” – ul european. Un set de masuri economice și sociale care daca ar fi supus unui referendum (cum s-a întâmplat în Elveția săptămâna trecută) ar fi fost respins cu brio. Dar prin manevre cât se poate de oculte, ideile lui soros (privind împrumuturile perpetue) au ajuns litera de lege dar costurile vor fi suportate tocmai de „clasa de mijloc”.
  În România cei care resping acest elitism sunt caracterizați drept dacopati. În Franța sunt vestele galbene

  00
  • > “Green deal” – ul european. Un set de masuri economice și sociale care daca ar fi supus unui referendum (cum s-a întâmplat în Elveția săptămâna trecută) ar fi fost respins cu brio.

   respins? de ce ar fi respins aerul curat si trecerea catre solar?

   00
  • @kmlx
   Tu chiar crezi ca Green dealul european va aduce aer curat? Nici măcar Greta thunberg nu e chiar atât de optimuista.
   Pana sa aducă aer curat ca aduce creșterea costului vieții. Deja prețul „indulgentelor” de carbon a crescut și va creste. Pentru început asta se va traduce prin preț mai mare la curentul electric, la gaze, etc.

   00
  • respins? de ce ar fi respins aerul curat si trecerea catre solar?

   Pentru ca reptilienii, nu intelegi tu, global warming e un hoax si toate cele.

   00
  • anonim, cum te va afecta green-dealul asta pe tine negativ. Explica de ce e rau? Fiindca o sa te coste mai mult gazele si mersul cu trocareta?

   00
  • @gamblin
   Pe ultima factura Enel valoarea certificatelor „verzi” e de peste 10% din suma totala. Și ponderea în prețul final va creste.
   Hai sa trecem pe energie „verde”. Panouri solare de exemplu. Pe lângă ca trebuie importate din China unde le pui? Ce faci cu ele iarna?
   Atunci microhidrocentrale. Au exemplul râului Argeș despre impactul ecologic al acestor gadgeturi.

   În fine ca să nu lungim discuția: revedem peste câțiva ani (dacă mai trăim pana atunci) ce idee a fost planul asta verde.

   00
  • @anonim

   Pe ultima factura Enel valoarea certificatelor “verzi” e de peste 10% din suma totala. Și ponderea în prețul final va creste.

   Esti, asa cum ziceam si la celalat articol, infiorator de prost. Ia hai repede cu o factura unde certificatul ala verde e 10% din suma totala. Nu de alta, da’ surse mai credibile spun ca

   În prezent, impactul certificatelor verzi asupra unui MWh este de 46,469 lei, aproximativ 10 euro

   10 euro un MWh. UN MEGAWATTORA. Adica cat consumi tu intr-un an.

   00
  • @sabotor
   Inca o data mersi pentru gandurile matale de apreciere la adresa mea

   Deci pe ultima factura de la enel am:
   Certificate verzi factura curenta 5,45 +1,04tva. Total 6, 49. Total factura 61,08. Pondere certificate verzi in pretul total 10,62%

   00
  • @sabotor chill frate.
   Uitate pe o factura și ai sa vezi ca e mai mult de 10%

   00
  • @Ioan
   eu ma uit, da’ factura din my elnel (prima si ultima ca numai ce am activat factura electronica) e cu -x lei. neconcludent as zice. dar la 10 euro MWh pentru certificate verzi da cu virgula cand consumul e de 100+ KWh pe luna.

   00
  • @sabotor
   Uite aici https://imageupload.io/i/XqFNN9vOQM
   Nu e nevoie sa te lauzi ca ți-ai activat factura „electronica”. Mai bine citești ce scrie pe ea.

   00
  • Bai, inca o data, eu vad ce zic aia: certificatul verde e 10 euro pe MWh. Adica 1 cent pe KWh. Daca voi platiti mai mult, nu stiu, va trage in piept distribuitorul de energie electrica. Altfel, n-am vazut factura, plm.

   00
  • Apropo, uite ce zice chiar ENEL:

   Valoarea unitară calculată pentru Certificate Verzi, care se va aplica pentru cantitatea de energie
   electrică consumată începând cu 01.01.2021 este de 0,06406592 lei/kWh

   Daca platesti mai mult, te-au fraierit aia, asa ca du-te si intreaba la ENEL de ce te fura ca-n codru. Si-n plus, sa-mi bag picioarele, la un consum lunar de 100 KWh, tot cacatul asta inseamna 6 lei. Ba, inca o data, tu o dai inainte cu cat de rea e miscarea asta ecologista si cum te costa mai mult pentru ca platesti 6 fucking lei la suta de KWh. Ca din aia 6 lei te saraceste pe tine si tu oricum nu esti de acord cu aer curat si alte cele pentru ca 6 lei, coaie. Dupa care probabil dai fara jena 20 de lei pe un meniu de la KFC, bei o bere cu 10 lei si-ti sumperi in pachet de tigari cu 15.

   00
  • @sabotor
   Uite încă o data
   https://ibb.co/RHB3C6N

   00
  • @sabotor
   Nu ai nimerit-o. Nu îmi place mâncarea KFC, bere beau albacher la 2,39 lei iar de fumat nu mai fumez de peste 10 ani. Ghinion.

   00
  • @anonim
   Foloseste si tu ceva decent, ca nu se vede nimic. Sau las-o balta, ca discutam despre cum green dealul asta te duce la faliment cu un cost de 6 bani pe KWh; e absolut absurda discutia. Apropo, sa n-auzi cat platesti acciza la benzina, ca te sinucizi direct. Si sa n-afli cat platesti TVA, ca dai in depresie clinica, o sa ajungi sa te trateze Razvan Coloja.

   Nu ai nimerit-o. Nu îmi place mâncarea KFC, bere beau albacher la 2,39 lei iar de fumat nu mai fumez de peste 10 ani. Ghinion.

   Mwai, tu.

   00
  • „nu se vede nimic” – pinch and zoom

   In rest numai bine iti doresc. De exemplu sa nu ajungi sa fii obligat sa traiesti cum propavaduiesc apostolii ecologismului.

   00
  • @anonim
   boss, nu la aia ma refeream cand ziceam ca nu se vede nimic, ci ca aia pe care i-ai folosit pentru poze sunt atat de imbecili incat nu sunt in stare sa puna calumea niste certificate pentru domeniul lor, asa ca nu-mi arata pozele:
   https://imgur.com/a/raUQLRu

   00
  • De exemplu sa nu ajungi sa fii obligat sa traiesti cum propavaduiesc apostolii ecologismului.

   Cum, cu aer curat si fara poluare? Mwai, ce tragedie…..

   00
 6. Also daca ai trece peste atotsuficienta pe care o emani, Razvan, ai da peste informatii despre ce politicii a sustinut Gates în agricultura in India, despre vaccinurile proaste pe care le-a testat in africa, despre ivermectina si cum este ingropat efectul ei în cazul covid ului, despre faptul ca proteina spike este toxică, despre cenzura pe anumite subiecte legate de covid pe care o fac big tech because it can, ingropand subiecte adevarate dar care deranjează si câte si mai câte.
  Sau ai putea avea curiozitatea măcar de a urmări decat cel mai mare podcast din lume, al lui Joe Rogan, de unde poti afla tot felul de chestii de la oamenii care sunt implicati în treburile astea mai mult decât un psiholog atotsuficient din romania.

  Chiar razvan, au ieșit niște videouri si un raport al pentagonului despre UFO, alt subiect de care voi astia luminati va folositi când vreți sa loviți în fraierii conspiraționisti, poate ne zici tu cum sta treaba si cu astea, e rusii e chinezii e noi din viitor… Sau sa ne zici cat o sa fie btc la inceputul lui decembrie ca parca si cu crypto stiai bine

  00
  • nu stiu despre restul, dar cu ivermectina n-a fost mai mult ca nu prea existau teste clinice si lumea o lua dupa ureche, fiind destule cazuri si de oameni care au murit ca au stat acasa si au bagat ivermectina in loc sa se duca la doctor (desi in Romania, mersul la spital e cel putin la fel de riscant)

   00
  • @Mir: știi ce e mișto de tot legat de filmările alea cu OZN-uri? Că acum 15 ani deja îți luai smartphone-uri cu camere de X megapixeli care înregistrau HD, dar aparent avioanele de luptă sunt echipate cu gramofoane cu lentilă din fund de sticlă de bere.
   Cam atât despre ce cred eu în legătură cu subiectul, domnule Mulder.

  • Prosti, da’ multi, babaiete…
   „subiecte adevarate dar care deranjează”
   Exista numa-n mintea voastra putina care nu intelege lumea in care v-a aruncat destinul.

   Daca astia ca voi nu ar ramane mereu in subsolul societatii, si azi ne-am fi bucurat de foc ca cea mai mare descoperire a umanitatii.

   00
  • „Sau ai putea avea curiozitatea măcar de a urmări decat cel mai mare podcast din lume, al lui Joe Rogan”

   trebuie sa fii cretin sa asculti rogan cu orice alt obiectiv in afara de amuzare. Nu o zic eu, o zice el!

   00
  • Mir, si i ce zice in raportul ala? Si de ce crezi in oculta Pentagon si in rapoarte facute de oculta mondiala pentagonista? :)))

   Dar de curiozitate acum, ce zice in raport? Lasa-ma sa ghicesc – unidentified aerial phenomena. Iar de aici tu deduci ca e Iisus, ET, Mos Craciun etc.

   00
  • Poate e alt Joe Rogan și e virusolog. :))

  • aaa. Asa are sens. Nu chelu ci ologu

   00
  • @perkele: oare daca tu nu ai stiut, nu exista? Ai auzit tu de 3 cazuri care au luat dupa ureche si stii sigur. Uite eu stiu personal minim 30 de persoane care au luat si le-a fost bine. Doar 3 persoane au ajuns si la spital pt oxigen. 2 sunt acasa, bine si doar una a si murit, dar persoana aia nu a luat cum trebuie. A luat doar o zi pt ca sotia lui s-a speriat de ce auzise la tv si nu i-a mai dat, ceea ce e chiar contraindicat(subdozajul). Si nici nu a murit de covid, pt ca trecuse de boala, ci a murit de la o infectie din ati care s-a agravat vineri seara si cine a fost de garda nu a repetat analizele si sambata, asa ca luni deja a fost prea tarziu. Bine, om de 82 de ani, supraponderal, toate conditiile pt el saracul. Dar e singurul caz care a murit si doar a confirmat ca tratamentul trebuie facut corect, nu pe bucati. Cand zic minim 30 de persoane inseamna mult mai multe, probabil 50-100(am pierdut numaratoarea timp). Multi au luat si s-a primit pe ascuns si in spital, ca oficial nu e voie, ca nu s-a adus varianta umana. De unde vreti voi studii cat timp guvernele au incercat sa opreasca orice discutie care nu era despre vaccin.
   La faza asta voi sunteti nea ilie de la 2 care stie el sigur cum e vrajeala cu ivermectina

   00
  • @Mir – Când te duci să-ți iei ivermectină spune-le să-ți facă și-un Frontline, cred că va ajuta…

   00
  • Uite vezi perkele, de ce vorbești fără sa știi. Habar nu ai despre ivermectina dar știi tu ca nu au fost teste. Ultimul podcast Joe rogan, ultimul podcast lex fridman, este explicat clar cum sta treaba cu ivermectina.
   Ba da de ai dracu nu ati vedea un clip înainte sa comentați, mici zei ai cunoasterii.
   Sunt zeci de teste în care ivermectina, cel mai folosit și bun antiviral din lume, are efecte super pozitive. În toate.
   Dar stii tu mai bine perkele.

   Sau ati putea afla cum din cauza faptului ca în testarea de medicamente se folosesc soareci crescuți pentru testare, care au telomerii foarte lungi, deci sunt super rezistenti la toxine, fata de soareci din natura care ii au normali, oamenii au primit meficamente toxice pentru organism.
   Stiai asta? Ca se tot intreaba lumea de unde atata cancer, uite dr unde, din medicamente prost testate si mancare fake.

   Știați asta? Sau trebuie sa fi conspiraționist ca să afli?

   Știați ca spike protein este toxica? Ca vaccinurile marn nu sunt asa de ok precum ne este spus?
   Este ok ca Facebook și YouTube sa decida ce informație putem afla sau nu? Mai e valabil aia cu e firma particulara și pe tarlaua ei face ce vrea? Este ok sa banam președintele Americii?

   Tot perkele comenteaza legat de educația sexuala la copii de parca propaganda lgbtxyz este fake news. De parca totul e în mintea conspirationistilor de pe net.
   Asta este fake, ca asa zice perkele
   https://david-furness.com/2020/06/09/canadian-parents-in-uproar-over-child-transgender-law/

   Apariția lui jordan Peterson la fel, făcută pe premise false nu? Nu ca răspuns la niște legi imbecile care avanseaza agenda lgbt.

   Totul este o manipulare, știți voi mai bine.

   00
  • E bine ca ne demonstrezi încă odată Răzvan ca le stii pe toate =)) E bine ca oameni de stiinta serioși se intereseaza de asta si nu tu.

   Tom: saracul de tine, daca nu cunosti contextul nu mai semnaliza ca ești prost. Uite un subiect care deranjează. Laptopul lui hunter biden. Sau altul, ipoteza lab leak. Ce au astea in comun? Cenzura din partea big tech. Ca habar nu ai tu de asta dar comentezi romaneste este clasic.

   Alexen: cat de sa fii sa zici ca îl ascult pe joe rogan. Inteligentule, joe rogan are invitati. Unii au castigat premii nobel. Ce zici, este ok sa ascult ce spun oamenii aia, invitații lui joe rogan? E acelasi lucru cu ascult ce zice joe rogan?
   Animaloo: clar, reuters fact check. O sa iasa reuters acum si o sa zica invers, ca vaccinurile, atentie, doar alea pro profit, cu mArn care targheteaza proteina spike sunt toxice. Asa ar face reuters in momentul asta, nu? Si mai ai si impresii de om inteligent. Vb aia, stick to sucking as a cook.

   00
 7. Pandemia asta ne-a oferit ocazia să constatăm că prostia nu este cauzată de lipsa accesului la informație.
  Într-o notă mai veche, ne naștem cu ea și nu putem face mare lucru.

  00
 8. Daca in paradigma asta vezi tu influentarea/manipularea maselor, ce sa zic … asta e nivelul tau de intelegere cu privire la oamenii care citesc pe aici

  00
 9. Asa cum am scris si la celalalt articol pe tema conspiratiilor, te joci cam „fast and loose” cu un subiect destul de important, dupa parerea mea. Evident ca ai dreptate in cazul asta, dar e putin tendentios, cred, sa-ti alegi cele mai extreme exemple pentru a-ti expune ideile pe tema asta. Asta e prima impresie, citind articolul: da, normal, dar …

  Si darul ala vine pe doua linii de gandire:

  1. Uiti ca o componenta importanta a „teoriilor conspirationiste” este efectul de „telefonul fara fir”. Adica, ce aude nea Ion la barul din sat e trecut prin multe fire, pana ajunge la el. Doar pentru ca aia din Bilderberg nu se intalnesc sa-l convinga pe el, badea Ion, sa-si vanda vacile pe nimic nu inseamna ca aia din Bilderberg nu se intalnesc. Sau altii ca ei.

  Prin definitie, cand doi ceoi se intalnesc si stabilesc chestii „banale” gen aranjarea pretului, aia e o conspiratie. Daca unu-i din china si altu-i din america, avem o conspiratie mondiala. Nu trebuie sa vezi reptilieni, sau cipuri, ca sa existe teorii ale conspiratiei.

  2. Nu toate teoriile conspiratiei sunt false. In trecut am dat exemplul cu NSA si ascultatul tuturor americanilor. Aia s-a adeverit, dupa niste leakuri. Au fost comentarii atunci ca „domle, aia nu-i teoria conspiratiei, ca toata lumea stia de ea, bla bla”. Ok, sa zicem. Hai sa luam alta, mai „conspirationista”.

  Sa presupunem ca acum doi ani ti-ar fi intrat in cabinet o tanara doamna, la vreo 30 de ani, si ti-ar fi spus urmatoarea poveste:

  Cand avea 15 ani, avea o situatie nasoala si a fost „gasita” si „salvata” de o tipa. Tipa asta a luat-o, a curatat-o, a invatat-o chestii de inalta societate, si a „protejat-o” in lume. I-a aratat cum sa se comporte, cum sa manance cu trei furculite, cum sa ceara o bautura la un restaurant de 5 stele, si alte chestii. Treptat treptat au devenit mai apropiate, si tipa a inceput sa se culce cu ea. Sa-i arate ce si cum se face in pat, ce vor barbatii, si cum ar trebui sa se comporte o fata cu prietenii ei.

  Apoi, avand tot 15-16 ani, a inceput s-o prezinte unor prieteni. Mai o petrecere, mai un zbor cu avionul, chestii publice. Apoi, din chestii publice, au trecut la petreceri private. Si-ti povesteste tipa asta de o insula, undeva in pacific, unde zburau cu un avion privat. Si pe insula asta existau niste casoaie ca-n filme, si se dadeau petreceri ca-n povesti. Si la petrecerile astea veneau numai celebritati, una si una.

  Incet incet ti se deschide, si incepe sa-ti insire oamenii carora le-a fost prezentata, si cu care s-a retras in dormitor dupa petrecerile de care ziceam. Ba un om de afaceri, ba un print britanic, ba un fost presedinte american.

  Si cand incepi sa intrebi ce-a facut, daca a mai spus cuiva asta, daca omul care a tinut-o acolo a patit ceva, iti spune sec: da, omul respectiv a fost arestat acum ~10 ani pentru asta, dar a scapat fara puscarie. Iar pe mine nu ma crede nimeni, pentru ca oameni de afaceri, printi si fosti presedinti.

  Spune tu sincer, cat ai crede-o pe fata asta? Ai avea macar 0.000001 incredere ca-ti spune o poveste adevarata? Sau ai baga-o cu toti vaccinopatii cu 5g? Fii sincer.

  Nu toate teoriile conspiratiei sunt egale. Nu toate povestile sunt din filme. Nu toate filmele sunt mai bune decat viata. Uneori adevarul e atat de banal si socant, incat ne facem filme si intram in denial tocmai ca sa nu acceptam banalitatea adevarului.

  00
  • @Gabi, ai facut tu asa ceva cu printi si presedinti si celebritati?

   00
  • @Gabi: cred că nu pricepi diferența dintre ”au scos-o la produs” și ”reptilienii s-au infiltrat în Pentagon”. Dacă ĂSTA e argumentul tău…

  • Daca atat s-a putut, atunci o lasam asa. Spor la treaba.

   00
  • Ce-i drept, acum că ai dat exemplul cu rețeau de carne vie se prea poate ca și tunelurile de sub Carpați să existe totuși. Pe unde altundeva s-ar infiltra inamicii ăștia ai neamului dacă nu pe-acolo?

  • pai nu asa merge? Daca demonstrezi ca bogatanii folosesc retele de prostitutie inseamna si ca exista retele de tuneluri dacice.
   ESTE ATAT DE EVIDENT!!!!

   00
  • Nu stiu man, daca cineva s-a pisat in cafeaua ta de dimineata ia o pauza din postat pe blog, ca ne enervam si eu si tu degeaba. Eu scriu ceva, tu intelegi altceva, si te comporti de parca eu as fi ala ciudatul, nu tu care aduci argumente extreme doar ca sa „castigi” o chestie pe net. Rusinel.

   00
  • NOU
   #58

   Mie povestea cu tipa aia imi pare mai degraba desprinsa din „Infractoarea Mov” a anilor ’90, secolul trecut. Si crede-ma stiu ce spun…

   00
 10. Ai de plm ce de daci falnici prin comentarii… Sunt realmente surprins.

  • Ai de plm si mai esti si psiholog sau ceva ce genu asta

   00
  • da nici tu nu accepti sa fii luat in răspăr.

   00
  • Credeam că ai înțeles acum că pt. majoritatea de aici ai nevoie să pui la sfârșit o analiză a textului în care explici de fapt ce ai vrut să zici.

   00
  • bre, lasa omul sa se exprime cum vrea.
   Sunt comentarii pe blog, nu lucrari stiintifice.

   Omul destept isi adapteaza vocabularul la mediu si pe net cel mai bine e sa te exprimi ca la birt exprimare simpla si dura ca nu e nimic legat de scaun intr-o aula sa te citeasca pe tine.

   00
  • @Marsten:

   Credeam că ai înțeles acum că pt. majoritatea de aici ai nevoie să pui la sfârșit o analiză a textului în care explici de fapt ce ai vrut să zici.

   Tocmai de-aia e amuzant acum. Strica tot farmecul să pun la final ”Acest text e un fel de glumă” așa cum lipesc americanii ”Să nu beți și să nu vă spălați animalele cu” pe furtunul de la pompa de benzină. Mai ieșeau la iveală erudiții dacă le explicam mură-n gură? Nu. Lasă-i să se manifeste.

  • @Razvan
   Si p-aici umbla aia mai spalati, asa. Tu-ti dai seama ce jale e prin restul internetului romanesc?

   00
  • @Sabotor: fix la asta mă gândeam și eu dimineață – ăștia ca ăștia, dar atunci cum sunt ceilalți? Noroc cu PSD că-i adună și-i evidențiază.

 11. Logica ta e greșită. Dacă Bill Gates are vrea să încerce manipularea oamenilor, fix pe genul ăsta de oameni și-ar testa tehnologiile. Ce crezi, că ar începe să facă teste pe președintele americii?

  Pune-ți mintea la contribuție înainte să scrii pamflete răsuflate, ca toți proștii de pe internet. Cine vrea să controleze mințile oamenilor, nu e interesat, într-adevăr, de Antoanela cu salariul minim pe economie. Nici nu cunoaște persoanele pe care își testează tehnologia. Îl interesează doar distribuția, de exemplu implantarea chip-ului prin vaccin (să zicem că ar fi posibil, dar nu e). Atunci chip-ul ajunge la milioane de oameni de pe planetă. Normal că pe Bill Gates nu îl interesează efectiv cine sunt oamenii ăia, dar nici nu vrea să riște, astfel că interesul e să ajungă la săraci și la proști, pentru a derula teste. Dacă vreunul din ei o ia razna, nimănui nu îi va păsa, că e un prost sărac.

  Obiectivul unei astfel de operațiuni ar fi să manipulezi mase de oameni, să cumpere ce vrei tu, să voteze cum vrei tu, să muncească fără să comenteze etc. Abia apoi, dacă tehnologia se dovedește a fi stabilă, s-ar gândi Bill Gates să manipuleze oameni puternici.

  00
  • Tu trolezi sau ești serios?

  • Asta mă întreb și eu de fiecare dată când citesc câte o opinie ca cea din articol.

   00
  • Omul nu troleaza. Explica care ar fi de fapt pasii/ modul corect de a influenta o mare masa de oameni oamenii folosind o oarecare tehnologie SF. Logica lui e corecta.

   00
  • @Krompus: Ummm… sper că realizezi că poliția are toate datele noastre, că GPS-ul activat la telefon spune unde suntem, că Google știe ce plănuieti să cumperi, că avem cookies și orice organ al Statului știe câți bani ai în cont. Ce anume din chestiile astea sunt prea SF de să fie nevoie ca Bill Gates să împartă microcipuri întru dominare mondială? Fie și la magnați.
   Dude – avem softuri de recunoaștere facială care rulează de pe un amărât de Arduino BLE 33.Am un NVidia Jetson Nano de 100 USD care ia feed-ul video al unei amărâte camere web și îți detectează în el absolut to ce vrei tu: oameni cu pungi, oameni fără pungi, oameni după poza lor de profil. Ne dăm datele cu bună-știință la App-ul ăla care face pisici virtuale să miaune.
   Dar înțeleg că există o conspirație mondială și că se încearcă influențarea ălora puternici. Prin Bill Gates desigur – că toată lumea știe că ĂLA e ăla cu calculatoarele. Că el testează tehnologii pe noi.
   Dude – cum să-ți explic să înțelegi mai ușor? Ne oferim voluntari de voie-bună. Nu e nevoie ăla să facă din umbră nimic. Nu e nevoie de conspirații, că trăim în era în care dacă Apple decide că aplicația cutare pe care ai dat bani nu mai e a ta – ei bine: nu mai e a ta și gata. Tot ei decid că n-ai voie să-ți repari propriile dispozitive. Iar PS5 costă cât un rinichi și se vinde ca pâinea caldă.
   Și-acum întreb: ce anume vor ăia de la oameni și n-au obținut deja cerând frumos? Sufletul ortodox? Genele de dac? Ce anume ar vrea Bill Gates (of all people!) cu omenirea? Ce i-am mai putea noi oferi din ceea ce nu i-am dat deja cu zâmbetul pe buze? Ba i-am și plătit chestia aia.
   Terminați cu conspirațiile pentru că sună absolut ridicol să crezi că Bill Gates vrea ceva de la cineva în ziua în care găsești pe GitHub seturi complete de ML-trained data, la liber, gratis. El ”testând pe oameni chestii”.
   Hai mă…

  • Razvan, cu tot respectul, scuza-ma, dar nu esti atent la ce scriu ceilati. Eu nu sustin ca vrea Bill sau Gigel sau Sfintii Chiril si Metodiu sa ne faca zombie. Vad zilnic cum fb, google si toata gasca se muleaza pe interesele mele. Nici nu mai imi bat capul sa ma ascund, pentru ca nu sunt atat de usor influentabil.
   Stiu la fel de multe depre tehnologie ca si tine, si poate un pic in plus.
   Ca sa intelegi „I am technojoy!!!! (Eddie Izzard)” Tehnologia ma ajuta. Ii multumesc lui Spotify ca imi propune chestii noi pe gustul meu. Imi place de Waze ca in 99% din cazuri stie unde vreau sa ma duc and so on
   Fraza mea continea „care ar fi” si „tehnologie sf”. E o ipoteza, si ma repet, ca omul zice bine, ce e gresit oare in intentia unei forte (ostile sau binevoitoare) de a controla masele, nu leaderii? Nu discut depre conspiratii, ci de modus operandi per se.
   Si acu de ce sa nu o luam si altfel. Asta ca m-ai provocat asuman ca sunt analfabet tehnologic. Zombie parasites exista in lumea animala. Tehnologia avanseaza cu o viteza inimaginabila. Pe github gasesti secventele pentru Moderna si Pfizer – poti sa-l faci acasa daca ai sculele respective. Tehnologia CRISPR ne va influenta in urmatorii ani, vrem nu vrem. Si atunci, de ce nu, un virus artificial (la care unii pot fi imuni) care se ne forteze catre un vaccin care sa ne faca sa votam cu PSD ?
   Na conspiratie! Nu e posibil tehnologic ? Ia de ma contrazice, cu argumente. Si tine cont, ce am scris in paragraful precedent e pur SF, dude :). No hardfeeling, btw….

   00
  • @krompus: Ceea ce descrii tu în comentariul ăsta lung nu e conspirație și nu e un secret.

 12. Știam eu!

  00
 13. Da ce zici de asta?
  Miliardari care doneaza si sustin miscari extremiste.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7560683/Extinction-Rebellion-money-men-revealed.html

  Tot teoria conspiratiei?

  Sau asta:
  https://www.ft.com/content/2a8d7fac-5ab6-43e5-9e04-8e9b3adfd195
  Cel mai mare fond de investitii va impune standardele environmental, social and governance in companiile la care sunt actionari.

  Prostii satului vor ramane prostii satului, dar noi trebuie sa ne uitam cu ingrijorare la ideologiile tampite care vin peste noi.

  00
 14. @Ana: tu nu ești conspiraționist; ești conspiraționistă.

 15. man, nu-i mai aproba comentariile trollului.

 16. De ce am impresia că am mai citit fix textul ăsta la pitici gratis?

  00
 17. Bai Razvan foarte tare dialogul, m-ai facut sa rad.
  Dupa mine problema ar fi ca nu te-ai referit doar la conspiratia 5G si inocularea cu nanoboti prin vaccin, ci ai fost cam general punand intr-o lumina oarecum favorabila niste personaje destul de controversate.
  Ai scris si pe un subiect extrem de general pe care oricine are o parere mai mult sau mai putin viscerala de aceea si reactiile imediate din comentarii.
  Mai ramane sa intreb, ai facut intentionat ?

  00
  • @Loft: n-a fost cu intenție. A fost ca să mai schimb tonul textelor. Așa – ca experiment literar sau whatever. Dar holy smokes ce de oameni cu coif de staniol am activat. N-aș fi zis – jur.

  • Mie personal mi-a placut incercarea literara si as citi cu placere daca ai mai publica si alte dialoguri dinastea cu ironie fina pe subiecte contemporane, as zice ca ai talent dar mi-e ca vine Eftimie si imi da cu rigla peste mana (el e arbitrul declarat al talentului pe aici :))

   00
 18. NOU
  #86

  1. Bill Gates e dubios. Omul nu e in stare sa dea o m@#e cinstita fara sa apeleze la Epstein.

  2. Soros nu exista. Pe bune. Poate ca lua CEVA decizii atunci cand fonda Open Society University. Intre timp organizatia a ajuns sa fie condusa de altii… Care nu sunt liberali (in sensul clasic), precum cei care ne acordau granturi sa traducem si sa publicam Locke, Bastiat, Hayek, Nozick, etc.

  00
 19. Urmaresc un canal de YouTube cu scurtmetraje sf. Canalul se numeste Dust si saptamanal incarca filme noi. Unele mai bune, alte mai proaste, pentru toate gusturile. Cand sortezi filmele dupa popularitate, cel mai urmarit +34 milioane vizualizari este un film despre nano tehnologie si cum sunt controlati oamenii. Mana cereasca viziunea din film pentru teoria conspiratiei: Sci-Fi Short Film “Nano” | DUST https://www.youtube.com/watch?v=TAHGZSeGVww&ab_channel=DUST

  00
 20. Trebuie sa stati si sa-i ascultati pana la capat. Nu sunt chiar asa prosti sa creada povesti ieftine. Povestile trebuie sa aiba un substrat cu ceva adevar strecurat in ele. De ex Bill Gates(are cea mai mare tractiune) apare intr-un interviu si spune ca planeta este supra populata si in viitor trebuie redusa populatia in ’99 sau riscam exterminare si viata naspa. Bam el s-a intalnit in 2001 cu X care a declarat prin 2005 nusce si apoi in 2010 s-au vazut cu altii unde iar s-au pus bazele vaccinului universal. Apoi tot Bill Gates a zis prin 2015 ca ne paste pandemia. Apoi alt Y cercetator a zis ca tehnologia cu proteine nusce e arma biologica. Bam apare acum pandemie si totul se leaga: un virus a fost fabricat in laborator si astia ne vaccineaza ca sa murim pe capete in viitor ca sa se elibereze planeta. Asa arata o teorie adevarata ! Nu 5G si cipuri, trebuie bine inventata si formulata ca sa aiba tractiune.

  00
  • @Ciocanul: că așa face omul care vrea să subjuge planeta: apare la TV și ne zice că suntem prea mulți și că va veni pandemia. Perfect logic. Ca după ani să fabrice o pandemie și să ne trieze. DAR NOROC CU OAMENII IUȚI LA SINAPSĂ CĂ AU ACCES LA GOOGLE ȘI YOUTUBE, CĂ FĂRĂ EI RĂMÂNEA PLANUL SECRET ÎN UMBRĂ. Glorie lor, acestor erudiți mecanici și bucătărese care studiază problema pe secretele punct ro ca noi să fim în siguranță. Îți dai seama ce greșală a făcut Bill Gates apărând la TV și declarând chestiile alea despre suprapopulare și vaccin? Fără ele n-am fi știut azi – noi, oamenii care nu sunt ușor de prostit de Elita Mondială – ce ni se plănuiește.
   Ai de plm.

  • @Ciocanul
   Daca eu il vad pe unu’ care conduce ca un descreierat si-i spun, „ba, daca nu te potolesti, o sa faci accident” inseamna ca atunci cand ala face accident e precis din cauza ca am planuit si conspirat eu – ca un spirit malefic ce sunt – ca ala sa faca accident.

   Bai, serios, va curge scuipatul din gura la cat de prosti sunteti; nu va e rusine sa defilati cu imbecilitatile astea?

   00
  • Razvan: nu numa ca face asta. Dar fii antena, omoara populatia PRIN VACCINARE!!!
   Pe cine au vaccinat primii: pe doctori.

   pentru ca se stie ca conspirationistii astia nu au nevoie de doctori. Sau poate chiar asa e bah, astia fiind reptilieni au nevoie intai sa moara doctorii si oamenii cu scoala care au tendinta sa isi cam faca vaccinul asta. Dupa ce mor astia destepti raman numa astia din idiocracy care nu or sa stie cum sa se opuna noii ordini mondiale si nici nu au inteligenta necesara crearii unui sistem care sa se lupte impotriva ei. Dar sunt buni de munca.

   Bah…are sens. Gata, asta e conspiratia la care ader!

   00
  • de ce nu te omoara direct prin virus? si de ce au facut tot posibilul sa te omoare asa de greu: distantare sociala, masti, lock-down, vaccinuri etc.

   00
  • Sabotor, plm, doar nu crezi ca eu cred cacaturile astea, eu doar va scriu ce mi s-a explicat articulat de catre oameni ce de altfel par foarte normali in rest. Pe langa vaccin de povestea asta se leaga si politica LGBT si aducatia sexuala in scoli, asta am uitat sa va zic. Se vrea sa-i invete pe copii sa-si faca laba de la 4-5 ani si sa-i indemne sa fie gay. De ce ? Pai e tot planul logic de reducere a populatiei, cu cat mai multi gay si labari, cu atat mai putini copii. L-am ascultat pana la capat, povestea e mai lunga. Ii zic la „circopitec” stai sa ma asculti si tu pe mine: Bill Gates a pus plase de tantari la milioane de oameni din tari sarace, le-a adus apa curata, a vaccinat de malarie, a salvat efectiv milioane de copii in primul rand de la moarte. Cum se leaga asta de palnul diabolic ? Circopitecul: „Pai se leaga, asa a distras atentia ! A salvat milioane dar va omori miliarde !” Nu ai pur si simplu replica…nu-i poti convinge cu absolut nimic….

   00
  • Ah, ok, am inteles acu.

   00
  • Ce crezi, nu existe nici o dovada ca virusul este natural. Dimpotrivă. Dar da, iar știți voi mai bine =))

   00
 21. « Mes chers frères, n’oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du Diable est de vous persuader qu’il n’existe pas! » – Keyser Soze
  Race to the bottom, gig economy, work till you die, Weinstein didn’t kill himself.
  Habar n-am cum functioneaza conspiratiile dar sunt aproape sigur ca baietii nu se intalnesc la nivel inalt sa joace o canasta si sa compare poze cu amante.
  Nu ca nu am avea cum sa schimbam cumva asta, dar tot ce vad in ultime vreme la stiti pute teribil a Wag the Dog.

  00
 22. Scaderea populatiei prin injectare in viziunea lui Gates: https://vimeo.com/496800383

  00
 23. hahaha. Ce prost e in spatele nickului ala.

  00
 24. gastes incearca sa ne salveze, dupa cum bine se stie negrul nu reflecta lumina, multi negri ar inseamna ca marea majoritate a razelor soarelui sa fie absorbite in atmosfera contribuind la efectul se sera.

  Gates foloseste campaniile astea de vaccinare sa ii faca infertili pe negri tocmai pentru a creste albedoul planetei.

  00
 25. Ăăăă, argumentul „ești prea prost/neînsemnat să vrea Bil Gheiț ceva de la/cu tine” nu cred că este cel mai potrivit de folosit, deși în fond este corect.

  Trebuie să recunosc că am fost destul de nesimțită să fi folosit un gen similar de argument destul de recent. O cunoștință a unei colege (domn tânăr, singur) avea nevoie de o doamnă „la curățenie” și i-am prezentat „afacerea” doamnei care-mi vine mie la curățenie.
  Femeia a fost inițial reticentă, la care mi-am cerut scuze pt măgărie și i-am zis „e tânăr, doamnă”. 🙂 nesimțit, dar a fost argumentul corect „probabil e aproape de vârsta fetei mele (doamna având spre 55 de ani), n-o să vrea nimic cu mine, și oricum bărbații tineri nu-s așa nesimțiți”.

  00
 26. Si aia de la Bilderberg despre ce discuta – fotbal, curve, bere?

  00
 27. Un adevarat profesionist. Nu e nevoie sa il puna la punct cineva, reuseste singur. Enjoy the fame, te vei simti bine o perioada, dar trece

  00
 28. Aia de l-au votat sunt aia care cred ca hilary bea sange de nou-nascuti.

  Prahova: Condamnat pentru pornografie infantilă, Bogdan Davidescu a câştigat un nou mandat de primar la Şotrile

  00
 29. Nu s-au mai făcut glumițele ăstea anul trecut?

  00
 30. Din ciclul „tovarăș multilateral dezvoltat”, hai să vorbim despre tehnologie, cu o lăchiță care, probabil, când a început pandemia a pus botu’ la tot ce s-a spus, iar acum e cam nasol pentru mintea lui de „pisiholog” că încep să se cam adeverească. Săriți, conspiraționiștii mă fac ghei!
  Newsflash pentru prost: datele oamenilor sunt esențiale pentru companii. TOT. Ce caută, unde, pe unde umblă, TOT (got it, maestre in IT?). Și spun simplist, că mi-e teribil de lene să explic unui inept ca OP, doar din punct de vedere economic. Companiile au nevoie de datele astea ca să-și ajusteze strategiile. De asta a apărut 5G, tovarășu’ psiholog, ca datele noastre să ajungă cât mai repede la ei și strategiile să fie ajustate în timp real dacă se poate. Nu e nimic mai rău decât niște date „stătute”. De asta, uneori, serverele se mută geografic mai aproape de diverse locații, să mai taie din BW și latențe.
  Extrapolează asta în mintea ta seacă care nu vede decât „Bil gheiț vrea să-i controleze capu lu țața Floarea”. La interese militare, de control etc. Gândește-te unde se poate ajunge. Sau tu ești d-ăla care lasă ușa deschisă, că tot n-are nimic de ascuns?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube