Un Galaxy Note pentru bloggerii care dau sfaturi și idei de securitate (P)

Bitdefender face un concurs de Sărbători, pentru bloggeri și cititorii lor. Bloggerii care au scris în 2012 articole despre securitate sau care vor să scrie măcar unul până la sfârșitul anului pot să-și creeze o felicitare online prin care să trimită articolele respective cititorilor sau simpatizanților de pe rețelele sociale.

Acum e momentul, de exemplu, să le reamintiți celor care vă tăguiesc în poze prin aplicații de spam să nu mai apese pe toate butoanele aplicațiilor de facebook până nu se conving că sunt serioase și să le recomandați eventual o curățare a contului cu aplicația gratuită Bitdefender Safego. Acum e momentul să le dați din nou să citească articolul ăla in care le povesteați ce să facă atunci când au un virus samd.

Primii 15 bloggeri care își creează un Safe greeting cu unul, două sau trei articole de genul ăsta și scriu un articol în care le prezintă felicitarea cititorilor câștigă garantat o licență mixtă Bitdefender Sphere, cu protecție și pentru laptop/pc și pentru smartphone (Android). Iar toți bloggerii care participă intră în tragerea la sorți de la final, pentru marele premiu, o tabletă Samsung Galaxy Note N8000 10.1″, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.0, Deep Gray, personalizată Bitdefender.

Așadar, accesați prin Facebook aplicația Bitdefender Safe Greetings și trimiteți felicitări cu cele mai bune articole despre securitate pe care le-ați scris în 2012.

Iar cititorii au ocazia să o personalizeze și să o trimită prietenilor lor, astfel pot câștiga, tot prin prin tragere la sorți, licențe Bitdefender Antivirus: Bitdefender Internet Security 2013 și Bitdefender Mobile for Android. Poți vedea în aplicație și ce felicitări au fost create deja și o poți trimite pe oricare din ele oricui dintre prietenii tăi.

Baftă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. NOU
  #1

  Galaxy Note… e vorba despre telefonul ăla mai mare decât plasma mea din sufragerie?

  Aș participa la șmecheria asta… dacă câștig îmi fac cinematograf din el.

  00
 2. nu, e vorba de o tableta: „o tabletă Samsung Galaxy Note N8000 10.1″, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.0, Deep Gray, personalizată Bitdefender.”

  00
 3. primesti si antivirus la tableta :D ?

  00
 4. @Skinnerul culmea, chiar primesti.
  „câștigă garantat o licență mixtă Bitdefender Sphere, cu protecție și pentru laptop/pc și pentru smartphone (Android)”

  00
 5. M-am bagat si eu poate reusesc macar sa prelungesc licenta la bitfeffender for android. Daca nu, gasesc eu alte solutii sa o prelungesc.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube