funfact, apropos de Adevărul de ieri

Trecem peste faptul că articolul ăla e o varză cu mine în titlu şi cu poza Mihaelei şi că n-am declarat ce e pe acolo. Aşa e presa, se întâmplă.

În cadrul discuţiei cu ziaristul (trebuie să mă învăţ să înregistrez chestiile astea), sunt întrebat de profesionalismul celor de la Intact. Moment în care îl întreb pe reporter de unde are poza cu care au ilustrat cele două articole prezente în acel moment pe adevărul.ro. Răspunsul nu trebuia să mă uimească, şi totuşi.

Nu ştiu, de pe net cred, băieţii de la new media ştiu mai bine.

Aţi înţeles? Ilustrăm o ştire despre prostie şi furt prin furt şi prostie.

Asta e presa. Nici mai mult, nici mai puţin. Şi se întreabă Bădin de ce îl consideră lumea imbecil. Nu îl consideră, aşa e. Nu ţine lecţii de morală când pe tine te doare limba de atâta lins în fund.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Oricum ar fi, te paște pușcăria. 😀 Precedentul a apărut. 😀 Ține-te de nădragi.

  Linkul e în nick.

  00
 2. @Bar TikiTaka: ma compari cu petria. mersi. o sa zici ca daca il calca masina pe badin sau pe ciutacu, eu sunt la rand.

 3. Nu fac nici o comparatie. Insa daca omul ala a fost acuzat de fascism pentru niste randuri scrise pe blog, scoase la imprimanta dupa, tu poti avea o rola hartie igienica plina cap/coada cu tot felul de acuzatii.

  00
 4. @Bar TikiTaka: da, dar eu nu sunt prost.

 5. Eu nu te contrazic. Nu te cunosc. Dimpotriva. Bănuiesc că probabil ca ti-ar place sa fii arestat. Photoșopeala cu Răduleasca ar fi o pocnitoare din aia ieftină pe lângă asta ca boom mediatic. 😀

  00
 6. Am vazut atatea articole care nu aveau nici o legatura cu adevarul si cu realitatea sau articole foarte exagerate in ceea ce priveste adevarul in cat este foarte greu sa ma las convins ca o stire (articol) este adevarata.

  Ai cumva linkul cu pricina de la adevarul.ro ?

  00
 7. Ce-are Badin cu Adevarul ? Nu ca n-as fi de acord cu parerea despre el, dar unde-i legatura ?

  00
 8. @Claudiu: badin il futea in cur pe voiculescu cand era la adevarul. acum a trecut de partea oamenilor cinstiti care il admira pe felix.

 9. Pe mine m-au distrat teribil „comentariile” de la articolul ala, daca se pot numi asa, pentru ca sunt doar o amestecatura de spam cu mesaje reale, insa ba ale unor obsedati sexual, ba mesaje conspirationiste care nu prea au legatura cu subiectul. Vezi daca n-ai dat link, sa comenteze si „cei ce intelege”?:)

  00
 10. Poate într-o zi, cândva, cineva din presă va înţelege…

  00
 11. Zoso , da de unde stii tu ca il admira.Ti-a zis el ? Uiti un lucru.
  Asa cum tu dai cu noroi in clientii tai sau in prietenii tai cand gresesc asa , badin si badea nu musca mana de care sunt hraniti.
  Ar fi stupid din partea lor sa se ia de Voiculescu nu crezi ? Sunt chestii care pur si simplu nu se fac.
  Chestiile alea teoretice , ca un jurnalist trebuie sa ia atitudine cand se fac presiuni asupra lui sau nu ii place de patron sunt bs. Sunt altii mai rai care se prostitueaza subtil . Pe aia nu ii vede nimeni.

  00
 12. *tu nu dai…ar trebui sa bagi edit-ul ala la loc:D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.