fun

Unul din hobbyurile mele este să fiu minţit de oameni. Îmi plac oamenii care mint în faţă fără nici o jena. Ultima oara mi s-a întâmplat la Politica 2.0, unde un nene cu câteva operaţii de înlocuire a limbii uzate de la atâta folosire susţinea sus şi tare că el ştie mai bine ca mine ce am eu în casă. Că el a avut acces, că el face estimari. Ceea ce e trist, dar nu surprizător, mai ales că în internetul românesc mizeria şi haiducia sunt la ordinea zilei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. NOU
  #1

  Si eu stiu numerele de la loto. Nu de duminica ci de saptamana trecuta! Mai stiu si ceea ce tu nuu stii si nici eu nu stiu!
  Chestia asta cu mintitul e boala curata!

  00
 2. E şi asta o calitate, să ai obrazul atât de gros şi să minţi omul în faţă fără să clipeşti. Nu ştiu cine a fost cel care ştia mai bine decât tine ce ai “în casă”, dar sunt sigur că la eveniment nu a fost penurie de astfel de personaje. Mai ales că se apropie alegerile, se tăbăceşte obrazul, se catifelează limbi… :)

  00
 3. La astia le-ar prinde bine o lovitura cu piciorul la fatza in momentul in care debiteaza ineptii…

  00
 4. Mda…cunosc si eu cateva persoane de genul asta.Te minte in fata,nu recunoaste niciodata ca te-a mintit,chiar daca tu stii sigur ca asa este,dar el , cred ca din orgoliu,nu recunoaste nici in ruptul capului ca te-a mintit.
  Jura ca nu el ti-a spart mingea,dar defapttu chiar l-ai vazut cand a facut asta.In fine,eu nu prea suport genul asta de oameni.Nu stiu cum de tu ii placi ……..

  00
 5. o fi fost securist omu`

  00
 6. bebelusele ti-au adus in dec 2007 varful ala? :)

  tare.

  00
 7. Deobicei unele femei “au darul” de a te minti in fata fara sa clipeasca si chiar te fac sa bagi mana in foc ca asa e.

  00
 8. offtopic: tocmai ai aparut la stirile protv a lui Esca doar ca acolo te-au botezat ZOZO.

  00
 9. Romanii sunt experti in toate, iar minciuna nu face exceptie :))

  00
 10. si ce alte hobby-uri mai ai ? că bănuiesc că ai multe

  00
 11. mda….viata-i grea…dar e trista!

  00
 12. Omul era clar securist trimis de Badea sa te studieze,sa-ti vada reactiile. :)

  00
 13. Zoso, astazi am fost mintiti de anumite persoane care vad viitorul roz. Toti au niste statistici pe care daca le crezi, maine ne imbogatim cu totii. Dar vorba ta ca sa te citez “Hai sa coboram pe Pamant, traim in Romania”.

  00
 14. Cred ca toti suferim de acelasi sindrom, cel al placerii nebune de a fi mintiti pe fata, dar cred ca si societatea din ziua de azi dezvolta un cult al minciunii pe care-l acceptam fara echivoc atata timp cat traim si muncim in cadrul ei.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.