fulguială la newsin

Am văzut ce a scris Alex despre ultimele demisii de la "agenţia de presă" NewsIn, acum în prag de Sărbători.

Pe surse, mi-au sosit şi mie mai multe informaţii pe tema asta. Ba că oamenii sunt puţini (nici o problemă, angajează Ulmuţ nişte peesde bune şi se rezolvă, că lui îi plac interviurile astea), ba că respectul înseamnă "iesi in p**a mea afară din birou" (fraza care a devenit un salut al directorului general) şi alte mizerii.

Nu e nimic, are piaţa peşte proaspăt.

ps: ofc, mă astept ca tovărăşul Mateescu să iasă la atac. dimpreună cu studenţii futacului. ultima şansă, marţi, să îmi zică părerea lui…de dl. Petica nu mai zic, el nu raportează decât creşterile la hectar.

Şi daca tot sunt aici, ca să nu mai fac o însemnare, dvdurile cu Prison Break se vând ca pâinea caldă. NOT! Vânzătoarea de la colţ a punctat interesant problema:

"Cine dă 13 lei pe un film care a fost la televizor? Puteau să aducă şi ei altceva. Nu am vândut nici unul de când le-au adus!"

realitatea-catavencu, newsin, jurnalism online, jurnalism, zvonuri

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. eu as fi cumparat filmul daca e un film bun, de colectie (si daca l-as fi vazut in prealabil) dar nu ma mai uit la seriale de vreo cativa ani :-)

  00
 2. A fost la tv si mai e si naspa :). N-am rabdat decat vreo 3 episoade furate de pe net.

  00
 3. NewsIn: „Bai, manca-ti-ash, da drumu’ la stirea aia n p*** mea, ca ne apuca noaptea-n p*** mea, Groh, Groh”

  :)))))))

  mai bine dadeau Heroes.e fun

  00
 4. problema la newsin nu e cu injuraturile neaparat, ca se poarta prin presa, problema e ca directorul general si-=o cam trage cu redactora sefa si editoarea aia de a plecat nu se intelegea cu redactora sefa..si asa s-a pus la cale sa o dam afara

  00
 5. Da este adevarat. Pot comfirma.Redactora sefa are o relatie cu directorul agentiei Cosmin Popa , de ceva vreme.Sunt la curent cu ce se intampla in aceasta agentie. Sincer, nici nu ma intreseaza cu cine si-o trage redactora sefa. Insa, imi pasa cand oameni sunt dati afara fara nici un criteriu in ceea ce priveste profesia.Este o bataie de joc si este jenant sa urmarim asa ceva.

  00
 6. Ceea ce ma mira enorm este substantivul „REDACTORA”… Cine a scris? Aha, Alex… oare e desteptul ala de subiectiv.ro? In cazul asta nu e de neimaginat, ba, e chiar de asteptat…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube