Freemake Video Converter, alt soft bun pentru conversie video

Aş vrea ca totuşi oamenii să se hotărască la câteva formate video, să nu mai fie nevoie de zeci de extensii şi de dimensiuni. Hai să facem tot pornul VMW la 640px pentru streaming şi la 720p pentru download. Hai să facem videourile pentru youtube 640px sau mai sus.

Dar nu. Avem MP4, AVI, VMW, MOV şi naiba mai ştie ce, la dimensiuni care mai de care mai variate. Bine că am scăpat naibii de 3gp sau alte mizerii de pe mobil.

Freemake Video Convertor e un tool la fel de bun precum AVS Video Converter, doar că e gratuit şi mai simplu de folosit. Se descarcă de aici, se adaugă clipurile, se selectează profilul la care dorim conversia şi se procedează la muncit procesorul.

freemake-1freemake-2freemake-3freemake-4

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Asa – intrebare de 3 a.m.: poti sa bagi subtitrari hardcoded? Ca ma chinui cu handbrake sa fac niste conversii pentru ipod classic si nu-mi ia subtitrarile sub nici o forma…

  00
 2. Da, poti, dar nu stie IDX/SUB

  00
 3. Recomandarea anterioară (AVS) a venit la fix. Mă chinuiam de ceva vreme cu Super Converter, dar nici după lecturarea a zeci de pagini de documentaţie nu am obţinut rezultate satisfăcătoare, pe lângă lentoarea programului. Cu AVS de la prima încercare a fost perfect şi rapid şi după ce mi-am ajustat puţin setările sunt f. satisfăcut cu el.

  00
 4. @zoso se mai fac filme și în alte părți în afară de america/hollywood. Ex franța, japonia

  00
 5. Pentru cei cu Linux, recomand Arista Transcoder.

  00
 6. L-am incercat si eu, se misca destul de bine.

  00
 7. “FFmpeg has added Freemake Video Converter to its Hall of Shame. An issue tracker entry for this produc, opened on 16 December 2010, says it is in violation of GNU General Public License as it is distributing components of FFmpeg project without including due credit. Ellora Assets Corporation has not responded yet”

  00
 8. Yet Another FFMPEG Frontend, now with the WPF smells.
  Reteta succesului.

  00
 9. Super. Chiar aveam nevoie să editez ceva filmulețe înregistrate cu Fraps. Danke Zoso!

  00
 10. NOU
  #11

  Se procedeaza la muncit procesorul? Da, face sens.

  00
 11. multam fain, chiar e super easy. si se misca repede

  00
 12. Fainut. E tot un front pentru FFMpeg ca si WinFF pe care-l folosesc si eu. Dar se pare ca asta arata mai bine si are interfata mai intuitiva.

  00
 13. Si, fata de WinFF, stie CUDA si DXVA. Still slow but…

  00
 14. Mai recomand Format Factory.
  Aplicatie free.
  Converteste in mai toate formatele audio si video cunoscute.

  00
 15. Foarte misto programul, are de toate, usor de folosit, interfata moderna, mai sa zici ca e de cumparat. Multumim.

  00
 16. Respect, dude! Merge excelent inclusiv cu integrarea subtitrarilor. Ma rog, nu poti seta marimea fontului (ma refer la encodingul pentru ipod classic) dar merge!. Multumesc pentru sugestie!

  00
 17. Totusi, sunt cam mizerabili indivizii, se pișă pe licențierile FFMpeg, libdvdcss și librtmp. Urît din partea lor, dar nu pot nega eleganța interfeței și mulțimea de template-uri….

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.