free hosting sucs

LX.ro au nişte servicii de rahat. Nihasa s-a mutat că nu îi mai mergea situl, iar Auggie a depăşit limita de bandă.

Exista vreo restrictie de banda?
Nu. Banda de server este nelimitata. Ne rezervam insa dreptul de a bloca site-urile care folosesc banda excesiv de multa banda in defavoarea celorlalti clienti. Acestor site-uri le vom propune optiuni foarte avantajoase de a le gazdui in continuare contra cost paginile site-urilor.

Aici, practic, spun ca dau disable la ce situri vor ei.
Freehosting sucs. Paid hosting rulz. Alive since 2001.
Eu, ca posesor de hosting plătit de 4 ani, sunt mulţumit. Am probleme, dau email, dau telefon, se rezolvă. Asta e diferenţa. Plătesc, deci pot să comentez!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. True :( foarte aiurea … dar vezi ca auggi e la xhost :B unde am avut problema cu traficul luna trecuta … concluzia ? ar trebui sa imi cumpar hosting … dar inca sunt in faza de negare ca nu iau blogul prea in serios :B

  Multumesc de update de link si pentru articol`ul asta

  01
 2. free hosting sucks deeply anyway if u got ur own hosting it rocks:P
  PS. I CAN DO IT IF U WANT :P

  01
 3. I can do it too :P

 4. hmm… da. Free hosting e de cacao: sa ne aducem aminte de home/go :D eu pana acum singurele probleme pe care le-am avut cu xhost au fost legate de uptime. Cam atat. Cat despre migrarea la ceva platit nu cred ca poate fi vorba in cazul meu in acest moment :)

  01
 5. o fi naspa dar totusi e free, deci nu putem sa comentam atata timp cat nu cotizam. Care credeti ca sunt cele bune hosting-uri free de la noi ?

  01
 6. la lx.ro au schimbat serverul mysql … s-ar putea sa fie din cauza asta. Acuma e mysql.lx.ro in loc de localhost.

  01
 7. Alu, pana una-alta merge si localhost ;) Am un forum si 2 situri pe lx.ro (secret, nu va zic care :P) si da, cateodata hostingul sux :(

  01
 8. Ba nu inteleg. Aici toti aruncati cu cacat in hostingul free ca e free. Iar pe dump zbierati la toti ca daca e free sa nu comenteze! :D
  Care-i pana la urma atitudinea “oficiala”? :):)

  It’s free, take it or leave it, right?

  01
 9. Nu e take it or leave it.

  Aia au decis sa ofere un serviciu free si apoi folosesc asta drept scuza pentru calitatea proasta. Nenica, nu te obliga nimeni sa-l dai free. Da’ daca-l dai, da-l in conditii decente. Daca nu-ti permiti, fa-l pe bani. Repet, gratuitatea NU este scuza pentru calitate de kkt.

  01

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.