free hosting sucs

LX.ro au nişte servicii de rahat. Nihasa s-a mutat că nu îi mai mergea situl, iar Auggie a depăşit limita de bandă.

Exista vreo restrictie de banda?
Nu. Banda de server este nelimitata. Ne rezervam insa dreptul de a bloca site-urile care folosesc banda excesiv de multa banda in defavoarea celorlalti clienti. Acestor site-uri le vom propune optiuni foarte avantajoase de a le gazdui in continuare contra cost paginile site-urilor.

Aici, practic, spun ca dau disable la ce situri vor ei.
Freehosting sucs. Paid hosting rulz. Alive since 2001.
Eu, ca posesor de hosting plătit de 4 ani, sunt mulţumit. Am probleme, dau email, dau telefon, se rezolvă. Asta e diferenţa. Plătesc, deci pot să comentez!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. True :( foarte aiurea … dar vezi ca auggi e la xhost :B unde am avut problema cu traficul luna trecuta … concluzia ? ar trebui sa imi cumpar hosting … dar inca sunt in faza de negare ca nu iau blogul prea in serios :B

  Multumesc de update de link si pentru articol`ul asta

  01
 2. free hosting sucks deeply anyway if u got ur own hosting it rocks:P
  PS. I CAN DO IT IF U WANT :P

  01
 3. I can do it too :P

 4. hmm… da. Free hosting e de cacao: sa ne aducem aminte de home/go :D eu pana acum singurele probleme pe care le-am avut cu xhost au fost legate de uptime. Cam atat. Cat despre migrarea la ceva platit nu cred ca poate fi vorba in cazul meu in acest moment :)

  01
 5. o fi naspa dar totusi e free, deci nu putem sa comentam atata timp cat nu cotizam. Care credeti ca sunt cele bune hosting-uri free de la noi ?

  01
 6. la lx.ro au schimbat serverul mysql … s-ar putea sa fie din cauza asta. Acuma e mysql.lx.ro in loc de localhost.

  01
 7. Alu, pana una-alta merge si localhost ;) Am un forum si 2 situri pe lx.ro (secret, nu va zic care :P) si da, cateodata hostingul sux :(

  01
 8. Ba nu inteleg. Aici toti aruncati cu cacat in hostingul free ca e free. Iar pe dump zbierati la toti ca daca e free sa nu comenteze! :D
  Care-i pana la urma atitudinea “oficiala”? :):)

  It’s free, take it or leave it, right?

  01
 9. Nu e take it or leave it.

  Aia au decis sa ofere un serviciu free si apoi folosesc asta drept scuza pentru calitatea proasta. Nenica, nu te obliga nimeni sa-l dai free. Da’ daca-l dai, da-l in conditii decente. Daca nu-ti permiti, fa-l pe bani. Repet, gratuitatea NU este scuza pentru calitate de kkt.

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.