France Telecom amendata cu 80 milioane Euro

Gigantul telecomunicatiilor franceze a fost amendat cu suma fabuloasa de 80 de milioane de Euro pentru reticenta de a permite altor operatori/furnizori de servicii broadband sa se interconecteze.
Plangerea initiala dateaza din anul 1999, cand compania 9 Telecom a raportat ca nu i se permite accesul la reteaua France Telecom pentru furnizarea de servicii de Internet de banda larga. Din concluziile procesului intiat reiese ca nici alti concurenti nu au avut pana in anul 2002 drepturi de interconectare.

via softpedia

Ah, abia aştept să văd Ines şi Evolva dând în judecată RDSul, pentru ca merită!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Sincer nu cred ca vom mai astepta mult timp.

  00
 2. eu tin cu rdsu orice s-ar intampla :) fuck evolva.. e bataie de joc..

  00
 3. Hmmm… Zoso e procesoman :D

  00
 4. Revin : preturile de la evolva (am aruncat un ochi pe site-ul lor) mi se par cam piperate :( 250 euroi pt 512Kbps? what the fuck…

  00
 5. Evolva e de cacat, dar sunt altii care poate ca vor intra!

  00
 6. ce nu intelege rds este ca, desi sunt de kkt, evolva sunt o alternativa.

 7. o alternativa doar in Bucuresti

  00
 8. dupa ce am avut de-aface timp de peste 1 an de zile cu evolva, pot sa afirm ca este o firma de c*c*t condusa de un patron si mai de c*c*t (cine-l cunoaste pe gabi stie ce spun..)

  00
 9. Sa vedem cum va evolua ADSL-ul de la Romtelecom si poate, daca avem noroc, Vodafone si Orange sa intre pe piata. Sau poate google :lol:

  00
 10. evova vs rds .. evolva ofera metro mare la pret mic ceva care romanul nostru adora si rds uraste
  de ce ? … echipamnete de kkt .. competitia preturilor .. etc etc
  acu .. si ce trage in jos evolva .. externu

  00
 11. si eu cand am vazut vitezele la evolva am zis wow… dupa care am auzit ca nu au peering cu multi, ca nu au extern bun, si ca au doar in Bucuresti :(… adica retea nationala lipsa… si am ramas pe rds…
  insa de cand cu schimbarea retelei am inteles ca s-ar putea sa se mareasca si latimea de banda alocata… (daca stie careva ceva despre asta sa ma contacteze :P )

  00
 12. evolva e o mare retea
  daca esti fan dc++, e locul excelent pentru tine. intri pe enigma si ai acolo 5000 de oameni, cu mai mult de jumatate ai peering. externul e mic, doar pentru browsing.