Fotografii: păsărica!

Eu urăsc sincer pozele astea în care se adună 400 de inși să facă poze și fiecare se uită în altă parte. Știu de ce se întâmplă asta, pentru că orice poză cerută vine peste 3 luni, așa că fiecare își face propriile poze. Dar tot nu e ok.

poza-stupida

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Mergeau sa caute urmele de urs in pestera :))

  00
 2. Ce urata e grasa cu rochie rosie, poseta si tigara in mana si neepilata inghinal.

  00
 3. solutia mea la cazurile de genul a fost sa ridic tonul: toata lumea sa puna aparatele jos! alta solutie nu exista, degeaba ii rogi sa se uite la tine, unul tot se va uita la alt aparat/telefon, chiar daca ala nu face poza in acel moment.

  00
 4. Zosole, te citesc de ani de zile, dar parcă niciodată nu ai scris un articol mai prost…

  00
 5. Blogul asta devine tot mai random.

  00
 6. Am problema asta când fac poze și mai e unul sau alt fotograf. M-am învățat ca dacă cineva face poze, niciodată, dar niciodată nu mă apuc și eu de făcut. Îl las să își facă pozele, după care mă duc și zic „Vă uitați și la mine?” și fac rapid două trei poze. Durează mai mult, dar asta e soluția.

  Dacă cineva intră peste mine, mă retrag, le fac semn la toți și le zic să se uite la fotograful care face poze peste mine. După ce termină, zic: „Acum vă uitați la mine”.

  E unica soluție, e imposibil, din experiența mea, să coordonezi coerent și rapid 3+ oameni să se uite în același loc, când doi fotografi fac poze diferite.

  Sunt o grămadă de poze din astea la tot felul de evenimente sportive:
  https://www.google.ro/search?q=europene+gimnastica&num=20&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6bW1U9u2EbKB7QbOoYHIDg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=913

  Eu cu DSLR-ul în mână, vine cineva la mine cu telefonul mobil și îmi zice „fă-mi o poză”. Mi se întâmplă frecvent, mă știu cu persoanele respective, n-au nicio încredere că dacă eu fac poze cu aparatul meu, poza va ajunge la ei. Preferă o poză cu smartphone, decât cu DSLR.

  00
  • Și ce dacă ai DSLR? Mai contează și calitatea obiectivului, simțul artistic al fotografului… văd oameni cu praștii de DSLR-uri cuplate cu obiective de plastic ordinare, dar mă rog… ei au DSLR-uri, și afișează un aer de superioritate, Doamne!

   00
  • „Și ce dacă ai DSLR? Mai contează și calitatea obiectivului, simțul artistic al fotografului…”
   … lucruri care sunt rezolvate dacă am smartphone?

   00
 7. avand in vedere ca grupul vesel e pozat langa o banca si un semn anost, e clar ca nu un fotograf profesionist le`a pus acolo asa ca nu conteaza cum iese o poza facuta cu mobilul.

  00
 8. pacat de fata aia a 2-a din dreapta in rochie neagra. E dragutza, dar are un singur picior saraca

  00
 9. Titlul acestui articol este misleading. :)

  00
 10. Eu captez imediat atenția grupului (și, culmea, toți rîd/zîmbesc) de cînd am înlocuit tradiționalul ”păsăricaaa!” cu ”felațieee!”. Încearcă și-ai să vezi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube