Fostul TV K Lumea se transformă în Activ TV

Un nou post de televiziune ar putea apărea în peisajul audiovizual românesc după ce, marţi, reprezentanţii companiei Atelierele Culturale, care a deţinut, până de curând, postul TV K Lumea, au cerut şi au primit de la CNA permisiunea de a difuza, pe aceeaşi frecvenţă, postul Activ TV.
(mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Daca tot muzica din asta de pastilati sau de manelisti, sau de discotecari cu 4 clase, sau de rapperi de dupa blocuri vor baga…eu ma lipsesc. E ingrozitor cum a devenit TVKlumea – Kiss TV, si au anuntat ca nu vor mai baga clipuri romanesti (doar top of the tops daca baga).
  Asa va fi si cu Activ TV, i am sure.
  Iar rockul…ramane pe net probabil si atat.
  Cel putin noi, cu noul clip Shadow Boxing, aparut in decembrie si lansat cu ocazia concertului din deschiderea Samael, am ramas convinsi ca nu are niciun rost in ziua de azi sa te agiti cu videoclipuri. Nu am dat clipul decat pe AlphaTV si Senso pana acum, ceea ce e cam putin. Pe celelalte televiziuni tot incercam, dar nu se accepta metalul, desi clipul e de exceptie. Ma rog, asa zicem noi, dar va puteti convinge ca e online si pe blogul nostru si pe youtube, etc…

  00
 2. urmeaza 21 tv, guerilla tv …

  00
 3. Stai putin… M-ai pierdut.

  S-o luam de la capat.

  primul ATOMIC TV s-a transformat in TV K-Lumea. TV K-lumea era “reprezentat” (if I can say so) de Cable Direct. In acelasi timp, altcineva a “refacut” atomic tv.
  TV K-lumea s-a facut Kiss TV. Care-i faza cu “vechiul” TV K-Lumea? Vor sa spuna de fapt Atomic TV?
  Or what?

  Confusion, confusion…

 4. M-am pierdut! Daca Atomic s-a transformat in TVKlumea de ce in urma cu putin timp am vazut Atomic la TV? Daca TVKlumea s-a trasformat in KissTV (apropo se prinde undeva?), atunci cum se transforma in ActivTV? Sunt confuz.

  00
 5. atomic tv live aici:

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile