Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Zoso, ce parere ai de filmuletul asta : e un filmulet in care apar niste supravietuitori de la Smolensk omorati de rusi.

  00
 2. cumva banksy street art?

  00
 3. @florinelu: God damn it, Big Foot si Michael Jackson in acelasi film?

  00
 4. @Florinelu: holy shit! Filmulețul ăla o să încingă bine spiritele.
  Must watch.
  PS link-urile din descrierea clipului fac dovada că subtirarea aia a fost realizată de mai mulți voluntari independenți de pe net. Adică nu-i doar o prostie nefondată, menită să aprindă spiritele celor naivi.

  00
 5. A, am mai aflat ca reporterul care a publicat filmuletul pe Net, a fost ucis la Kiev fiind injunghiat in spate, autorii nu au fost gasiti:))

  00
 6. @Andreea : deoarece oricine poate sa vina si sa apese cancel.

  00
 7. Si eu cred ca e Banksy 😀

  Offtopic: Okey, deci filmuletul ala e relate to “pixelu` albastru ” ?

  00
 8. why not follow your dreams?

  00
 9. @Costti: Am căutat surse sigure de informație despre film. O agenție independentă de presă (APA – Azeri-Press Agency, fondată în 2004, care are birou(-ri) și-n România, pe lângă SUA, Turcia, Georgia etc) relatează o declarație a Parchetului Militar din Polonia, apărută la CNN Turcia, care spune că acea înregistrare este autentică dpdv vizual, și că e foarte posibil să fie autentic și sunetul.

  Eu nu cred că CNN Turcia mănâncă rahat. Acum caut exact articolul CNN-ului, poate-l găsesc.

  00
 10. Bansky clar 🙂

  00
 11. Nu e Bansky. Am găsit știrea pe CNN Turcia. Deci mai rămâne să spunem că ăia de la Parchetul Militar din Polonia nu știu să analizeze o înregistrare. Și nu se pricep ei la avioane prăbușite, în general.
  Știrea pe site-ul CNN Turk: link (în limba turcă), Google translate în limba engleză și-n limba română. Știrea video pe CNN Turk în limba turcă link

  00
 12. M-am luat cu search-ul și n-am văzut bine ce spune Costti, că grafitti-ul din post e probabil făcut de Bansky, nu clipul din Rusia. Sorry, my fault.

  00
 13. @ EZERTOR vezi mediafax.ro , ACUM ! 🙂

  00
 14. na

  00
 15. @blink: am văzut, pe Mediafax nu scrie de concluzia Parchetului Militar din Polonia. Eu cred mai mult ce spune Parchetul Militar Polonez decât un oarecare “expert în aviaţie rus” anonim.
  Apropo, pt cine vrea să vadă o versiune clară și stabilizată a clipului în HD 720p, uitați aici. Se vede foarte clar.
  Când e vorba de ruși și de Putin e posibil orice, conspirații s-au tot întâmplat în istorie, însă acum termenul ăsta e sinonim cu “fake”. Bleah.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile