Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Nu stiu de ce dar tare cred ca-l vor interna intr-un ospiciu de unde bineinteles ca va fugi.

  00
 2. N-a facut nimeni o statistica, are zona Moldovei reporteri mai aprigi care afla totul instant, sau pur si simplu se intimpla acolo mai multe evenimente de gen?

  00
 3. articolul si crima au acelasi autor… un retardat

  00
 4. Unii știu. Depinde de nivelul de retard mintal.

  00
 5. Articolul zici ca-i scris de un repetent la BAC, nu alta

  00
 6. pe retardat il va apara la proces avocat turnatoare paula iacob – mare iubitoare de caini. in pledoarie va motiva ca retardatul e o victima a societatii contemporane (jooooooosssss basescu!!!!!) care a facut posibila existenta de ulite prin satele din moldova, ulite pe care pot circula biciclete, biciclete pe care pot fi minori/minore, etc. retardatul va fi invitat la RTV si la A (1,…,3) alaturi de profesoara grevista din caracal si de electricianul sinucigas din tvr pentru a denunta mizeria in care a ajuns romania sub boc+base. monica tatoiu nu spune nimic. e practic stupefiata!

  00
 7. Numai mie mi se pare ca Stangaciu asta comenteaza peste tot pe unde apuca, fara sa citeasca textul? Ca acu e ca in faza aia „da draga”.
  In alta ordine de idei, am citit articolul, cap coada, e scris de un absolvent de ceva scoala, care a repetat 3 fraze de cate ori a putut, fara a omite faptele: agresorul este o persoana un pic intarziata (nu-mi place termenul de retardat), copila era pe bicicleta, a fost gasita legata intr-un sac (de vreo 3-4 ori!) si cel mai tare… Pasajul in care i se ridica statuie victimei (aici sunt chiar rea). Citez: „Angelica abia împlinise nouă ani, trecuse în clasa a patra şi era îngeraşul familiei Boloca. Isteaţă, sprintenă şi frumoasă, fetiţa era, alături de fratele ei cu un an mai mare, mândria familiei. Amândoi învăţau foarte bine la şcoală iar pentru vecini era o adevărată bucurie să îi vadă ori să îi audă vorbind pe ulită. Din nenorocire, vocea Angelicăi nu va mai fi auzită de nimeni niciodată, iar sprinteneala ei nu va mai bucura pe nimeni.”

  Nu mai sunt corectori in ziare? Cred ca si daca dadeau un search pe google era in stare reporterul sa faca un articol mai de doamne ajuta.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube