Flotare logică #53

Pentru cei care îl cunosc de mai multă vreme, este ştiut faptul că Dragomir are la îndemână, de obicei în autoturismul personal, actele importante pe care le-a încheiat, ca Preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal şi în calitate de om de afaceri. (sursa)

Asta e amuzant la noi, românii, am făcut o treabă, am luat o șpagă să facem asta, dar nu putem să tăcem dracului din gură.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. cum ? se ia spaga la evenimentul zilei ? nu pot sa cred, nicu niro dislikes it

  00
 2. EVZ prezinta si ei documente ‘secrete’ scanate, in stilul Antena 3 ? Asistam la o revolutie in media ? Propun sa fie desfiintate tribunalele si sa le ia locul televiziunile si ziarele.

  00
 3. una cu mitica de pe vremea cand era valutist: avea vreo 2-3 mii valuta (parca marci) si il opreste militia (probabil dat in gat de vreun amic). nici nu apuca sa zica ceva militianu ca mitica sare la el cu banii si zice ca acu’ 5 minute i-a gasit si ca se ducea la militie sa-i declare si ii cere lu’ ala hartie sa dea declaratie ca i-a gasit si ca era in drum spre militie. mai departe n-am mai prins povestea dar cert e ca a scapat de parnaie…

  daca dna il strange putin cu usa asta e in stare sa dea in gat pe toata lumea numai sa scape el, de aia tremura toti ca stie despre fiecare cate ceva.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile