Firefox implineste un an

Ieri, Firefox a aniversat primul an de la aparitia sa oficiala pe net, prin versiunea 1.0.
In acest timp, numai de pe pagina oficiala a Mozilla Foundation, se stie ca s-au descarcat 106,4 milioane de copii ale editiilor care s-au succedat pana astazi, dar o evidenta mai precisa a numarului total de utilizatori este greu de stabilit.

Ce e mai evident si mai simplu de spus cu certitudine este ca, indiferent de numarul exact de utilizatori fideli ai browser-ului, Firefox a reusit sa sifoneze destul de bine imaginea Internet Explorer-ului, marcand luni la rand cresteri ale cotei de piata in defavoarea gigantului software.

Intr-un singur an, Firefox a confirmat ca un browser open-source este o alternativa de incredere si ca promovarea personala functioneaza, prin intermediul utilizatorilor care recomanda un produs de calitate.

via softpedia

Moarte IE!!!
Moarte IE!!!
Moarte IE!!!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. LA MULTI ANI!
  ps: pe funpic.hu ai nevoie de registering ca sa te duci direct la linkuri

  00
 2. Pentru mine IE e mort de mult si da – e un browser de toata pomina. Daca as fi masochist si mi-ar face placere sa-mi chinui compul cu spyware, adware, virusi, pop-up la fiecare 3 secunde si alte dracovenii atunci as folosi IE dar cum tin la compul meu – FIREFOX is my love :lol:

  00
 3. cam asa am patit si eu. luam zilnic tot felul de balarii. picatura care a umplut paharul a fost o porcarie de imi tinea procul la 100% si nu mai mergea deloc. a trebuit sa formatez. am trecut pe firefox si nu m-am mai uitat inapoi.

 4. Multi inainte pt firefox. Sincer eu folosesc Opera dar daca versiunea 1.5 se va dovedi mai buna trec cu cea mai mare placere.

  00
 5. firefoxu’ meu 1.5 rc2 tocmai s-a updatat la 1.5 (final) :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube