filmele de dragoste la bărbaţi şi femei

Cred că societatea noastră suferă foarte tare din cauza filmelor. Din cauza filmelor de dragoste, mai ales.

Filmele de dragoste pentru femei.
El şi ea se iubesc. El trece prin nenumărate probe pentru a demonstra că o iubeşte incopenisurabil, deşi nu o cunoaşte. Îi aduce flori (deşi trandafirii sunt 7 lei firul…şi pătează dacă ai ideea proastă de a presăra petale pe pat…), pregăteşte cine romantice (vă daţi seama ce mişto ar fi o cină romantică în Cişmigiu sau IOR?), serenade, excursii la ţară, la munte şi la mare. Ea îl iubeşte în secret, dar nu vrea să se dăruiască prea repede, să nu o creadă curvă, deşi numai la asta se gândeşte. Până la urmă, el îşi dă demisia pentru a veni în oraşul unde ea s-a mutat pentru a scăpa de dragostea apăsătoare pentru el şi de dubiile pe care orice demoazelă le are (să i-o sug sau să mă dau virgină?). Într-un final, ea sare în braţele lui şi trăiesc fericiti până la adânci bătrâneţi. La un moment dat, el o îngroapă pe ea în spatele casei, plantează un răsad frumos de viorele (florile ei preferate) peste şi spune tuturor că ea l-a părăsit.

Filmele de dragoste pentru bărbaţi.
El are o mâncărime undeva mai jos de buric, ea se oferă să îl ajute să se scarpine, 20 de minute de pasiune pură, după care fiecare îşi vede de ale lui. Ea se duce în bucătărie, el dă drumul la TV. Trăiesc fericiţi vreo 10 ani, până când ţîţele ei încep să se lase, când el face un gest frumos şi îi lasă ei casa şi pleacă în altă parte cu una de 18 ani, care culmea amorului suprem, seamănă cu femeia lăsată în urmă!

Asta pentru gâsculiţele care mai cred în amor şi aşteaptă cavalerul pe cal alb care să le ia şi să le ducă la vila lui, unde se vor întinde pe iarbă şi vor face amor în adierea caldă a vântului. Toţi trei, nu fiţi nesimţiţi, calul e şi el animal, are nevoi!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

26 comentarii

 1. @deea: inseamna ca o sa ai succes in viata si o sa nasti gemeni. de doua ori.

 2. Sa inteleg ca alternativa la a muri cu zeci de pisici … e sa te bata si sa fii sclava unuia burtos si urat care oricum te paraseste la un momentdat?

  pare sa fie win win situation

  00
 3. @deea: duuuuuuude :)

  00
 4. Misto faza cu calu…
  Nu ai pomenit de sfarsit… Ea il matraseste si-l ingroapa sub o tufa de trandafiri rosii (sac) si pe urma traieste cu calu pana la adanci batranete…(ale calului batraneti desigur)…

  00
 5. @ipo: si mai zice lumea ca nu exista continuari de sugces!

 6. I used to masturbate to a guy that was rude to me once, what do you think that means?

  00
 7. Unde mai gasesti tu trandafiri cu 7 Ron … nici in piata nu mai sunt asa ieftini :)

  00
 8. trandafirii sunt 10 ron, zoso zoso nuprea iei flori la femei :)) te-am prins. Iar filmele de dragoste ptr barbati nu sunt p0rnache?

  00
 9. @usuck: eu cumpar numai din aia ofiliti. si aia sunt 7 lei.

 10. Corina Caragea ce rol are in toata povestea asta?

  00
 11. @Alina: de ce te intereseaza?

 12. Pe de alta parte, un film de dragoste foarte apreciat de barbati este si Anal teens in mini skirts 12. De fapt, ce mai, mie mi-a placut toata seria! :)

  00
 13. Ie mai faină prima variantă cu îngropatul în grădina din spate. Varianta b poa’ să se lase cu plătit pensie alimentară şi alte alea…

  Merge şi varianta combinată. Puştoaica de 18 ani care seamănă leit cu aia îngropată sub stratul de zambile când era tânără.

  00
 14. @Alina: chiar aia ma intrebam si eu :|

  00
 15. Daca baloanele ei C.C n-o ajuta sa joace-n cadrul cinematografic amoros, are unul la spate de rezerva…

  00
 16. nu sunt de acord!!! filmele de dragoste au stimulat o revolutie in randul femeilor incurajandu-le sa isi expuna si urmareasca sexualitatea fara falsa inhibare din trecut;

  asa ca acum de la 12 ani fetele viseaza sa si-o traga ceea ce nu poate decat sa ne bucure, iar daca te arunci la una de 16 poti fi sigur ca saruti deja kilometri de p..a, ceea ce din nou ar trebui sa aduca la extaz toti cocalarii iubitori de pitzipoance

  00
 17. @ipo: nu fi najpa. cum poti sa zici de fată ca e decoraţie?

 18. @CTI97 Da, dar pentru nenea ala, tot timpul vor parea flasce, oricat de tepene ar fi. Nope, optimum solution este sa fii woody allen.
  Si de ce fetelor nu le plac hamburgerii la cinele romantice? Someone explain, please…

  00
 19. e mai misto varianta b… cu finalul de la a

  00
 20. In povestea asta Corina Caragea are fix acelasi rol pe care il are si in studioul se stiri de la ProTV. ;)

  00
 21. pentru cazul doi – am o sugestie – un implant de silicoane costa mai putin decat un apartament

  00
 22. @mybrainquit: fetelor nu le plac hamburgerii la cinele romantice din mai multe motive: unu, nu fac parte din categoria de consumabile afrodisiace, doi, dupa hamburgeri se rigiie ca bei si bere la ei si trei, in plus ketchup-ul sau mustarul scurse pe barba comeseanului pe care ea il priveste anticipativ, taie orice fel de extaz erotic. in principiu e bine s-o ai pe fata, satula de mincare, nu infometata, ii dai niscavai ciocolata sa taca din gura si daca i se face foame dupa, ii promiti c-o scoti la o pizza data viitoare.

  00
 23. Nu cred ca sunt asa de nesimtiti, se presteaza cu caii mai mult decat ne putem noi imagina. Se pare ca este trend-ul acum! :))

  Oricum, si prin regie pe acolo cred ca se mai presteaza ceva, aveti impresia ca un film care se da serios nu are in spatele cortinelor cel putin o orgie? :))

  00
 24. @una Ok, am facut cum ai zis, am luat-o acasa si i-am facut de mancare si a zis ca si-a amintit ca a uitat aragazul aprins acasa. Unde am gresit, i-am dat ciorba, mici (sunt afrodisiace, nu?) si varza acra la desert (my favourite). Ciocolata nu-mi place, asa ca nu am mai luat. Femeile, un mister…

  00
 25. Concluzia pt mybrainquit … daca nu ai fata de cal (sau ma rog, alta parte a corpului care poti sa o compari cu un cal) degeaba te chinui :))

  00
 26. Letargic de pasiv

  E ceva putred
  în fiinţa mea puhăvită
  când văd că viaţa
  e esenţă de steril.
  Cu scai pe limba jumulită
  – de vorbe goale, vorbe grele –
  ca un păgân apar…
  Apar, dispar
  în cenuşia probă
  a conştiinţei de buzunar.
  În loc de ceas tic-tac,
  ascult la tâmple
  discursul nevralgic
  al timpului scurs
  prin vadurile clipei.
  Mi-e că sunt cel mai copil
  dintre boşorogii ştanţaţi
  cu fierul roşu
  de conservatorii lui
  „E bine şi aşa!”
  (Un drac… fumând
  pipa păcii cu Domnul).
  În lumea celor duşi,
  e loc şi pentru genele
  încolţite de lăcrimatul
  individului care
  se mulează dubios
  sub identitatea mea.
  Cred în ideea
  că sunt inutil viu…
  şi astfel am debutat
  într-un amurg să scriu,
  să mâzgălesc nevinovat,
  cu un pix feroce,
  boala care-mi macină
  seminţele suferinţei.
  Fiecare trăire îmi e
  o moarte a dorinţei de a trăi.
  Sunt ros de calităţi,
  roşu de pasiunea
  pentru pasivitate.
  O doză de vin,
  cu buchet de pelin –
  e viaţa de om!
  Dacă n-aş fi nebun,
  aş înnebuni…
  ciudos fiind pe normalitatea
  închircit de umană.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.