Cronică de film #107

The Ballad of Buster Scruggs (2018)
Aproape bun. Interesant, bine realizat, dar aproape bun. Trebuie să vă placă umorul fraților Cohen și să nu fiți proști ca Otravă ca să îl luați în considerare, altfel vă pierdeți timpul.

The Predator (2018)
Dacă aș spune că e porcărie, i-aș face un compliment. Nu e doar scenariul, e montajul, sunt scene tăiate aiurea, sunt unghiuri ale camerei puse din cotor, sunt actori de mâna a treia. Dacă vă uitați la “Predators”, care e  oarecum prost, dar cu actori foarte buni, veți vedea diferența. Iar Olivia Munn și Thomas Jane nu pot salva filmul, oricât de buni ar fi. Tipul din Narcos a fost bun acolo, aici nu e. M-a făcut să vreau să revăd “Predators”.

Speed Kills (2018)
Ar fi putut fi bun, dar e făcut cu buget mic și e cu John Travolta, ceea ce îl face prost peste așteptări. Scenariul și subiectul sunt interesante, de asta e pacat că a ieșit porcăria asta.

Două piese bune: Mark Ronson – Nothing breaks like the heart, Russ – Ain’t nobody taking my baby.

speed-kills

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Ştiu că e blogul tău şi scrii ce vrei pe el, da hai să facem un fel de pact, te rog eu! Înțeleg nevoia să pui şi porcăriile, ca să fugim de ele, dar măcar un film care ți-a plăcut ție mult pune de fiecare dată că altfel deschid, citesc zic: ” A iar numai porcării de care trebuie să mă feresc” şi rămân tot fără vreo idee de film care ar merita văzut!

  00
 2. Mi-a plăcut The ballad of Buster Scruggs.

  Mulți zic ca sunt același povesti ca in Red Dead Redemption 2 doar pentru ca s-au lansat in aceasi perioadă.

  00
 3. NOU
  #6

  In alta ordine de idei, c-o fi bun, ca n-o fi bun, o sa evit “A star is born” ca pe ciuma. Pentru ca la radio-ul pe care il ascult pun astia piesa aia la fuckin’ 30 de minute. Am inceput s-o urasc aproape ca manelele de la carlaz drimz.

  00
 4. Prima melodie e varza, nu inteleg cum poti asculta porcarie d-asta de radio zu. A doua e mai tolerabila. Miley e tarfa, macar de atentie.

  00
 5. am vazut aseara The Ballad of Buster Scrugs. dupa parerea mea, divin! crezusem ca-i serial mai intai, si ma bucuram ca uite, imi ocup si eu intr-un fel util weekndul si maneaua asta cu Centenarul

  00
  • Păi iniţial chiar a fost conceput şi produs ca o serie de şase episoade pentru Netflix. Numai că fraţii Brothers l-au transformat într-un “50 de magazine într-unul singur”.

   00
 6. NOU
  #14

  In ultimii ani am remarcat un declin al criticii de film din Romania. Ma bucur sa gasesc astfel de recenzii bine scrise, exhaustive, in care ochiul critic aproape ca se simte, chiar daca pleoapele sunt peste. Imi da speranta ca poate pana la urma cineva va umple vidul actual, nu de alta, dar pana cand? :D

  00
 7. ‘Dacă vă uitați la “Predators”, care e oarecum prost, dar cu actori foarte buni…’

  Ei, acum să nu exagerăm!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile