Cronică de film #104

Whitney (2018)
Un documentar despre viața lui Whitney Houston. Foarte mișto că au putut aduce mai mulți membri ai familiei ca să vorbească despre ea și multe imagini din arhivă.

Galveston (2018)
Bunicel, dar trebuie să aveți răbdare, că e încet și n-au avut bani în buget și pentru lumini ca lumea. Elle Fanning are potențial, dar are nevoie de niște roluri bune, și e mișto de ea că, deși la fel de albă ca sor-sa, nu pare la fel de înțepată.

Uncle Drew (2018)
Plictisitor. Din trailer părea mult mai bun.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Nu știu cât a valorat comentariul meu în decizie dar apreciez ca ai mutat link-urile pe imdb 👍👍👌

  00
 2. Că tot veni vorba şi ai această rubrică legată de filme, am fi curioşi să faci un top 5 cu filmele tale preferate. Apoi facem review-uri la filme în loc de maşini.

  00
 3. Deja filmele mi se par o chestie exotica, m-am obișnuit cu serialele (aici includ și filmele MCU și DC, că apar mai des decât sezoanele unora dintre seriale)

  00
 4. AHS, doar că muiștii de la netflix l-au făcut disponibil dăcât pentru țăranii americani, oierii români n-au față de d-astea

  00
 5. Am văzut zilele astea “Hi, sorry to bother you” 2018 – trailerul mi se pare făcut f friendly față de ce propune filmul. Nu o să o ard cu “o oglindă a societății de azi”, dar chiar pune punctul pe i pe niște subiecte arzătoare. Plus, seamănă în abordare cu seria BlackMirror :)

  “Frequencies” https://youtu.be/cQHc-WkT77s e unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am văzut. E cuminte, deștept scris și făcut și are o tonă de simboluri care te păcălesc până în ultima secundă a filmului… Ai senzația că te-ai prins, dar… Ai nevoie de cheie ca să citești codul :)

  00
 6. despre Insula Iubirii, nimic? 😞

  00
 7. Incearca si The Salton Sea, The Station Agent, Pi (al lui Aronofski) si K-Pax, ca sa termin cumva. Am impresia ca nu le-am vazut in lista ta, poate le stii, poate nu.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.