Cronică de film #102

Arizona (2018)
Ideea nu e rea, dar ultima parte își pierde umorul și devine sinistru de plictisitoare. Danny McBride face un rol bun, ca de obicei, sunt și ceva glume, dar, cum ziceam, dacă renunțați la jumătatea filmului nu pierdeți nimic

Age of Summer (2018)
Coming of age flick bunicel. Nu e nici spectaculos, nici plictisitor, dar îi lipsește ceva. “Good Kids” sau “Everybody wants some” sunt mult mai bune.

Misery (1990)
Prea bun, prea ca la țară. Faza cu gleznele e bestială, iar Kathy Bates face un rol de zile mari.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. După umila mea părere Mrs Bates a făcut unul din puținele roluri feminine care chiar și-a meritat Oscar! Tipa e absolut perfectă! După primele pagini ale cărții urăști femeia aia într-un mare fel! În film o urăști, dar băi nene cât poate sa fie de perfectă!
  Ăsta și Mrs Teachers al lui Maryl Streep sunt de departe favoritele personale!

  00
 2. Misery e excelent. Scenariul e genial (Stephen King la tinerete), iar Kathy Bates e, chiar nu am cuvinte. Doar in American Outlaws seamana rolul, dar e subtire. Totusi, aici are replica mea favorita: „The Lord says we can bury ‘em out back in the orchard. No one will ever find ‘em.”

  00
 3. Misery te duce cu gandul la bricolajul lui Vali.

  00
 4. de ce ai zis de glezne?! sunt mai mult de 20 de ani de când am văzut filmul ăla, mi-a explodat scena aia în creieri ca o artifică de revelion.
  bun film, într-adevăr. nu l-aș revedea nici plătită, dar bun! :)

  00
 5. lol, am văzut Misery la tvr2 prin 95 când aveam picioarele în ghips. N-aveam cablu, doar tvr 1 și 2. La 11 ani nu am înțeles mare brânză din film, doar m-a enervat :))). Anul trecut prin vară mi s-a pus pata pe Stephen King, am citit: IT, Sub Dom, the Running man, Roadwork, Eyes of the dragon, Carrie, Fereastra secretă, Langolierii și cred că o să i le citesc pe toate. E păcat că sunt cam neglijate filmele făcute după cărțile lui.

  00
  • Adică cum neglijate? Ca procent poate, dar câți scriitori de chestii fantastice pot sa se laude ca au dus la filme ca the shinning, shawshank redemption, stand by me sau the green mile? Iar în prezent sunt 2 seriale bune, castle rock și mr Mercedes + It , care numai neglijat n-a fost. Și anul trecut a fost ăla cu asasinarea lui Kennedy, cu James franco.
   Spor la citit, mai ales daca ajungi la dark tower. Eu m-am poticnit la prima sau a doua, dar după aia a mers bine de tot.

   00
 6. Sa nu va uitati la Hereditary. Mai ales noaptea.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube