Femeile din cluburi

Io sunt fan femei în cluburi. Aş merge non stop în locuri de ieşeală să studiez comportamentul uman. Şi iată de ce.

Ai dansat toată seara cu ea, dar acum prietena ta mai grasă şi mai urâţică dansează cu unu. Tu te uiţi dezamăgită. Alături, sunt nişte oameni care s-au distrat toată seara exemplar. Unul din ei te invită la dans. Tu refuzi politicos, motivând că există cineva în viaţa ta, acel cineva apărând între timp lângă tine pe canapea. Peţitorul îşi cere scuze şi se retrage. Între timp, tu şi prietena ta grasă plecaţi, împreună cu noua ei cunoştinţă. Gagicul tău rămâne cu prietenii lui şi e toată seara cu ochii girofar după ceva de futut.

Vii în club cu 4 pulărăi în speranţa de a cunoaşte un băiat simpatic sau de a te distra. Toată seara ăia dansează în jurul tău, protejându-te de puli externe. Pentru că noi băusem şi ne simţeam bine, îl trimit pe vedet să o scoată din cercul pulilor prietene şi să o aducă la noi în grup. Flatată, se aruncă la gâtul unuia dintre pulărăi şi vreo juma de oră speră să dea impresia că e cu el. Într-un final, pleci singură acasă, ăia rămânând să bea.

 

Iniţial, articolul ăsta se numea “Femeile nu gândesc. Si când o fac, e dezastru!” şi avea ca introducere bucata de mai jos. Dar e mai amuzant aşa.

Absolut toţi bărbaţii de peste 20 de ani s-au întrebat cel puţin o dată in viaţa lor “oare proasta asta nu gândeşte deloc”. Toţi. Pe de altă parte, nu există femeie care să nu fi făcut o listă întreagă de tâmpenii pe care raţiunea sau logica le pot explica.

Există o situaţie în care femeile gândesc întotdeauna. Când sunt “curtate”. Dar oare ce o să creadă despre mine dacă îl las să mă pipăie? Dar nu vreau să mă las aşa uşor. Oare ce maşină are? Şi compania… Şi, cu toate astea, ea e cea care a venit in club sa cunoască un băiat simpatic, ea se plânge prietenelor că nu are un partener de viaţă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. lasa ma, ca ele erau impreuna! le-am pus sa se sarute :))

  00
 2. @Nautilus, sugerezi cumva ca Chuck Norris e o femeie adevarata?

  00
 3. Eu zic ca nu avea mai mult de 16 ani. Ati scapat ieftin de data asta.

  00
 4. Credeam ca vrei sa spui ceva de alea doua de sambata care refuzau pe toata lumea si dansau intre ele. Chiar si pe Dascalescu l-au refuzat, iti dai seama…

  00
 5. Women Facts:

  1. O femeie adevărată nu gândeşte niciodată. Nu are nevoie, ea ştie totul din start. Începând cu ce ai făcut la serviciu şi terminând cu ce ai făcut azi-noapte şi cu cine.
  2. O femeie adevărată nu poartă ceas. Ea decide cât e ceasul. Dacă nu crezi, încearcă s-o convingi că de fapt nu ai întârziat.
  3. Când o femeie adevărată taie ceapa, nu plânge ea, ci ceapa. Atâta ţi-ar trebui, să încerci s-o convingi că de fapt ea plânge, cât timp are cuţitul în mână.
  4. O femeie adevărată e modestă, dar recunoaşte umilă că e a 8-a minune a lumii.
  5. O femeie adevărată nu mănâncă mici. Pentru ea prezintă interes numai ce e mare.
  6. O femeie adevărată nu ţine cu o echipă. Echipele ţin cu ea.
  7. O femeie adevărată poate să stoarcă suc de portocale dintr-o banană. Sau cel puţin să te convingă că e suc de portocale.

  :P

  ~Nautilus

  10
 6. Vali, n-ai mai înțeles că aceste gazele, aceste zile însorite care sunt menite pe pământ să ne însenineze viețile sunt defapt niște mirajuri în pustiu (cât de plastic)?

  Sunt atât de limitate și “insecure” (în sfârșit am ocazia să folosesc cuvântul ăsta) încât se duc în club doar pentru că ăsta-i mersu’. Ele defapt vor să-l întâlnească pe făt frumos la alimentară, să-i răstoarne cumpărăturile și după să o ajute să le adune.

  Și dacă nu merge așă, e nevoie măcar de cineva suficiet de bărbat care să-i articuleze o palmă peste obrăjoru-i fardat, să se simtă iubită.

  00
 7. Unde-s feministele alea de SlutWalk sa iti spuna ce vagin de aur au ele defapt. Si ca nu e asa. Ca femeia e ceva mult,mai muuuuuuuult.

  00
 8. @Andrei: ştii ce spune proverbul: de care animal se teme până şi leul? :)

  ~Nautilus

  00
 9. subiectele îs în poza 5?

  00
 10. Ah, k, că p’alea le cunosc și mă miram.

  00
 11. Zoso, iarasi ti-ai luat cartonas :D

  00
 12. @ Zoso: Acest articol m-a facut sa imi doresc din toata inima sa te cunosc, nu in club, ca nu prea merg… Poate anul viitor la webstock, daca rezist pana atunci :)

  00
 13. @Toto: o femeie adevărată are vaginul de aur. Atâta ţi-ar trebui, să conteşti asta când ea are în jur ceva cu care te poate omorî. (Într-o cameră obişnuită, sunt cel puţin 342 de obiecte cu care o femeie adevărată te poate trimite la 2 metri sub pământ, inclusiv camera. Restul obiectelor nu au fost încă testate de Mythbusters şi nici de Ştirile de la ora 5, dar mai sunt speranţe :) )

  ~Nautilus

  00
 14. Femeile sunt niste creaturi incredibile, am invitat una sa vina la deschiderea F64. Pe unde vin persoane neimportante pentru pretentiile ei de model/hostess/ce job o vrea mai incolo: ceva fotografi, ceva directori de firme care fac evenimente, ceva lume din PR etc. Contacte pe care nu e cazul sa le aiba.
  Ea in schimb a ars-o distant si inaccesibil, nu raspunde vreo 2 zile dupa care e cu “daca are timp”, “daca vine ne vedem acolo”. Explicatia mea? Saptamana trecuta boufriendul o lasase balta (aka la o Europa distanta de Romania) acum din nou prieteni pe facebook, intr-o relatie si cireasa de pe tort adaugat si responsaibilii pentru esecul genetic care este boul ei – parintii, ca doar au acelasi nume de familie.
  Si pe urma sa intreaba vacile rumegatoare unde sunt baietii aia draguti, finuti, sensibili samd. Cel mai probabil cu una care a stiut sa nu calce chiar pe coada cand i se ofera ocazia sa participe ca invitata la un eveniment la care era mare noroc daca era tapet decorativ.

  00
 15. Femeile au impresia ca sunt atrase de barbatii buni dar realitatea este total alta: sunt atrase de barbati nesimtii. Apoi ele se plang de ce “barbatii este porci”.

  00
 16. @alex

  E clar ca nu te place asa ca las-o balta! Invita alta tipessa si gata, nu te mai plange…e ok!

  00
 17. Da’ naiba stie ce in mintea femeilor, de la facut pe inaccesibila ca sa te testeze pana la tinut pe post de plasa de siguranta in caz de orice…
  Daca era taica’miu mai in forma il luam pe el, ca lui ii place sa faca poze si mai stie ceva in domeniu.
  Meh, women.

  00
 18. Din povestea ta rezultă 2 lucruri:

  1. Că la noi bărbaţii sunt de fapt nişte muieri, fiindcă procedează exact la fel ca ea, vin înapoi la cea care le dă cu flit (chiar şi pe Facebook), şi după o lună, şi după un an, de câte ori trebuie. Sunt conservatori. Asta ar trebui să explice şi rata foarte scăzută a divorţurilor la noi în comparaţie cu anglofonii, şi pe de altă parte şi dominaţia mamelor-soacre asupra boilor în cauză.

  2. Bineînţeles, că jobul de model sau hostess e atât de important pentru o femeie măritată sau cuplată şi probabil adultă, trecută de 20 de ani, încât ea ar trebui să vină cu limba scoasă la deschiderea F64, să tragă de …. (mânecă, să nu fim chiar măgari) pe oricine are de-a face cu domeniul, să caute în fiecare zi angajamente care au de-a face cu pozatul, podiumul sau expoziţia la care se stă ca momâia lângă produs… ( :) :P – am vrut să înţelegi că sunt ironic)

  ~Nautilus

  00
 19. Buze false, gene false, unghii false, sani falsi si se plang ca nu gasesc un barbat adevarat. Si chiar daca i-ai da o sansa, o sa munceasca luni de zile sa te convinga ca e fata pe care ti-o doresti.

  Ca in clasa a 7-a cand te prefaci sa pari ca ai fi cine crezi ca vrea gagica-tu/-ta sa fii si vice-versa, si o tineti asa pana unu din voi nu mai poate.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile