Fast Food Nation (2006)

FastFood Nation e unul din acele filme nemaipomenite, pline de învăţăminte, care te fac să te ridici şi să spui că nu mai suporţi, dar care, din păcate, nu schimbă nimic niciunde. Pentru că ne plac în continuarea hamburgerii şi cartofii prăjiţi, pentru că e mai usor să îi cumperi decât să îi faci, pentru că…

De mare angajament micul grup de iniţiativă care se duce să dea drumul vacilor, care, logic, nu voiau să plece, că nu ştiau ce e dincolo de gard. Cam aşa e şi cu filmul ăsta. Consumatorii ştiu că nu e de bine, dar n-au încotro (de americani vorbim, românii ştiu, sper, dar sunt rezistenţi la „shit in the meat”). Muncitorii n-au ce face altceva (ei n-au Roşii Montane de salvat). Iar vânzătorii sunt, în majoritate, fără discernământ (intraţi în orice McD din România şi veţi vedea ce spun).

Hola, muchachos, ben venito a Los Estados Unidos! Fraza asta, rostită de Luis Guzman la finalul filmului, în timp ce ţine în mână 2 pungi cu produse Mickey’s face toţi banii (am găsit imaginea, aici).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. vezi c-ai pus un „i” in plus la linkul cu imaginea ;)

    00
  2. I hate fast food, imi place mincarea gatita romaneasca.

    00
  3. Taie „i.” de la inceputtul adresei…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube