Hai la concert, dacă ești #fanmagenta (p)

Din 13 septembrie, Romtelecom și Cosmote vor comunica sub brandul Telekom Romania. Această schimbare de nume se va sărbători printr-un concert monstru în București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) și Cluj-Napoca (Piața Unirii), în data de 13 septembrie, de la ora 18.

Am două invitații la concert pentru zona de VIP, una normală și una a mea, pe care le dau unor cititori norocoși, care și-au păstrat primul telefon (mobil sau nu), sau măcar o poză cu el, poză pe care să o lase mai jos în comentarii.

 

Cu ocazia rebrandingului, se lansează și aplicația HAI, care e un fel de calendar multi-user, prin care se pot stabili întâlniri în grup pentru cafea, fotbal sau orice alt eveniment.

Aplicația va putea fi folosită și la concert, pentru a interacționa cu ce se petrece pe scenă: vota următoarea piesă care va fi cântată pe scenă, pentru a trimite poze ce vor fi afișate pe ecranele de pe scenă și nu numai.

Concertul va fi simultan, cu o corespondență la Berlin, printre artiștii care vor cânta se numără Inna, Horia Brenciu și 3SudEst, evenimentul fiind găzduit de cei doi insipizi cu fuiorul, Smiley și Bartoș.

Alte detalii pe fanmagenta.ro și pe aplicația de fb #fanmagenta.

 

smiley-bartos

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Circ este, pita se da?

  00
 2. ah. nu mai am poze cu el. imi doresc atat de mult sa castig un bilet. Ina si 3sudest? Superb

  00
 3. https://www.dropbox.com/s/2xnfqr1c7gn5rfu/Nokia%203310.jpg?dl=0

  Cel cu Nokia 3310 sunt eu. Poza e facuta in timpul liceului, prin 2003. Abnonamentul care l-am facut il mai am si acum. La fel si telefonul ;)

  00
 4. Ce amintiri :http://static.ibnlive.in.com/pix/slideshow/08-2011/motorola-phones-then/09-motorola-history-160811.jpg telefon strasnic, scapat de la etajul 4, reasamblat, perfect functional.
  Arata a talkie-talkie dar pentru 2001-2003 pana la primul 3310, si-a facut treaba chiar bine.

  00
 5. Motorola International 7500 Micro T-A-C cu cartela originala Alo de la MobilRom

  00
 6. primul meu telemobil a fost al colegului de facultate :) Dup-aia a urmat ala proprietate personala. Un Siemens meserias si plat si labartat. Da de unde draq sa am poze cu el? Ca daca aveam, pe timpul ala, bani de un aparat foto, acum eram pozar pe la nunti, se dadea draq cariera mea :))

  00
 7. Primul telefon a fost un Alcatel One Touch Easy : https://imgur.com/ywvsFxo cu cartela pre-pay Connex

  00
 8. Am Phillipsul Diga care inca mai functioneaza,maxim 5 minute,dar e deajuns.Am dat pe el vreo 240de dolari prin 1994-95,cand era Dialogul(Orange).Telefonul mai are un avantaj,poti bate cu el tarusii de la cort.:)

  00
 9. Mai tine cineva minte Alcatelul al din pachetul prepaid care functiona cu trei baterii AA???

  00
 10. Vad ca mi-ai moderat comentariul initial. Uite, reformulez mai decent. Afisul outdoor e mediocru si neinteresant: lumea nu stie ce e aia „magenta”, nu face legatura cu verde si albastru in care sunt imbracati Smiley si Bartos, scrisul e pres mic si din multe cuvinte. Pare reclama la circ. Inteleg ca e blogul tau si nu iti superi clientii, dar o sa-ti mai aduc aminte cu alta ocazie, cand o sa te iei de altii…

  00
 11. LG KG800- reparat mecanismul de slide de 2 ori in 8 luni, a treia oara a ajuns in cutia cu rebuturi electronice..unde l-am regasit si azi :)
  https://imgur.com/EFR6slA

  00
 12. Hi !
  I know I am too late, but my good ol’ Nokia wants to be part of this. At least he does not need to be charged every night kine my iPad. ;)


  https://mobile.twitter.com/3dprinting/status/510171122084892672

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube