Să ne facem cont premium pe retail-fmcg.ro, zic

Ce faci când ai un site cu trafic mic, cu design mizerabil și editorul lui e un agramat care nu doar că nu își dă seama că e agramat, dar nici nu pricepe când alții îi spun că e?

Păi, introduci conturi premium.

retail-fmcg.ro e scris de Claudiu Ciobanu, un tip despre care am mai scris că e amuzant cum se luptă cu limba română și cu logica în articole despre mașini. Tipul are o vârstă respectabilă, deci limba română și logica nu se mai lipesc de el, ci merge pe principiul “m-am descurcat până acum cu ce știu, deci se pare că mă pricep”.

retail-fmcg.ro e o compilație de comunicate de presă și traduceri de pe diverse site-uri de retail cu cât pricepe Ciobanu, deci nu foarte mult.

Contul premium costă 256€ pe an, mult peste cât cer Business Insider sau Wall-Street.ro. Pentru că el e premium, mă! Că scrie ca pe maidan inclusiv în descrierea contului premium, asta face parte din farmecul lui de Ciobanu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. O persoana cu asemenea carente probabil ca are si dificultati in a intelege si reproduce informatia. Cam riscant sa-ti pui baza in asemenea surse.

  00
 2. Mi se pare mie sau lipseste simtul ridicolului ?

  256 euro = 1151 lei noi

  00
 3. el nu știe să scrie, nici măcar să traducă. traduce cu google translate expresii de pe siteuri și le încropește într-un articol. iar apoi în mintea lui pare că sună bine.

  00
 4. Cine rahat pansat „ia decizii de business” dupa ce citeste vreo parodie de site? Pe bune? Avea dreptate neica Buffett care zicea ashea: „Wall Street e singurul loc din lume unde te duci in Rolls Royce ca sa asculti ce iti zice unul care a venit cu metroul”.

  00
  • jugend zicea ca buffet zicea ashea: „Wall Street e singurul loc din lume unde te duci in Rolls Royce ca sa asculti ce iti zice unul care a venit cu metroul”
   Na ca te-am citat cum citezi. Inception

   00
 5. E gresit site-ul din titlu. Trebuia sa fie retail-fmcg.ro, nu retail-fmgc.ro.

  00
 6. Nu-l cunosc pe tip, dar dacă a fixat prețul la 100 hexadolari, trebuie că l-a citit cel puțin o dată pe Knuth, ceea ce nu e puțin lucru. 😁

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile