Facebook sunt mizerabili #1574 bis

După faza asta, am schimbat cardul de la ING, pentru că știți cum e, “între client și Facebook, noi credem Facebook și n-avem noi ce să facem”.

Bun.

Acum, la câteva luni după, am observat ceva: jumătate din articolele de pe pagină performează foarte bine și le pot da boost pe gratis. Dintr-o dată, pagina mea începe să capete tracțiune și articolele să fie citite. Dar știți cum? JUMĂTATE dintre articole performează foarte bine! E ceva de speriat ce se întâmplă.

Sigur, nici un mail, nici o scuză, doar “hai, dă niște boost-uri pe gratis și după aia îți tragem la jumate reachul ca să bagi bani” o dată pe zi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Doar articole de calitate aduc click-uri nu titluri clickbait.

  00
 2. boost gratis? you da man, e prima data in 5 ani de fb cand aud de asta

  00
 3. Sa vina sefu la Facebook sa-si ceara scuze !!!111

  00
 4. NOU
  #4

  Ti-am dat eu share pe google+ de fapt

  00
 5. ”performează” mă irită mai tare ca ”focusează” sau ca mestecatul zgomotos…

  00
  • Când ești un snob bășinos care vrei sa impresionezi și nu prea ai cu ce, când colegii vorbesc engleză dar tu nu ai citit o carte la viața ta, e greu sa-ti vină în minte “se comportă / evoluează” pentru “performeaza” sau “concentrat” pentru “focusat”. De unde sa ai vocabularul românesc dezvoltat daca tu ai folosit doar colecția de cuvinte de la scara blocului?

   00
 6. Nenea Vali, de ce nu-ti faci un card separat la ING doar pt plati online. Eu am un astfel de card, tot la ING si bag pe el exact suma necesara inainte de a face o plata online, in rest sta gol, poate sa mi-l sparga orice hacer ca nu gaseste nimic in el si in plus nici nu patesti faze de astea ca tine neavand deloc bani pe el. La fel am patit si eu acum multi ani cand un preten m-a rugat sa-i platesc cu cardul abonamentul lunar la WOW si dupa aia imi lua cu japca bani din card lunar, iar “pretenul”sustinea ca nu se poate scoate cardul din joc. Dupa urari numai de bine pentru mama prietenului, am anulat cardul.

  00
 7. “Performeaza” este in proiectul DOOM 2018 alaturi de “succesuri”, “se merita” si “dau cu parerea” (stiti voi, ca si cum ar fi o piatra.. parerea :-) )

  00
  • Cred ca face sens…

   00
  • păi în cazul ăsta trimitem niște flegme către echipa DOOM 2018 pentru că schimbă regulile de bun simț ca să acomodeze retardații în loc să i facă de rușine că nu știu chestii elementare…

   00
  • Vad ca sunt si aici tristuti care cred ca limba romana trebuie sa fie ca o stanca, nu schimbam nimic, nu evoluam deloc. Trebuie sa fie aceeasi limba pura pe care o vorbeau strabunii nostriiiiii daciiiiii.

   00
 8. Unde este domnu Zuckerberg să îmi dea boosturile înapoi??? Huăăăăăăăăă!

  00
 9. NOU
  #13

  zoso la boostul gol

  00
 10. Sa vezi alta mai tare! Am facut o campanie pe Facebook prin 2013, 750 de euro. Toate bune si frumose pana cand imi spune ca ultima plata a fost refuzata. Eu completand “persoana fizica” mie in interfata imi arata VALOAREA reclamelor dar Facebook de pe card imi lua la fiecare transa VALOARE + TVA. Cum ei nu mi-au afisat pe nicaieri ca voi fi taxat suplimentar cu TVA am refuzat sa mai fac plata, eram rau-platnic cu vreo 120 de euro.

  In 03/2014 mi-a expirat cardul. Totul a fost ok pana luna trecuta cand Facebook si-a luat banii de pe cardul nou care desi are aceasi serie, are date de expirare diferite si alt CVV. Am sunat la ING, aceasi placa stricata, nu pot eu sa le demonstrez ca Țucănberg nu-mi afisa valoarea TVA nici in interfata, nici in emailuri.

  Drept urmare, Țucănberg, tine-te tare ca in 11/2017 imi expira cardul si o sa te cam ard!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.