exerciţiu logic

Cine e mai prost, Radu Vasile, că a fost securist, sau Emil Constantinescu, că l-a numit premier?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. mizez pe varianta b) :P

  00
 2. personal nu cred ca e vorba de prostie, ci vinovatie. dar inca multe lucruri nu sunt stiute. iar din cele stiute, multe nu sunt spuse. e doar o lupta pentru imagine. un joc scump, pe banii prostilor.

  00
 3. Daca Milica a fost prost ca l-a numit pe securist, noi am fost foarte prosti ca l-am votat pe baselu. Nici n-aveam pe cine altcineva, ce-i drept dar putem sa nu mai fim atat de prosti la alegerile viitoare incat sa avem de ales intre 2 comunisti (ca anu trecut sau acu 5 ani)

  00
 4. prost ca l-am votat pe basescu? ei nu mai spune! dar cu cine naiba ai fi vrut sa votam? cu Vadim sau Nastase? sau sa nu votam deloc?
  in cazul in care raspunzi afirmativ la una dintre ultimele doua intrebari cred ca tu esti cel care are o problema. mare.

  00
 5. Nea’ Base nu a fsot cel mai bun, ci cel mai putin prost.
  Sad…

  00
 6. NOU
  #6

  asta e intrebare d-aia ce a venit inainte oul sau gaina ?

  spermatozoidul cocosului e de vina. electoratul ca i-a dat putere lu’ emilica. cand s-o termina si cu tzaranu’ marinar si or sa mai treaca inca vreo 5-10 ani dup-aia o sa vorbiti la fel si de administratia asta.

  00
 7. exxay, citeste mai atent ce am zis si poate iti dai si tu seama ca tot “raul cel mai mic” l-ai votat, desi in perioada aia eram tentat sa cred ca pentru prima oara votez pe bune, in cine cred. Uite ca presedintele jucator vrea sa fie si antrenor si finantzator si arbitru. This sucks.

  00
 8. by the way…textele astea sunt chiar moderate sau intra dupa cateva minute? (sunt nou intr-ale bloggingului si inca le compar cu un forum). Oricum, rog instanta superioara a locului sa nu aprobe textu daca chiar sunt moderate ;)

  00
 9. eu, manual

 10. securist pe securist se ajuta la nevoie :D

  00
 11. ei zoso, atunci hai sa-ti mai dau de lucru :)

  dubiosule, ai dreptate, cred ca m-am oprit cu cititul la bucata citata. sorry.
  aud tot mai des propozitia respectiva in ultima vreme si am reactionat din reflex. A inceput sa ma calce si pe mine pe nervi basescu dar nu pot sa regret ca l-am votat.

  00
 12. IMHO Basescu are doua probleme mari si late: o gura mare si o impulsivitate care nu dau bine (si o sa-l faca sa piarda alegerile urmatoare) si, rezultand de aici, talentul de a se inconjura de consilieri de trei lei care nu-l tin in frau.
  Afirmatiile de genul “e securist” sau “e hot” sunt absolut de cacat, deoarece primul cuvant baga laolalta si turnatorii ordinari, si politrucii, si politia politica si securitatea efectiva (informatii si contrainformatii, spuma ofiterimii romanesti) iar al doilea a ramas in 90% din cazuri neacoperit de fapte.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.