13 exemple de terorism în România

Deși la noi nu au fost vreodată atentate executate de teroriști arabi, avem o serie de atentate comise de teroriști locali.

Iată câteva dintre ele:

 1. Clanurile de suedeji terorizează de ani buni România, ajungând să sperie de moarte și senatori ai acestei țări. Poliția nu acționează în nici un fel pentru a stopa aceste atentate teroriste. Clanurile de suedeji terorizează România cu nunțile lor date la maxim.
 2. Clanurile de politicieni terorizează și jefuiesc România de 25 de ani, prea puțini dintre ei ajungând după gratii.
 3. Clanurile de popi influențează clanurile de politicieni și terorizează românii ridicând biserici între blocuri.
 4. Clanurile de jurnaliști terorizează oameni și companii cu panica pe care o răspândesc și șantajul pe care îl exercită.
 5. Clanurile de pensionari terorizează popendulația alegând să se plimbe prin oraș doar la orele dimineții în care toată lumea se duce la muncă.
 6. Clanurile de evazioniști și țepari sfidează și terorizează șoferii români de la volanul gipanelor lor de neam prost. 
 7. Clanurile de reptilieni terorizează România ținându-l în viață pe Ion Iliescu,  ca să ne aducă aminte că oricând poate chema minerii.
 8. Clanurile de taximetriști terorizează pe toată lumea cu stilul lor infect de a conduce.
 9. Clanurile de cocalari se luptă cu clanurile de taximetriști pentru titlul de cei mai proști, cei mai jegoși și cei mai mizerabili șoferi. Clanurile de polițiști asistă impasibil la astfel de scene.
 10. Clanurile de judecători terorizează popendulația cu termene de judecată absolut aberante.
 11. Clanurile de căpșunari seamănă teroarea când se întorc din țările calde și uită brusc cum se conduce sau cu se comportă oamenii în societăți civilizate.
 12. Clanurile de analfabeți terorizează restul popendulației lătrând că nu trebuie să fie discriminați că sunt imbecili și nu știu să scrie.
 13. Clanurile de profesori terorizează elevii cu subiectele la BAC.

change

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

 1. Aia cu suedejii este cea mai dureroasă formă de teroare în România. Teroare dublă, odată din partea lor, apoi la contactul cu impasibilitatea poliţiştilor, când invariabil ţi se spune că „ştim, dar nu avem ce să le facem”. Un exemplu de cum poliţia NU îşi face treaba când la mijloc sunt suedeji. Treceţi cu vederea faptul că este vorba despre o casă parohială, sentimentul de neputinţă la contactul cu autorităţile este cel puţin la fel de intens indiferent de bunurile cui este vorba.

  00
  • Si mai dureros este faptul ca suedejii se inmultesc ca sobolanii, spre deosebire de romani.

   00
  • Genial, suedejii sunt „cea mai dureroasa forma de teroare din Romania”, nu politicenii care au jefuit tara timp de 25 de ani. Nu politicenii care au furat de-au rupt, baaai esti nebun, au furat tot bai, nu politicenii care au ingropat miliarde de dolari baaaai esti nebun, miliarde, in cateva zeci de km de autostrada din nicaieri in nicaieri. Deci nu, suedejii sunt aia care nu lasa sa creasca frumosul roman verde.

   Ca sa nu zic ca daca politia nu-si face treaba, nu e vina infractorilor, e vina – supriza! a politicenilor care 1) nu reformeaza politia 2) nu dau legile care trebuie etc. Sau poate e vina politistilor romani verzi ca tine care se lasa cumparati de clanurile mafiote.

   suedejii sunt teroarea. Bravo mah.

   00
  • trebuia sa fii tu cârnat.

  • Da G.A. pe aceeasi logica mergem si spunem ca noi suntem de vina, ca politicienii nu sunt alesi de americani.

   00
  • „…apoi la contactul cu impasibilitatea poliţiştilor, când invariabil ţi se spune că “ştim, dar nu avem ce să le facem”.”

   Pai si atunci de ce mortii ma-sii mai avem politie daca n-au ce sa le faca????Duceti-va ba si angajati-va la spalatoria auto sau la vulcanizare,daca nu aveti ce le face la infractori!

   00
 2. https://www.bzi.ro/revoltator-senator-iesean-terorizat-de-interlopi-i-au-distrus-teava-de-gaz-video-475973 Prinsi in fapt Politia o sa zica ca nu au procedat bine si o sa le arate ei cum se taie

  00
 3. Clanurile de suedeji pot doar să viseze la contractele cu statul pe care le au clanurile de „caucazieni”.

  00
 4. Clanurile de pluguri terorizează bucureștenii prin necurățarea zăpezilor străzilor capitalei.

  00
 5. As amenda „teroarea 13”: Clanurile de elevi ii terorizeaza pe profesori cu ignoranta lor.

  00
 6. O observaţie: prin ce trece senatorul, au trecut mii de familii începând cu anii ’90. Însă spre deosebire de cei din urmă, domnul senator se află în poziţia de a legifera măsuri prin care să se asigure că nimeni nu va mai trece vreodată prin aşa coşmar. Că poliţia va avea instrumentele necesare pentru a interveni, iar statul de a se asigura că poliţia nu fraternizează cu suedejii. Se va folosi domnu’ senator de această oportunitate? Nu, evident nu. Dacă-l ducea capul nu ajungea într-un partid ca PPDD. Aşa că se va limita la a se plânge în continuare şi va aştepta ca alţii să-i rezolve lui problemele. El este doar un senator degeaba, alături de încă alţi aproape 600.

  00
 7. În România au fost atentate executate de arabi. Au avut loc mai multe atentate teroriste, începând din timpul regimului comunist. Unele dintre ele au fost dejucate de autoritati, altele au fost duse pâna la capat. Iata-le pe cele mai importante:

  -1972 – prin cooperarea dintre Ministerul de Interne si serviciile secrete israeliene a fost prevenita ocuparea Ambasadei Israelului din Bucuresti
  -1973 – Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista (USLA) a capturat o importanta cantitate de explozibil, apartinând organizatiei Septembrie Negru, destinat unui atentat împotriva Ambasadei Israelului din Bucuresti
  -1974 – patru teroristi au încercat, fara success, sa-l asasineze pe presedintele Consiliului Mondial Evreiesc, aflat în vizita oficiala în România
  -1975 – a fost expulzat din România un grup de teroristi germani, apartinând organizatiei Baader Meinhof, care încercau sa livreze arme, explozibili si documente false unui terorist palestinian
  -1977 – Ambasada Egiptului la Bucuresti a fost ocupata în forta de câtiva studenti arabi
  -1984 – Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetatenie iordaniana, l-a împuscat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al-Mufti; Al-Hersh era membru al Organizatiei Abu Nidal (OAN)
  -1985 – o masina-capcana a explodat la Universitatea Politehnica Bucuresti, în cartierul Grozavesti, provocând moartea a doi ofiteri USLA; atentatul a fost revendicat de organizatia Fratii Musulmani si a implicat patru membri ai acesteia
  -1991 – ambasadorul indian la Bucuresti, Julio Francis Ribeiro, a fost împuscat de membrii gruparii Babbar Khalsa a Frontului de Eliberare a Khalistanului, organizatie extremista care lupta pentru crearea unui stat Sikh independent în Punjab
  -1996 – Ali Safwan Mohsen, membru Hezbollah, a fost depistat în România; acesta a facut parte din grupul de comando implicat în deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, în 1995
  -1998 – o bomba artizanala a fost descoperita sub Podul Izvor din Bucuresti, cu putin timp înainte de Ziua Nationala; atentatul nu a fost revendicat.
  -2000 – o bomba artizanala a fost descoperita la Craiova, în WC-ul unui vagon CFR si a fost dezamorsata cu 15 minute înainte de momentul exploziei

  00
 8. Mai sunt si clanurile de blogeri,

  00
 9. Nu uita de clanurile de Troli care terorizeaza lumea la sectiunea comentarii. #totisuntetigay

  00
 10. Exact ca senatorul patesc si eu si ma plimb prin tribunale. Sunt curios daca o sa determine omul respectiv crearea unor legi care sa reglementeze corect aceste situatii.

  Si sa nu cumva sa ii numeasca senatorul suedeji, ca se duc si deschid proces pentru defaimare si cer sute de mii de EUR. Or inventeaza ei ceva si fac asta, ca in situatia mea, si tot pe tine incearca sa te scoata ca ai incalca legi.

  Politicul hot, politia incompetenta si justitia nepasatoare. Ar trebui sa treaca mai multi politicieni prin asta ca sa reactioneze.

  La fel fac aceste clanuri si in Timisoara, nu doar la Iasi (in Bucium, ori Copou, cele mai bune zone).

  00
 11. 14. jihadistii orto care au refuzat cardul de sanatate.

  00
 12. romania are teroristii ei, cautati pe google politist, judecator, primar, consilier, doctor, ce va trece prin minte.suedejii sunt in coada listei.

  00
 13. Clanurile de doctori care nu se pot sincroniza unii cu altii. Te duci la 4 doctori, 4 diagnostice diferite si 4 tipuri de tratament.

  00
 14. 14.Clanurile de bloggeri terorizează mediul online, alegand cu totii 10 subiecte despre care discuta in cerc, la nesfarsit. ;)

  00
  • Aici de cele mai multe ori există un catalizator: companiile care livrează subiectul în contul blogerului. Companii care nu înţeleg că sufocarea pieţei cu un subiect creează doar scârbă, nu expunere.

   00
 15. 7. Clanurile de reptilieni :D

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube