Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. fac pariu că fac gălăgie dacă pui o poza de la ei la tine pe site (poza fără watermark)

  00
 2. Vad ca de virgule ai renuntat sa te mai legi :)… Oricum, cred ca poti sa faci un blog DOAR cu virgule puse aiurea de jurnalistii nostri profesionisti. Ca sa nu mai zic de acorduri si alte chestii d-astea optionale ale limbii romane: „cuplul intentiona sa petreaca la Cuntu sarbatorilor” :). Presupun ca autocorrectul este de vina, da’ totusi.

  00
 3. Salut

  Legat de povestea disparitiei celor 2, aveti si o relatare a unora implicati in cautarea lor. Ca sa vedeti ca ce apare in presa nu e realitate.
  http://gianinalin.blogspot.com/2017/12/cautari-pe-tarcu-19-20dec.html

  00
 4. Ai dreptate dar nici Alpinet nu e tocmai usa de biserica, nu ca ar fura ceva de undeva -posteaza userii ca fraierii donatii ca chestii originale, ca deh, e Alpinet, pewla montanistica numarul unu a tarii asteia amarate- dar chiar nu merita ratingul care i se atribuie. Prietenii stiu de ce. 😛

  00
 5. NOU
  #5

  Poza ce a fost furata imi apartine. Este din articolul scris de mine unde am publicat pozele mele si ale colegului meu, Florin Stana.
  Precizez ca nimeni nu mi-a trimis mail sau m-a intrebat daca poate lua poza.
  Deci este furt.
  Iar in ceea ce priveste Alpinetul, toate pozele sunt originale. Acolo sunt fotografi amatori si profesionisti care nu au pt. ce fura sau falsifica poze. E o comunitate destul de mica.
  Inainte sa spui ceva arunca un ochi peste termenii de copyright.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.